07.02.2012,  22:52:07 | 103 comentarii | 3334 vizualizari
Gheorghe Bobar, preşedintele organizaţiei PSD Petrila, propune o altă politică în consiliul local: / „Una doar în interesul oraşului şi cetăţeanului”
Articole de acelasi autor
de Corneliu BRAN

Deja nu mai este o aparenţă, este o certitudine: de când cu ultimele schimbări la nivel de organizaţie PSD Petrila, social-democraţii fac în consiliul local altă politică. Ce fel de politică?

„Una doar în interesul oraşului şi a cetăţeanului”, după cum ne-a declarat marţi Gheorghe Bobar, fostul viceprimar şi actualul preşedinte al organizaţiei PSD Petrila.
Scandalurile din consiliul local, vorbele grele, absenţele de la şedinţă par să fie de domeniul trecutului pentru grupul social-democrat, din moment ce Gheorghe Bobar, şeful celui mai mare grup de consilieri din consiliul local, vrea să facă de-cum un alt gen de politică, „care ţine de modul modern de manifestare a consilierilor, unul constructiv, cum spuneam - doar în interesul cetăţeanului care i-a trimis, prin vot, acolo”.
„Într-adevăr, primarul face parte din alt partid, dumnealui a fost şi va rămâne un adversar politic pentru mine şi pentru noi, social-democraţii din Petrila. Dar eu consider că, înainte de patima politică, trebuie să stea doar interesul oraşului şi al cetăţenilor noştri. Cu mulţi cetăţeni am stat de vorbă şi chiar mi-au spus asta, m-au întrebat ce se întâmplă în consiliul local, de ce atâta vrajbă şi ceartă? Iar când azi te întreabă unul, mâine altul, poimâine îţi spune un altul că nu e bine ce se întâmplă, că nu aşa se face treaba pentru care am fost trimişi acolo, stai şi te gândeşti că oamenii au dreptate şi că trebuie să schimbi ceva”, mai spune Gheorghe Bobar.
Nu ştim dacă acest tip de abordare a politicii locale îi va aduce lui Bobar sau social-democraţilor mai multe voturi, dar ştim că şedinţele de consiliu vor fi lipsite de spectacolele neplăcute, pe care, pe vremea lui Dumitru Răscolean-Negoi, presa le savura din greu, dar se pare că membrii şi simpatizanţii PSD nu prea. Probabil că şi de aceea, dar şi din alte cauze, s-a dorit schimbarea la nivel de organizaţie. Acum e linişte, social-democraţii lucrează, îşi pregătesc strategia pentru alegerile locale, cu calm, fără nervi, fără reproşuri între ei. Nu îl ridicăm pe Gheorghe Bobar în slăvi. Dar de această linişte credem că era nevoie la nivel de organizaţie, cetăţenii din oraş care simpatizează cu acest partid cerând de multă vreme asta.
„Primarul este cel care duce la îndeplinire hotărârile luate de consilierii locali. Însă în consiliul local consilierii, indiferent de formaţiunea politică, pot să fie sau să nu fie de acord cu propunerea primarului sau cu vreun proiect iniţiat de acesta. Dar asta nu înseamnă că trebuie să urlăm unii la alţii, să ne certăm nu ştiu câte şedinţe. Se argumentează civilizat de ce nu se votează proiectul şi gata. Fiecare are libertatea să voteze după cum crede şi după cum îi spune conştiinţa sau după interesele de partid, atunci când cauza o cere. Dar atât şi nimic mai mult. A merge tot timpul pe ideea că primarul face parte din alt partid şi de aceea nu trebuie acceptată ideea lui, în niciun caz, nu este un lucru corect, după părerea mea. În gândirea mea, orice propu­nere poate suferi modificări în mai bine şi de aceea cred că cei din Consiliul Local Petrila nu trebuie să ţină cont neapărat de culoarea politică, ci mai bine să contribuie la luarea unor decizii cât mai apropiate de realităţile oraşului şi cetăţenilor”.
Gheorghe Bobar ne spune că de acum înainte nu vom mai asista la show-uri nedorite în şedinţele de consiliu, cel puţin care să-i aibă ca protagonişti din partea grupului social-democrat: „De-acum înainte sper că va fi linişte. Ne vom axa strict pe proiecte, nu vom ţine cont din partea cui vin. Dacă sunt bune, trec, dacă nu, nu votăm, vom motiva, civilizat, de ce facem asta şi atât. Până acum, sesizam în consiliul local două tabere, una din stânga prezidiului, care vota la comanda primarului, şi alta din dreapta prezidiului, care vota la comanda lui Dumitru Răscolean.  De-acum înainte, tabăra din dreapta va vota cum crede că e mai bine pentru cetăţeni şi oraş, ci nu politic sau umoral. Aţi văzut şi la aprobarea bugetului local, doi consilieri ai noştri n-au votat bugetul, şase l-au votat. Celor doi niciodată nu o să le reproşeze cineva ceva. Înainte nu se întâmpla aşa…”.
În finalul discuţiei, preşedintele celor 700 de social-democraţi înscrişi la PSD Petrila ne-a mai spus ceva. Un „ceva” care sună zdrobitor de adevărat pentru unii de prin politică, indiferent de culoarea lor, dar care se fac că nu aud şi nu văd, în funcţie de interese, multe meschine: „Ştiţi ceva, le-am spus-o şi consilierilor şi membrilor noştri, adversarii politici de astăzi sunt posibilii aliaţi de mâine şi viceversa. Parcă nu ştim cu toţii ce iubire era între PNL şi PDL… Şi acum s-a ajuns unde s-a ajuns. La fel, acum suntem aliaţi cu PNL-ul, dar cine ştie peste câţiva ani cum vor fi taberele. Şi atunci de ce atâta ură şi răzbunări? Să nu lăsăm politica să ne dezbine ca societate, ca oameni. Ea îşi are locul ei şi atât. Viaţa e complexă, trebuie trăită în armonie, frumos, ci nu pe criterii politice. Eu aşa văd lucrurile şi cred că pe scena politică este loc pentru toate partidele, pentru toate ideile politice, care pot fi analizate, iar cele bune susţinute. Atât şi nimic mai mult”.

 Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (103 )

#1 evacuatu07.02.2012,  23:23:44
ma simt in permanenta scos afara din casa mea de camatarii bobar ramascanu si paducel
#2 iri08.02.2012,  07:53:25
bravo pentru gindul si ideile bune cred ca asa trebuie sa gindeasca un bun cosilier
#3 dorel dorelian08.02.2012,  07:56:37
Acest lup moralist, care prin mijloace neortodoxe a ajuns in fruntea partidului si care-i canta osanale primarului, da lectii de morala inproscand cu noroi in toate partile? Ce a reusit ,cu sprijinul nemijlocit al judetului, a fost sa distruga una din cele mai tari organizatii din zona.Cititi comentariile din presa locala care se fac la fiecare interventie a acestui individ.Nu are nici o legatura cu binele comunitatii ,prin actiunile sale a netezit calea spre un nou mandat a lui Paducel.Pana a reusit sa-l determine pe Rascolean sa-i cedeze locul a avut o atitudine asemanatoare, concilianta ,pupincurista,iar cand a prins momentul a actionat cum ii este firea avand sprijinul celor trei neadaptati din jurul lui care viseaza numai la recompense si avantaje.
#4 Costache Daniel 08.02.2012,  09:41:51
Dupa parerea mea dl Bobar a adus linistea si armonia in politica orasului Petrila .Ne -am saturat de scandalurile din consiliul local care nu duceau la nimic bun . Este un om care se distinge pritr o educatie alesa ,drept dovada stand vocabularul sau si echlibrul sau interior . Calitatea de OM demonstrata in anii grei de la mina Petrila ,calitatile sale conciliante,omul care stie sa asculte si sa rezolve necazurile oamenilor,toate aceste calitati consider ca il indreptatesc sa conduca destinele orasului Petrila din iunie 2012.Multi dintre prietenii mei vor pune stampina pe dl Bobar ,viitorul primar al orasului nostru !
#5 un neadaptat 08.02.2012,  09:41:54
Sant unul dintre „cei trei neadaptati”, care traieste in realitate, cu speranta ca toti cei care au fost dovediti de justitie ca au fost niste hoti (au furat din bani publici), sa se dea „la fund” (nu a lui Rascolean, unde ai prestat multi ani). D-l dorel dorelian, alias Stoicoiu E. credeam ca ar trebui sa fii multumit ca ai scapat numai cu o amenda penala pentru faptul ca ai furat bani de la Inter Petrila si ca vei multumi dl. Bobar Ghe. pentru ajutorul acordat din timpul anchetei. Continua tot asa si poate vor aparea noi probe si dosarul se va redeschide!!!
#6 Alcapone08.02.2012,  09:53:50
Armonie zici, asa numesti tu interesul cetateanului, executand silit pe unii membri care erau mult mai vechi decat tine la C.A.R.Petila, negandind ca acestia au familii si copii de crescut, supanandu-i pe toti la plata unor dobanzi exorbitante, inventate de tine prin inginerile financiare care au facut din aceasta institutie a minerilor in una de camatarie cu acte in regula, a proprilor interese sporindu-ti considerabil averea. Sper ca cetateni sa-si dea seama de cea ce ai devenit, si sa faca alegera corecta .
#7 Florentina Adam08.02.2012,  10:39:30
Ceea ce faceti voi e un atac murdar la adresa d lui Bobar ,am lucrat si eu cativa ani in C.A.R . intitutie care functioneaza cu reguli ,erau f multe controale finaciare ,nu poti sa faci asa cum te taie capul . Dar sunt convinsa ca tocmai acesti oameni plini de ura au fost AJUTATI de dl Bobar ,insa prima cauza pentru care cineva este nerecunoscător este că nu poate fi destul de recunoscător !
#8 Postolache Maria 08.02.2012,  11:08:43
Sunt inscrisa de multi ani la CAR Petrila la dl. Bobar ,iar in conditiile in care bancile nu mai dadeau imprumuturi asa usor sau deloc,acest CAR a fost colacul de salvare a familiei mele mai precis eu si fiica mea studenta la Timisoara in anul III .Multumesc pe acesta cale d lui Bobar care m a inteles intodeauna cand am avut probleme cu banii si asa am reusit pana acuma sa -mi tin fata la facultate .D-zeu sa va ajute !
#9 membru CAR08.02.2012,  13:17:00
CAR PETRILA IFN functioneaza conform legilor financiare din aceasta tara. Asa cum spune si dna. Adam controalele financiare sint numeroase si nimeni nu iti risca libertatea. CAR Petrila IFN, este formata din citeva mii de membri cinstiti si onorabili. Dl. Alcapone prin ceia ce ai postat, ai murdarit cu noroi pe toti acesti membri. Nu tinem sa faci parte din aceata institutie. Daca vei avea nevoie de bani, apelaza la banci, vecini, prieteni, camatari, etc. de la cei care consideri ca nu trebuie sa inapoiezi bani. Nu ne mai ataca, santem persoane majore, nu avem nevoie de parerile tale, nu ne vom supara daca ne uiti.
#10 frustrat08.02.2012,  14:29:53
Vai unde era sfantul Bobar ,colacul de salvare aruncat peste Petrila au mai aruncat unii colacul de salvare peste romania si s-au dus dr... asa se duce si acest sfant Bobar, ca n-o fi el vesnic pe pamant si o sa duca cu el tot cat ducem si noi sau nu, un sicriu mai smecher.IL PUPAM SI DORIM SUCCES IN PIERDEREA ALEGERILOR
#11 Paraschiva08.02.2012,  14:37:03
Felicitari, domnule Bobar. De asa primar avem nevoie. Sa scapam odata de Paducel ca suntem singurul oras din tara asta in care fostul secretar de partid este primar si acum.
#12 frustrat08.02.2012,  14:48:28
Paraschivo sa treci pe la caserie la Dl membru
#13 Vasilica08.02.2012,  15:21:16
Dl. Bobar este cel mai responsabil politician din Petrila. Daca va reusi sa adune langa el oameni de valoare atunci vom scapa de paduceii care au invadat orasul.
#14 Marcel08.02.2012,  17:23:38
Dl. Bobar a preluat destinele organizatiei PSD Petrila cind in interior se dadeau lupte pentru prioritatea candidaturii la fotoliul de primar.A fost un conciliant si cu diplomatie a aplanat situatia.Cei care au plecat si-au parafat singuri soarta, care a fost hotarata foruri superioare.
#15 marcel08.02.2012,  17:32:18
Cei care vor o schimbare in bine in orasul nostru,sa lase subiectivizmul si ranchiuna si sa voteze cu Dl. Bobar!
#16 gyka08.02.2012,  17:44:14
e draci tot comunisti bosorogi si hoti .da orasu nu are nici un tanar?
#17 Alcapone08.02.2012,  18:16:52
Membrule,sau/si p........e, observ ca esti major,deasemeni trecut de mult de majorat se vede de la distanta ca esti o persoana cu o structura slaba cladita fara principii morale, si datorita statutului de membru sau/si p...e, ti sau anesteziat simturile si de aceea cred ca ai facut acele faradelegi, executari silite, in acest context nu ne dorim sa ne conduci. Cetatenii stiu ca la volanul unui R.Rover, nu poate fi o persoana onesta asa cum incerci sa pacalesti, de aceea nu cred ca cei 700 mebri P.S.D.in opinia mea reprezinta o majoritate pentu cetatenii din orasul Petrila.Nu ma supar daca nu ai mai asocia interesele comunitati cu interesele tale personale.
#18 amira08.02.2012,  18:39:37
Sa fim seriosi, oricine sa vina dar sa plece odata Paducel. E timpul schimbarii. Sa aleaga petrilenii si alte persoane ca doar nu o fii Paducel asta singurul capabil de a conduce orasul. A adunat cat sa-i ajunga pentru inca o viata asa ca e timpul sa predea stafeta. Daca are macar bun simt se retrage in plina glorie si sta acasa langa nevasta linistit. D.l Bobar, dupa injosirile pe care le-ati avut din partea primarului, daca si de aceasta data il lasati pe Paducel sa castige sau faceti vre-un atanjament cu el sa nu uitati ca cineva de acolo de sus va priveste. Ar fi mare pacat sa nu demonstrati ca mai exista oameni corecti, verticali, cu prestanta, pentru ca sunt multi care-si pun speranta in dvs.
#19 zorro08.02.2012,  19:14:02
Eu cred in ideile domnului Bobar ,fiind un om capabil si corect,care poate aduce schimbari acestui oras.Speram sa creeze locuri de munca pentru tineri acestui oras.Sper ca locuitorii orasului Petrila il vor alege ca Primar
#20 Varga Valentin08.02.2012,  19:39:03
E timpul schimbarii in orasul Petrila .E gata .VREM SA MAI VEDEM SI ALT PRIMAR IN ACEST ORAS Iar dl Bobar ce cel mai indicat canditat din tot orasul .Nu avem o alta canditatura mai serioasa .Oriunde a lucrat acest om,la mina petrila,la primarie ca VICEPRIMAR, ,nu s a manjit ,nu au fost scandaluri cu el ,nu a fost anchetat de procuratura de DNA ,este un om jos palaria,parolist si care ajuta omul cand are nevoie .EL este primarul nostru ,pe si numai pe el il vrem primar ;asa sa ne ajute D -ZEU
#21 cetațean în Petrila08.02.2012,  19:46:46
Felicitări! Domnule Bobar, pentru că în sfârșit cineva are curajul cu adevărat să-l înfrunte pe domnul primar actual, domnul Ilie Păducel, cine nu a avut tangenţe cu domnul primar nu știe cine este cu adevărat, este persoana care pune pe primul loc interesele sale și apoi a cetățeanului. Cei care probabil faceți aprecierile jignitoare la adresa domnului Bobar, nu sunteți decât” pumpicuriștiiii” domnului Ilie Păducel.
#22 saracul08.02.2012,  19:51:51
CEI CARE LAUDATI NU REALIZATI CIT DE NAIVI SUNTETI...DAR AVETI TIMP SA VA DOCUMENTATI .succes.
#23 ion08.02.2012,  20:02:18
felicitari domnule Bobar.Sunteti cel mai potrivit pentru orasul Petrila
#24 victor08.02.2012,  20:05:31
Domnul Bobar este un foarte bun finantist (un bun presedinte de CAR) dupa cum a fost si un bun sef de sector la EM Petrila. El va fi un foarte bun PRIMAR asa cum a dovedit-o si o dovedeste in profesiile anterioare si cele recente, este un om al legii si nu cred ca a calcat strimb vreodata de cand il cunosc eu si slava DOMNULUI il cunosc de mult timp. Cei ce-l critica sunt cei rau platnici la CAR care desi au fost ajutati asta le este moneda lor cu care stiu sa plateasca,atit stiu ei, atit ii duce mintea.
#25 victor08.02.2012,  20:08:49
Felicitari domnule Bobar si succes la primaria Petrila sa va dea Dumnezeu sanatate noi va tinem pumnul.
#26 Aurel08.02.2012,  20:12:30
Am lucrat sub conducerea domnului Bobar si a fosr un sef responsabil, cinstit si intelegator. Ii doresc succes!
#27 ion08.02.2012,  20:12:35
Asa cum ati reinoit fata C.A.R avem incredere ca acelasi lucru veti face si cu orasul nostru
#28 ion08.02.2012,  20:16:19
Cel mai bun specialist pe care la avut Mina Petrila la transport. Succes domnule Bobar
#29 victor08.02.2012,  20:17:05
Domnul Bobar este omul potrivit la locul potrivit, el va fi un bun primar un om al legii care va schimba definitiv fata orasului Petrila este ceace mi-am dorit, cu el se vor scrie noi si pregnante pagini in istoria orasului nostru, sa dea dumnezeu sa fie asa si sa ajunge-ti acolo. FELICITARI DOMNLE BOBAR SI SA VA DEA DUMNEZEU MULTA SANATATE SI MULTE BUCURII IN VIATA SI ,,SUCCES\'\'
#30 Ana-Maria08.02.2012,  20:24:27
Sunt apolitica, deci vad totul din afara.Consider ca acest demers al domnului Bobar este mai mult decat binevenit.Inclin sa cred ca lucrurile se vor remedia ca vom putea beneficia cu totii de taria de caracter de care da dovada domnul Bobar.
#31 victor08.02.2012,  20:24:33
FELICITARI DOMNULE BOBAR CA ATI SPART GHEATA BINE CA V-ATI HOTARIT ODATA SA PARTICIPATI LA CURSA ASTA PENTRU PRIMARIE SA AVETI BAFTA SI VA TINETI BINE. CUM ATI REUSIT CU CAR_UL ASA SA REUSITI SI CU PRIMARIA SA MAI SCHIMBAM SI NOI FATA ORASULUI SI POATE VOM AVEA NISTE LOCURI DE MUNCA. MULTA MULTA SANATATE SI NOROC BUN.
#32 alin08.02.2012,  20:27:57
Domnule Bobar noi toti nu va vom time pumni noi vrem sa va votam
#33 anonimul08.02.2012,  20:29:23
Habar nu aveti despre activitatea unei institutii.Se vede ca va lipseste cea mai elementara documentare in ceea ce priveste activitatea CAR ,documentati-va si apoi discutati despre acest domeniu sunteti depasiti.Pacat ca nu stiti sa apreciati activitatea unui om ca dl.Bobar care vrea sa faca ceva pentru cetateni.Va meritati soarta si pe Paducel ca primar ca nu stiti sa apreciati oamenii care au valoare.
#34 Aurel08.02.2012,  20:31:02
Eu cred ca nu este rau daca se schimba ceva si in orasul nostru. Am incredere ca domnul Bobar atunci cand va fi primar isi va aminti de nevoile si nemultumirile cetatenilor nu numai in campaniile electorale ci si in afara lor.
#35 anonimul08.02.2012,  20:33:36
SUCCES DL.BOBAR . NU VA LASATI .DE ASA PRIMAR AVEM NEVOIE.
#36 anonimul08.02.2012,  20:35:37
sa nu va lasati sa luptati pana la capat ca veti reusi.succes dl.Bobar
#37 Aurel08.02.2012,  20:36:30
Mult succes in cursa pentru functia de primar!
#38 anonimul08.02.2012,  20:37:24
sa dea dumnezeu sa invinga dreptatea si sa avem o soarta mai buna alaturi de dl.Bobar ca primar al orasului
#39 victor08.02.2012,  20:38:06
Felicitari domnule Bobar bine ca v-ati gandit sa fiti primarul nost de cand tot astept sa se mai schimbe ceva in bine in orasul asta si acest bine sunte-ti dumneavoastra. SA NE TRAITI SI SA SCHIMBATI FATA ORASULUI PETRILA ASA CUM A-TI SCHIMBAT FATA CAR _ULUI.
#40 anonimul08.02.2012,  20:39:15
succes dl.Bobar .Oamenii cinstiti va sustin.Sa speram ca au mai ramas destui in orasul nostru.
#41 anonimul08.02.2012,  20:42:01
Noi cei tineri dorim locuri de munca si sa nu mai plecam in strainatate va sustinem d. Bobar
#42 john08.02.2012,  20:42:20
Cum ati obtinut cu CAR Petrila locul 2 pe tara, sa va dea Dumnezeu intelepciune si sanatate sa aduceti pe locuri fruntase si orasul Petrila ! Sunteti singurul om care pe baza rezultatelor obtinute pe unde ati muncit in viata ne oferiti garantia ca vom avea un primar destoinic !
#43 anonimul08.02.2012,  20:45:10
trebuie sa fim realisti si sa ne gandim ca orice schimbare este spre binele comunitatii . Sa nu fiti lasi si sa votati schimbarea care vine odata cu dl.Bobar ca primar.
#44 m08.02.2012,  20:46:55
aceeasi 3 comentatori. macar invatati adunarea
#45 E&N&A08.02.2012,  20:47:14
Invidia si orgoliul înjosesc pe om. Nimic nu este mai frumos decât să recunoști și să apreciezi deschis și să folosesti cinstit calitățile și cunoștințele altora. Cei care îl cunosc cu adevărat pe domnul Bobar, nu pot să zică decât cuvinte de laudă: un om gospodar, bine organizat, deschis, onest, un om care este încrezător în forțele sale, sufletist și cu frică de Dumnezeu. Dacă dorim cu adevărat binele pentru orașul Petrila, eu cred cu adevărat că domnul Bobar este omul de care Orașul Petrila are nevoie. MULT SUCCES!
#46 victor08.02.2012,  20:52:11
DL Bobar este un om al legii este destul de gru si responsabil sa fii presedinte de CAR unde trebuie sa gestionezi banii miilor de oameni care au cotizat si cotizeaza la CAR Petrila sa ai si scuccesul de a trece printr-o criza financiara, se observa ca alesii nostri de la Bucuresti minti luminate sovae si nu sunt in stare sa ne duca la liman, domnul Bobar a reusit sa faca o citadela financiara si este de invidiat in tot judetul Hunedoara pentru succesul sau financiar in ceea ce priveste administrarea finantelor CAR-ului Petrilean. Nu trebuie sa fii un mare filozof doar sa privesti catre CAR si i-ti dai seama ca este condus de un gospodar. Sa dea sfantul asa sa fie si la PRIMARIE. FELICITARI SI SUCCES DOMNULE BOBAR DE ASTFEL DE OAMENI AVEM NEVOIE.
#47 VASI08.02.2012,  21:22:55
Avem incredere in dumneavoastra si credem cu tarie ca o sa schimbati multe in acest oras uitat de lume.In sfirsit ne scapati de Paducel si gasca lui.Iar cei care va ataca sigur sunt rai platnici la CAR.Asa ca nu-i bagati in seama.Cu Dumnezeu inainte asa cum ati modernizat CAR-UL modernizati si orasul nostru. SUCCES SI MULT NOROC.
#48 frustrat08.02.2012,  21:23:49
S-a facut coada la caserie s-au inmultit pupincuristii Sfantului Bobar, e baiat bun pacat de cei care au de-a face cu el , e prea expirat sa devina primar mai trebuie sa vina si cei tineri in fata. Sa picteze orasul pe bani nostrii poate oricine sau a facut fata C.A.R-ului cu vreun RON din buzunarul propriu greu de crezut hai sa fim seriosi.
#49 VASI08.02.2012,  21:44:59
Suntem constienti cu totii ca avem nevoie de o schimbare in acest oras,asa ca lasati rautatile la adresa domnului Bobar si iesiti la vot numai asa v-om scapa de comunistul de Paducel si acolitii lui.CU D-L BOBAR INAINTE VOTATI SCHIMBAREA.
#50 vasi08.02.2012,  22:00:45
Avem nevoie de un primar cu coloana vertebrala,bun organizator,si cu credinta in Dumnezeu ca sa reusim sa facem ceva in orasul nostru.Aceste calitati le gasim la d-l BOBAR. FELICITARI SI DUMNEZEU SA VA AJUTE!
#51 P. V.08.02.2012,  22:01:50
Un mesaj corect și echilibrat, personal nu pot decît să-i dau dreptate dlui. Bobar, pentru că la nivel local nu poți să acționezi strict pe criterii politice ci trebuie, în primul rînd să ții cont de interesul cetățeanului și al întregii comunități. Spun asta deoarece înainte de a face parte din vreun partid sau altul, cu politică dictată de la centru, aici cu toții facem parte, înainte de toate, din comunitatea orașului Petrila, și trebuie să facem tot ceea ce ține de noi pentru a-i merge cît mai bine. Dacă domnul Bobar a adus un pic de seriozitate în sînul organizației locale a PSD, sunt absolut convins că la fel va face și la primărie și în tot ceea ce ține de organizarea activităților publice ale Petrilei. Eu am încredere în dumnealui, cred că este cel mai serios și mai îndreptățit om pentru funcția de primar al orașului nostru.
#52 Cristi08.02.2012,  22:07:48
Spun drept ca astfel de oameni precum domnul Gheorghe Bobar ne lipsesc astazi , avem nevoie de un primar ca el , "Omul care a adus linistea in Consiliul orasului Petrila " , merita si la fel si noi meritam ceva mai BUN !
#53 Robert08.02.2012,  22:07:59
Felicitari, domnule Bobar. De asa primar avem nevoie. Sa scapam odata de Paducel ca suntem singurul oras din tara asta in care fostul secretar de partid este primar si acum.
#54 Petre08.02.2012,  22:09:24
Toata stima pentru d-l Bobar, un om serios si necompromis care si-a dovedit calitatea de bun conducator in toate functiile de conducere pe care le-a detinut
#55 Petre08.02.2012,  22:13:24
Petre asa e si eu il cunosc pe dl Bobar si o sa il votez
#56 schitea08.02.2012,  22:16:37
Dispuneti de toata sustinerea noastra D-le Bobar,a celor care cred in capacitatile d-voastra si doresc un viitor mai bun orasului Petrila.FELICITARI SI SUCCES!!!
#57 ILIE08.02.2012,  22:19:38
Felicitari! domnule Bobar ca v-ati hotarit sa candidati la primaria orasului ratacit PETRILA .Dumnezeu s-a intors cu fata catre noi si cu ajutorul dumneavoastra, ne va scapa din ghiarele raufacatorilor care ne-au condus atatia ani spre nicaieri. MULT NOROC!
#58 Cristi08.02.2012,  22:21:19
Sunt de parere ca domnul Gheorghe Bobar dupa cum si observati in articolul din ziar a adus si chiar planuieste sa aduca in continuare cele mai bune schimbari " in interesul orasului si cetateanului " .
#59 Un cetatean sincer08.02.2012,  22:22:06
Domnul Bobar merita sansa de a fii primarul orasului Petrila pentru ca are calitatiile necesare !!!
#60 anonimul08.02.2012,  22:28:04
nu am nicmic cu politica dar cred ca orasul merita ce e mai bun:o schimbare va aduce linistea in randul cetatenilor simplii,trebuie sa fim uniti sa-l sustinem pe cel care merita , cel care nu s-a infruptat din banii publicii nu va lasati amagiti de minciunile pdl-ului in frunte cu paducel .Votati schimbarea si va veti convinge ca nu gresiti fiind alaturi de dl.Bobar.
#61 ILIE08.02.2012,  22:37:03
Si eu si cei din familie cu drept de vot il votez pe d-l BOBAR.Cred ca meritam si noi o schimbare in oras dupa atitea minciuni si promisiuni desarte facute de Paducel.Sa se duca unde a dus mutu iapa cu neamul lui cu tot.ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU.
#62 P.V.08.02.2012,  22:41:39
a venit vremea sa facem o schimbare in primarie, sa scapam odata de momarlanii de la conducerea orasului, ca suntem singurul oras din valea asta condus de momarlani sidin pacate rezultatele se vad... daca Ghe. Bobar se va hotari sa candideze ii rog pe cetatenii orasului sa iasa la vot, caci avem sansa unei schimbari in bine. Doamne ajuta.
#63 adrian08.02.2012,  22:45:08
Vad ca și la capitolul comentarii tot membrii de partid au majoritate.Am avut ocazia sa lucrez pt acest individ și va garantez ca nu este ce vi se pare.BOBAR,RAMASCANU,ZVINCA care sunt legaturile intre ei,mai ginditi-va
#64 Alexandru08.02.2012,  22:46:16
Orasul Petrila merita o schimbare in bine ! Domnu Bobar ne poate oferi aceasta schimbare ! Multa bafta si succes ! felicitari pentru ce ati realizat pana in momentul de fata !!
#65 Vali08.02.2012,  23:02:52
Bai.... nu stiu unde mai incap atatea osanale in Range Rover-ul conducatorului iubit ajutatil sa inchida usile ca sigur cu atat ramaneti......
#66 discovery08.02.2012,  23:17:07
65 comentarii=munca pe ziua de azi a angajatilor CAR
#67 discovery08.02.2012,  23:18:40
VOTUL DE LA BUGET DIN 2012 SPUNE CA :BOBAR =BUZUNAR PADUCEL
#68 discovery08.02.2012,  23:20:41
Bobar si Ramascanu lupta pentru Paducel ca sa-l faca primar.Pacat de domnul Stoicoiu.
#69 discovery08.02.2012,  23:22:38
RUSITNE PSD:BOBAR = PADUCEL,RASCOLEANU A LUPTAT DEGEABA PADUCEL A OBTINUT CE A VRUT CA SA POATA CANDIDA.ATENTIE OAMENI BUNI NU VOTATI USL PENTRU CA ASA VOTATI TALHARIA.
#70 ovidiu08.02.2012,  23:37:36
Este greu ca politician sa te faci agreat de toata lumea;dar hai sa-i oferim ocazia D-lui Bobar sa faca ceva pentru orasul nostru,si numai dupa aceea sa venim cu comentari si critici!
#71 Costache Daniel 08.02.2012,  23:37:41
Toate atacurile voastre la adresa lui Bobar sunt nefondate .Omul acesta nu a fost implicat in scandaluri economice,NU A FURAT DIN BANUL PUBLIC ,ASTA E LUCRU MARE SI DE ACEEA VA AJUNGE PRIMARUL PETRILEI
#72 Ghita09.02.2012,  00:18:30
Pentru discovery PACAT DE STOICOIU CA NU A FOST DAT AFARA DIN PARTID SI DIN TOATE FUNCTIILE PE CARE LE OCUPA CAND BUNUL LUI PRIETEN RASCOLEAN IL PROTEJA SI STOICOIU CEL VALOROS INCASA SALARIU DE LA TERMOPREST INDEMNIZATIE DE LA CONSILIU SI MAI FALSIFICA CEVA PE LA INTER PETRILA
#73 varvara09.02.2012,  04:19:39
Bă, momârlani tâmpiţi! Voi credeţi că dacăţl faceşi pe Bobar primar o să vă dea la toţi boabe de la CAR? Păducel a făcut din văgăuna Petrilei un oraş modern. Chiar nu vedeţi, orbeţii dracului?
#74 Laurentiu sorin09.02.2012,  07:11:14
Nu cred in castigul psd cu schimbarea echipei de conducere doar daca punea niste tineri vezi dl Jurca, Brandau Multi tineri sant tinuti pe linie moarta doar pentru niste interese.
#75 Ghita09.02.2012,  08:58:20
VARVARA ROAGAL PE PADUCEL SA TE DEA LA SCOALA DACA TOT IL PUPI IN FUND SA INVETI SA SCRI
#76 ALIN09.02.2012,  10:11:48
Am citit cu atentie toate comentariile d-voastre.Toti care-l vorbesc pe actualul primar de bine sunt pupincuristi,dar cei care-i tin partea lui Bobar ce sunt???Oameni cinstiti,buni,nimeni nu-i ca ei...PE DRACU!!!Paducel n-a facut avere de la primarie,pe cand Bobar a facut destula numai de la CAR,unde-i drept,nu toti sunt ca sefii(vezi Rascolean,Bobar),niste mincinosi si ipocriti.Nu a facut nimic actualul primar,asa-i???O sa va faca Bobar si cu marele om de afaceri Jurca,care are grija de muncitorii lui ca vai de lume si care in toate campaniile ducea tiganii la vot cu masina in schimbul unui rom si-a unui leu in plus.RUSINE!!!De ce nu fac ei locuri de munca???De ce nu le dau ei salarii mai mari macar celor din subordinea lor???Si care-i problema cu secretarul de partid???Intr-un fel sau altul toti am fost membrii de partid sau de UTC.De bine de rau Paducel chiar s-a zbatut ptr oras,pe cand ceilalti au luat banii si atat.Stiau sa boicoteze sedintele si sa se opuna unor proiecte ptr oras(vezi treaba cu spitalul).Ar trebui sa le multumim consilierilor PSD ca s-a inchis spitalul.
#77 1309.02.2012,  10:54:44
BOBAR NOUL PRIMAR
#78 BOBAR09.02.2012,  12:10:41
MULTUMESC CELUI CARE A SCRIS 95% DIN COMENTARIi
#79 frustrat09.02.2012,  12:20:17
De apreciat faptul ca mai exista printre noi, cetateni cu simturi si afinitati dezvoltate care stiu sa deosebeasca binele si raul dintre semeni nostri, unii care vor cu orice sacrificiu sa conduca parca sau nascut pentu acest lucru. Trebuie ca si alti cetateni din aceasta urbe sa-si de-a seama ca prinre noi sunt personaje care nu doresc altceva decat interesele proprii,deci prudenta...
#80 anonim09.02.2012,  13:13:02
DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE D-L BOBAR GHEORGHE ESTE CEEA CE AVEM NEVOIE LA PRIMARIA PETRILA. EPOCA PADUCEL VA FI DE DOMENIUL TRECUTULUI, BANII ACUMULATI IN ACEASTA PERIOADA II SUNT SUFICIENTI. TREBUIA SA INVETE CE ESTE DECENTA, ATAT EL CAT SI DIRECTOREASA DE FICA-SA, O NULITATE LA FEL CA TATAL SAU.
#81 anonim09.02.2012,  13:29:53
Domnul Bobar reprezinta viitorul politic al Petrilei. Pentru mine asfaltul si blocurile reparate de mantuiala nu reprezinta nimic. Ce a facut Paducel pentru crearea locurilor de munca?????? Tot ce a facut a facut pentru buzunarul sau. Sper sa vina o zi in care va da socoteala atat el cat si toata ciuma portocalie.
#82 ARM09.02.2012,  13:51:22
mai aveti putin si ajungeti la 100 de comentarii cand se vor concretiza in voturi probabil o sa aveti o surpriza....100 com.rezulta 3 voturi !!!!:)))))) P.S. PENIBILI :)
#83 frustrat09.02.2012,  14:00:50
Da nu chiar 3 hai sa spunem 5 ARM sunt penibili dar ce putem face . Nu a fost nici Paducel ceea cea am fi meritat dar Bobar e mai rau . Iar fica-sa lui Paducel spun invidiosii ca e nulitate dar nu stiu cate sacrificii inplica profesia ei cat devotament si empatie cei care nu cunosc nu stiu sau remuneratia lor nu-i lasa sa gandeasca logic. Nu cred ca ingaduie Dumnezeu sa intram pe mana unui camatar.
#84 amy09.02.2012,  15:21:12
Domnule frustrat, sa inteleg ca ai beneficiat de parfumul fin al devotamentului sacrificiilor si empatiei dupa oda pe care i-o aduci?
#85 dezertorul09.02.2012,  17:28:22
BRAVO DOMNULE BOBAR,E TIMPUL PENTRU UN NOU PRIMAR,SA NU VA LASTI E TIMPUL PENTRU O SCHIMBARE IN BINE A ORASULUI PETRILA,CINE VA CUNOASTE STIE CE FEL DE OM SUNTETI,VA MULTUMIM PENTRU TOT CE ATI FACUT,CA OM DAR SI PE PLAN POLITIC.E TIMPUL CA DOMNUL PADUCEL SA NE LASE.....EPOCA PADUCEL E GATA
#86 VASILE CULIMAN09.02.2012,  18:59:28
Trebuie sa fii las si orgolios de renume mondial ca sa nu-ti doresti o schimbare in orasul in care locuiesti.Asta este parerea mea,numai cu ajutorul unui om ca domnul BOBAR se poate schimba ceva in bine,ca de rau au grija sa se ocupe portocalii lui PADUCEL de la guvernare.MULT SUCCES VIITORULUI PRIMAR BOBAR!!!
#87 VASILE CULIMAN09.02.2012,  19:29:02
Citesc parerile fiecaruia si constat ca sunt multi oameni cu suflet mare si coloana vertebrala in orasul Petrila, care isi doresc schimbarea.Numai sustinindu-l pe d-l Bobar,putem realiza ceva bun,nu improscind cu noroi in stanga si in dreapta.Nu ne lasa Dumnezeu la greu, ne scapa el de Paducel si acolitii lui.SUCCES!
#88 petrica09.02.2012,  19:30:52
Susti *Cetateanul sincer* Domnul Bobar meritaa sa fie primarul orasului Petrila , deoarece are calitatile necesare !
#89 VASILE CULIMAN09.02.2012,  19:58:50
Haideti sa fim realisti si sa lasam rautatile deoparte neaparat ne trebuie o schimbare.Ne-am saturat de atatea minciuni portocalii.MULTA BAFTA!D-LE BOBAR
#90 frustrat09.02.2012,  23:50:55
Amy sunt femeie si nu am benefiat de parfumul fin nici de alte beneficii cunosc profesia si stiu ce vorbesc.
#91 Cetateanul10.02.2012,  15:21:59
Am dat un comentariu in data de 8[opt]prin care informam cum a ajuns sa conduca CAR E.M.Petrila fara calomnie sau jigniri la adresa Sfintului Bobar,si onor redactia ............. face cenzura .Oameni buni nu va lasati prostiti de aceste personaje care sunt in PSD Petrila .Uitati-va pe declaratiile lor de avere ,au facut ei vreo donatie la scoli,gradinite,azil .Domnilor nu aveti mustrari de constinta?
#92 m10.02.2012,  15:45:54
poate nu mai stii cu ce nume .ca nu au fost sterse. dupa cum vezi sunt destule comentarii si pro si contra .de ce ar fi sters al tau semnat cetateanul
#93 ARM10.02.2012,  15:46:43
Domnule "Cetateanul", nu stiti cat ma bucur cand mai comenteaza si oameni care gandesc! Si pertea cu "Sfantul Bobar" este dementiala...:))))))))))))))))))))))))))))))))
#94 Cetateanul11.02.2012,  10:42:07
PTR.ARM Uita lumea cum a obligat SF.Bobar impreuna cu temneanu,lupulescu ,butuza,paducel Ion,VICTOR Boatca etc.angajati sect.VII ,facind pontajul in 2002 la clubul din Petrila sa voteze cu mina ridicata si prietenul lui temneanu numara voturile.Pentru edificare acest viitor primar,ce dobinda primeste de la CAR ptr.260.000 lei? Daca s-ar fi inteles la comision ar fi aprobat groapa de gunoi ecologica sau credeti ca il mustra constinta ?Cind au inchis SPITALUL din PETRILA unde au fost si ce au facut aceste personaje ?Sa fim realisti si sa cintarim in balanta ce au realizat consilieri PSD si ce a realizat omul Paducel in Petrila [asfaltare,izolare blocuri,parc,iluminat etc]facind abstractie de apartenenta politica .
#95 neutru11.02.2012,  14:15:42
Da ma bucur ca mai gandesc unii oameni fara culoarea rosie in ochi,Cetateanul, ARM si altii, SF. Bobar crede ca oamenii toti sunt prosti dar se inseala daca prin atributiile sale de baiat harnic si bun la C.A.R. IFN.Petrila fostul C.A.R. al minerilor a reusit sa cumpere un amarat de \"Range Rover \" va dati seama daca ar fi primar aspira probabil la avion particular, ce rai suntem nu lasam baiatul sa isi indeplineasca visul. Iar pentru oameni poate ar mai face el ceva o \"bancuta\"cu dobanda la vedere. Merita oare increderea noastra? Ma bucur ca v-a placut apelativul de \"Sf. Bobar\"ar vrea el.
#96 Neutru11.02.2012,  14:58:53
Amintiti-va de perioada cand a fost viceprimar acest individ.Ce credeti ca a facut de nu a m-ai continuat.Cat despre locuri de munca,daca il durea asa tare de ceilalti semeni putea sa ofere prin firmele sale, si multe altele care imi scapa acum, m-ai documentati-va si apoi veti avea o parere sper...
#97 Cetateanul11.02.2012,  17:47:01
O realizare mare,consilieri de la Petrila au fost pe bani contribuabililor in Egipt.Acesti imbuibati locali au venturi din salarii ,pensii,dividente de la firme conduse de ei si pe deasupra mai ridica indemnizatiile de la primarie din bani contribuabililor.Bobar conform declaratiei dumitale de avere din 2009 ai cistigat din pensie,presedinte CAR si actionar doua firme aproximativ 179780 lei in afara de dobinzile de la CAR si BRD unde ai depozite si te-ai lacomit si la bani contribuabililor avid functiile consilier-viceprimar 21115 lei.Vedeti declaratiile de avere si din 2010,2011.
#98 MATILDA14.02.2012,  10:42:05
SPECIAL PTR AMY&ANONIMUL...si de ce nu si ptr restul...Facand abstractie de apartenenta politica si luand in considerare doar OMUL Paducel,ca vreti ca nu vreti,datorita lui fata orasului s-a schimbat,IN BINE.Stiti ca datorita lui avem gaz in oras???Stiti cum arata si functioneaza toate institutiile de invatamant de pe raza orasului??Sunt super si modernizate,lucru ptr care Paducel s-a zbatut mult.Cu greu,dar s-a facut strada Republicii si multe alte strazi din oras.A turnat el asfaltul cumva de tot il acuzati ca nu e bun???NUUUU....dar una peste alta,drumurile arata bine.A construit blocuri.Stiti in cate localitati din Vale au mai fost construite locuinte???Stiti cat s-a zbatut si cate drumuri de Bucuresti a facut ca sa rezolve problema spitalului din Petrila,adica sa repare ce au facut magarii de domni consilieri in frunte cu"Sf.Bobar"??Vorbiti despre locurile de munca.Paducel nu are firme ca multi alti consilieri(Bobar,Jurca,Ramascanu)ca sa poata crea locuri de munca si inca ceva.Cand EURO JOBS-ul scoate locuri de munca nimeni nu se ingramadeste sa le ocupe.Oare de ce?Asa au fost invatati de 20 de ani sa-ntinda mana si statul sa le dea.RUSINE!!!Ce masini si ce avere are primarul???Concluzia este ca vb in necunostinta de cauza,doar sa va aflati in treaba,fiind niste IPOCRITI SI MINCINOSI.A inceput deja campania electorala??!!Dar pana acum unde au fost domnii consilieri??Ce-a facut marele lider de sindicat Temneanu??A luat totul de la mineri..Ce-a facut Jurca??Vre-o afacere cu padurile??Cate locuri de munca a creat el??Bobar??NIMIC...ca si pana acum..Iar cat priveste pe fica-sa,pe care o cunosc de cand era copil,e o persoana deosebita,iar voi daca sunteti femei va-nteleg la perfectie:ea e frumoasa,desteapta,educata,pe cand voi...niste raspandule.Iar daca sunteti barbati,sau cel putin asa credeti voi,va-nteleg deasemenea.Niciodata nu va veti ridica la nivelul ei si nu veti fi bagati in seama fiind voi niste nulitati...Stiu c-o sa spuneti ca sunt unul dintre acolitii lui Paducel,dar nu va obositi ca nu va bag in seama,mi se rupe de voi..
#99 Cetateanul14.02.2012,  11:30:31
Da ,Bobar ii un Robin Hood al zilelor noastre.PSD daca merge cu acesti candidati la alegeri ,va avea un procent rasunator in Petrila 0% spre faliment.
#100 alexandru14.02.2012,  23:03:05
Ma bucur ca domnul Bobar candideaza pt functia de primar.Cred ca este mult mai capabil sa rezolve problemele orasului Petrila1
#101 amira15.02.2012,  19:39:30
@ Matilda, dragostea mea, te cam temi ca ti se va taie craca nu-i asa? Lasa draguto ca e timpul sa mai si muncesti. Bobar nu este interesat de frumusetile din primarie ci de profesionalismul lor. Asa ca vor disparea fustele scurte si balcoanele la vedere si vor aparea tinutele decente imbracate de functionari capabili. E timpul sa parasiti corabia cei care stiti ca nu sunteti capabili impreuna cu libi...osul de Paducel care crede ca toti angajatii sunt proprietatea lui personala. E timpul pentru DECENTA si PROFESIONALISM. Lichelele sa plece in somaj. Si daca tot ti,,se rupe,, de noi atunci pentru ce-l ovationezi pe Paducel la scena deschisa, din toate incheieturile? Daca esti pe p**a ta de ce te sperie schimbarea? Demonstreaza ca poti! Oricum de data aceasta Paducel se va schimba singur pentru ca a facut atat de multe incat nici el nu si le mai poate contabiliza. Asta ca sa nu mai punem la socoteala ca toti locotenetii lui il vor ataca in campanie ca niste caini de prada. Vom trai si vom vedea.
#102 GHITA23.12.2012,  18:04:24
bobar s a facut din nou de ris pentru a nu stiu cita oara a pierdut lamentabil alegerile el si gasca lui de papagali aviatori si alti analfabeti,iar la car da in continuare imprumuturi fara acoperire cu comisioane grase pentru el si dobinzi preferentiale la faza b el a luat in jur de 3 miliarde anul acesta
#103 ionica24.07.2014,  11:43:18
BOBAR N A LUAT VOTURI NICI CIT NELA CARE DUCE CRUCEA ASTA E VALOAREA LUI DE BETIV SI FOST COMUNIST INRAIT ACUM SE VEDE CA COMENTARIILE CARE IL LAUDA AU FOST SCRISE DE SLEATA DE LINGAI CARE SCHELALAIE IN JURUL CAR ULUI.


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 7 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Pe aceeasi tema
Nicio umbră de supărare pe chipul edilului Petrilei, Ilie Păducel, în urma articolului scris de colegul şi directorul no[..]
22.10.2014, 20:04   |    5 comentarii
Ca de atâtea ori în ultimii 15 ani, primarul Petrilei, Ilie Păducel, a premiat marţi, 30 septembrie, în numele[..]
30.09.2014, 21:16   |    0 comentarii
Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Anunt GAL Cheile Sohodolului- prelungire apel selectie MCS 7.2

Anunt GAL Cheile Sohodolului- prelungire apel selectie MCS 7.4

Anunt GAL Cheile Sohodolului - prelungire MCS 7.2-15.04.2019

Anunt de selectie 7.4 simplificat 2019 - prelungire

Anunt de selectie MCS 7.2 simplificat prelungire mai 2019

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter