05.12.2011,  23:08:32 | 1 comentariu | 1062 vizualizari
Consilierul local Ioan Dorel Şchiopu despre ceea ce a ascultat la Asociaţia Pensionarilor din Vulcan: / "O dare de seamă concisă şi care nu ascunde nimic!"
de Gheorghe OLTEANU

La Asociaţia Pensionarilor din Vulcan oamenii sunt mulţumiţi de rezultatul lucrărilor efectuate în acest an la clădirea în care aceasta îşi are sediul. Dar nu doar mulţumiri mi-a fost să aud la şedinţa din vinerea trecută. Câteva persoane din consiliul de administraţie şi dintre invitaţi au venit cu propuneri demne de luat în considerare.

"Eu zic că mai
bine de aşa nici că se putea", a fost de părere domnul Lupşa Roman Iuliu. O opinie similară a avut domnul Ovidiu Onisie. Acesta, în plus, a considerat ca fiind excelentă ideea ca, la anul, aceste lucrări să cuprindă şi anexele sediului. Adică tot ce se află în curtea acestuia.
 
Pensionarul Ion David
a adus în discuţie o problemă pe care asociaţia a încercat s-o rezolve, dar fără rezultat deocamdată. Este vorba de afişierul cu anunţuri al Asociaţiei Pensionarilor din Vulcan, care să fie amplasat într-o zonă circulată, de preferat undeva pe la piaţă sau la "Ciuperca lui Ile". Gheorghe Lăzăresc a remarcat, şi el, schimbarea în şi mai bine survenită de la alegerea noului consiliu de admi­-nistraţie şi a propus ca, pe viitor, acesta să aibă în vedere şi aspecte privind posibilităţi de recreere ale pensionarilor care doresc acest lucru. Concretizate în activităţi de turism, educative etc.
 
După ce a promis 
că va aduce în discuţia consiliului local problema afişajului, consilierul local Ioan Dorel Şchiopu a fost sincer şi, din prima, a mărturisit că această asociaţie de pensio­-nari poate fi dată ca exemplu în ceea ce priveşte modul de gospodărire şi de demnitate. "Pentru că - a explicat el - deşi pot să pretindă să fie ajutaţi, aceşti oameni nu se duc cu mâna întinsă să ceară şi să nu acceptă compromisuri". Acelaşi consilier local (în foto, împreună cu pensionarul Gheorghe Lăzăresc), prezent ca invitat, a avut cuvinte de laudă şi în privinţa dării de seamă citite de către ing. Dumitru Cocotă, preşedintele asociaţiei. "Credeţi-mă, am ascultat sute de dări de seamă, a explicat Ioan Dorel Şchiopu, dar nicicând nu mi-a fost dat aud una ca aceasta: concisă şi care nu ascunde nimic!".


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (1 )

#1 samtea06.12.2011,  16:34:53
acesti pensionar iii, lingai puterei ,nu inteleg ce vor sa spuna,,, ce nu au tabla de afis unde sa se afiseze,


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 8 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227Publicitate
Newsletter