10.04.2012,  22:33:23 | 49 comentarii | 2004 vizualizari
Monica Iacob-Ridzi, deputat de Valea Jiului: / „Spitalul din Petrila se va redeschide cel mai târziu la începutul lunii mai”
de Ziarul Vaii Jiului

Chiar dacă anul 2012 este an electoral, încă mai există politicieni responsabili care îşi continuă activitatea parlamentară, politicieni care nu uită de angajamentul asumat în faţa comunităţii locale, mulţumită căreia au ajuns să deţină această funcţie în Parlamentul României şi, nu în ultimul rând, parlamentari pentru care binele comunităţii primează. 

În Săptămâna Mare, doamna deputat Monica Iacob-Ridzi a avut amabilitatea de a ne răspunde la câteva întrebări legate de demersurile susţinute în ultima perioadă pentru Valea Jiului, precum şi despre activitatea sa în cadrul Parlamentului României. 
 
- Doamna deputat, aţi susţinut că cel mai târziu la începutul lunii mai (a.c.) va fi inaugurat centrul multifuncţional de la Petrila. Daţi-ne, vă rog, câteva detalii. 
- Aşa este. Personal m-am implicat în obţinerea avizelor necesare din partea Ministerului Sănătăţii, şi cel mai târziu la începutul lunii mai am certitudinea că centrul multifuncţional de la Petrila va fi inaugurat. Nu a fost un demers uşor de realizat. Din păcate, birocraţia şi-a spus şi de această dată cuvântul. Dar, ceea ce contează este că, în acest moment, avem tot sprijinul Ministerului Sănătăţii şi, bineînţeles, al Primăriei Municipiului Petroşani şi al Spitalului de Urgenţă Petroşani, astfel încât în Petrila să existe o instituţie medicală la care oamenii să poată apela în caz de nevoie. Inaugurarea acestui centru multifuncţional este o realizare importantă pentru comunitatea locală şi sunt împlinită sufleteşte pentru că am putut acorda o mână de ajutor în vederea înfiinţării acestuia. 
- Pentru ca toată lumea să înţeleagă, concret, cum va funcţiona spitalul din Petrila? 
- În cadrul spitalului vor funcţiona, în primă instanţă, patru secţii - interne, recuperare, psihiatrie şi chirurgie, şi de asemenea un laborator şi un cabinet de radiologie, urmând ca în timp să mai fie înfiinţate şi alte secţii. Astfel, oamenii din Petrila vor dispune de un spital local, cu personal medical specializat, la care vor putea apela pentru consultaţii şi rezolvarea urgenţelor minore ori de câte ori vor avea nevoie, fără a mai fi nevoiţi să se deplaseze în afara localităţii pentru a beneficia de aceste servicii medicale. 
- În afara înfiinţării centrului multifuncţional de la Petrila, în calitate de deputat de Valea Jiului, ce demersuri aţi mai susţinut în ultima perioadă? 
- În calitate de reprezentant al comunităţii locale în Parlament, fac tot posibilul ca factorii decidenţi de la centru să cunoască situaţia reală din Valea Jiului. În funcţie de fiecare problemă sesizată, susţin declaraţii politice, iniţiez propuneri legislative, adresez întrebări şi interpelări membrilor guvernului pentru ca problemele să fie rezolvate în cel mai scurt timp posibil. Ca membru al unuia dintre partidele aflate la guvernare, am şansa să mă adresez şi în mod direct reprezentanţilor Executivului, lucru care poate duce la obţinerea imediată a răspunsurilor solicitate. Motiv pentru care de multe ori aleg acest mod, mult mai eficient, de a aborda clarificarea problemelor pe care le sesizez. În condiţiile în care problemele ridicate necesită şi primirea unui răspuns în scris din partea membrilor guvernului, atunci apelez şi la depunerea de întrebări şi interpelări în scris.
Declaraţiile politice, propunerile legislative, întrebările şi interpelările - fie ele în scris sau adresate verbal, ţin de îndeplinirea atribuţiilor specifice funcţiei de parlamentar. Însă, numai rezultatele concrete sunt cele care dovedesc dacă ţi-ai dus la realizare sau nu angajamentele asumate faţă de oamenii care te-au legitimat în funcţia de parlamentar. Cu toate acestea, în mod greşit, de multe ori eficienţa activităţii de parlamentar este rezumată, din păcate, la numărul de documente depuse în cadrul Parlamentului. 
Revenind la demersurile iniţiate şi realizările concrete obţinute în ultima perioadă, nu am cum să nu menţionez despre ajutorul acordat în vederea deblocării subvenţiilor de stat cuvenite exploatării miniere din Valea Jiului, fiind prezentă la negocierile ce au avut loc la sediul Ministerului Economiei, sau despre scrisoarea deschisă adresată domnului ministru al Economiei, Lucian Bode, în vederea prioritizării emiterii Hotărârilor de Guvern necesare pentru ca minerii,  disponibilizaţi în luna octombrie a anului trecut şi pensionarii din domeniu minier, să îşi primească drepturile băneşti, în cel mai scurt timp posibil. 
De asemenea, în ultima perioadă am susţinut două declaraţii politice în Parlament, cea mai recentă fiind o declaraţie politică prin care evidenţiam faptul că elaborarea unui nou cadru legislativ în domeniul sanitar, care să vină în întâmpinarea nevoilor concrete ale românilor, nu mai poate fi amânată. În aceeaşi săptămână, m-am bucurat să constat că domnul prim-ministru Mihai Răzvan Ungureanu a solicitat conducerii Ministerului Sănătăţii ca noua formă a proiectului de lege să fie lansată în dezbatere publică cel mai târziu la sfârşitul lunii aprilie, astfel încât noul proiect de lege să ajungă în actuala sesiune în Parlament. 
- Pentru că aţi adus vorba despre declaraţia politică privind reforma sistemului de sănătate din România, ne puteţi vorbi succint, vă rog, şi despre celelalte proiecte de lege pe care le susţineţi în Parlament? 
- Aici ar fi multe propuneri legislative demne de a fi menţionate, pe care le susţin în Parlament, însă mă voi opri numai asupra a trei dintre acestea, pe care le-am iniţiat recent.
Prima propunere legislativă iniţiată recent priveşte introducerea ţinutei şcolare obligatorii în învăţământul general obligatoriu, liceal şi profesional de stat şi particular. În viziunea mea, implementarea acestei măsuri va duce la întărirea siguranţei în unităţile de învăţământ, concentrarea atenţiei către activitatea de bază din mediul şcolar şi reducerea diferenţelor dintre elevi. 
A doua propunere legislativă priveşte programul guvernamental „Cornul şi laptele”, care după 9 ani de la implementare necesită îmbunătăţiri pentru a redeveni un program eficient atât din punct de vedere al cadrului legislativ, dar şi din punct de vedere nutriţionist. Necesitatea elaborării unui nou act normativ rezultă atât din dificultăţile de implementare a legislaţiei în vigoare, precum şi din faptul că servirea zilnică a aceluiaşi fel de mâncare determină, în mod firesc, apariţia monotoniei şi a lipsei de atractivitate a copiilor spre a consuma aceste alimente. Alimentaţia sănătoasă trebuie începută de la vârste fragede, iar prin noul proiect de lege al programului „Cornul şi laptele” ne propunem înlocuirea cornului şi laptelui cu o masă caldă, fructe sau altceva, în funcţie de preferinţele elevilor şi ale părinţilor.
Şi pentru că am vorbit despre educaţie şi copii, aş mai dori să vă vorbesc succint şi despre proiectul legislativ care urmăreşte înfiinţarea unor centre destinate consilierii femeilor care se află în situaţia de a dori întreruperea unei sarcini. 
România se confruntă cu o acută lipsă de informare şi educaţie asupra consecinţelor avortului, lucru care a determinat ca ţara noastră să înregistreze, conform datelor furnizate de Ministerul Sănătăţii pe anul 2009, cel mai mare număr de avorturi raportat la populaţia din întreaga Uniune Europeană. În vederea prevenirii extinderii acestui fenomen îngrijorător, consider că este important ca pacientele care solicită întreruperea sarcinii să fie bine informate cu privire la alternativele existente pentru a nu se ajunge în situaţia renunţării la sarcină, precum şi asupra riscurilor şi efectelor pe care o astfel de intervenţie le poate avea pe plan fizic şi psihic. În ţări precum Germania, Franţa şi Luxemburg timpul de aşteptare înaintea luării unei asemenea decizii este de trei până la şapte zile, femeile primind consiliere de specialitate în această perioadă. Practic, prin propunerea noastră legislativă ne dorim punerea în acord a legislaţiei din România cu legislaţia UE în domeniu.
Interviu realizat de Tiberiu Vinţan


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (49 )

#1 Raluca10.04.2012,  22:57:37
Ei acuma tinand cont ca spitalul Petrila se va subordona Spitalului din Petrosani unde pastoreste sotul e normal ca soata sa ia atitudine. No, sa o vedem si pe asta.Si il numeste Paducel ca director pe Andronache? Daca tot a renuntat la candidatura de primar sa aiba omul serviciu. Chestia cu masa calda la micuti nu tine , pentru ca saracii micuti vor manca doar la restaurantele organizate prin lipsa de licitatii de unii mahari ai oraselor. Daca ar fi cantine in institutiile scolare ar fi mult mai bine, dar asa sa iei copiii, sa-i transporti cu autocarele pentru a lua masa organizat la restaurantul din coltul strazii nu e prea OK. In privinta intreruperii sarcinii mai bine s-ar ocupa parlamentarii sa dea legi viabile in sensul de a ajuta familia romaneasca sa se dezvolte, sa faca locuri de munca, sa ridice nivelul de trai si atunci nu vor mai face femeile avort. Consilierea asta de specialitate e praf in ochii femeilor care si-ar pastra plozii daca ar avea cu ce sa-i creasca. Dam bani pe consilieri iar rezultatul va fi acelasi, pentru ca cine nu are cu ce sa-i creasca oricum ii leapada. Din pacate.
#2 jecky10.04.2012,  23:19:27
Uuuuuuffffff,in sfarsit am primit felicitarea de Paste din partea familiei Ritzi.Credeam ca raman nefelicitat.Multumesc frumos.Sper ca nu le-ati cumparat din bani publici.
#3 EU11.04.2012,  00:35:07
ASTA E DE 1 APRILIE????
#4 scena goala11.04.2012,  07:04:40
Ce-ar fi sa-ti rezolvi prima data problemele cu justitia si cu furtisagurile facute cand erai ministreasa.Observ ca reporterul a insistat foarte mult pe acest lucru.Si tu si PDL-ul tau ati distrus Valea Jiului.Rusine!Nu-ti mai folosi copilul in scop electoral!
#5 praid11.04.2012,  07:47:31
niste mincinosi ! pai daca era asa de agera MONICA RIDIZI DE CE A VOTAT IN PARLAMENT INCHIDEREA SPITALELOR ??? STRATEGIE: SA AIBA CU CE SE LAUSA IN CAMPANIE- ESTE SLAVATOAREA ACUM A SPITALULUI ! PENIBIL, PENIBIL SI ORIBIL ! TREBUIA SA AIBA CARACTER SI SA SE OPUNA ACESTOR MASURI ABERANTE!
#6 VINTAN11.04.2012,  07:49:29
MA NUMESC VINTAN SI SUNT CEL MAI MARE FAN SI SLUGA AL PDL
#7 MINERUL11.04.2012,  07:58:46
Problema arzatoare este mineritul din vale si nu un amarat de spital unde tot cu bani rezolvi problemele de sanatate,doamna deputat trebuia pana acuma sa faca ceva ptr.mineri ca sa aiba minerii cu ce cumpara produsele din magazinele clanului RIDZI!!!
#8 Petre11.04.2012,  08:21:28
Mai Vintane stiu ca PDL-isti iti dau sa papi dar nu se pune pe tine, asta nu este din vina lor, dar scrie si tu ceva de acualitate ca un ziariat ce te crezi ca de exemplu: Ile - Angela tradatori de cariera, COCOsi sare la gatu lu ANGELa, Ile spurca conducerea PDL ca sa convinga PSD-ii, sau Intelectuala (care a numit toti directorii din Vulcan - scoli, CNH, mine) la conferinta PSD Vulcan cand s-a strigat JOS BASESCU a simtit ca trebuie sa iasa din sala fiind si pentru una ca EA prea mult etc. Vintane daca îmi dai si mie un procent din cat primesti de la nevertebratele astea iti mai dau idei.
#9 POPESCU11.04.2012,  08:32:39
MAI VINTANE ,FUGI MA CU URSUL. TU CHIAR NU TE UITI IN OGLINDA SA VEZI CAT DE RIDICOL ESTI ?TU CHIAR NU REALIZEZI CAT DE CRETIN ESTI? CA FACI DOVADA CRETINISMULUI ACUT NU MAI EXISTA INDOIALA. MARS POTAIE !
#10 Hooly Man11.04.2012,  08:36:42
Feliciari stimata doamna,cei care gandesc stiu ca ati fost victima inocenta a unor jocuri murdare de culise omul se cunoaste dupa tonul vocii si mimica si se vede clar ca sunteti o persoana corecta,in alta oedine de idei e mult mai bine sa fie genul asta de servicii medicale decat un loc de campare unde bolnavii sa stea in saloane asteptand ora mesei insuficiente si a medicatiei care trebuie complectate cu medicamente cumparate personal din farmacii.Cazurile grave care necesita monitorizare permanenta au sanse mai mari de rezolvare in spitale mari cu dotari corespunzatoare si medici competenti.In privinta criticilor care vad lucrurile doar pe culori in acest caz in portocaliu si rosu si nu au inteles ca omul sfinteste locul si nu aparantele trebuie tratati cum merita adica ignorati.Eu l-am votat pe Basescu si nu regret total,nu e cel mai bun dar daca era Nastase sau Geoana treaba era oabla adica se fura chiar tot si se inchidea tara pe motiv de faliment
#11 Ganditorul de la Hamangia11.04.2012,  08:45:46
Cand s-a inchis motivul a fost reorganizarea si eficentizarea sistemului sanitar. Acum cand se redeschide care sa fie motivul? Concluzie: guvernare haotica, fara logica, fara gandire economica, fara seriozitate. Este cazul ca acesti oameni din PDL sa plece acasa sa lase tara asta sa-si revina dupa 8 ani in care au adus Romania in cea mai proasta situatie economica si sociala din istorie.
#12 Fricosu11.04.2012,  09:01:01
Hooly Man iti meriti bani tine-o tot asa, dar nu uita ce zicea Base in campanie, "de ce le frica nu scapa" imi era frica ca nu pot plati ratele la banci, ca imi pierd locul de munca, ca nu pot sa le asigur ce le trebuie copilului, ca parintii vor avea pensii mai mici si nu ii voi putea ajuta, ca se vor inchide spitalele, imi era frica ca haita care va veni la putere va fura mai mult decat haita dinainte, imi era frica ca cei care ne vor conduce vor fura si viitorul copilului meu, ca vor fura si ce este sub pamant carbune, aur, cupru, si nu am scapat s-a adeverit ce spunea Base. Un clan de mafioti care au facut averi colosale furand si viitorul nostru, facand datorii pentru urmatorii zeci de ani de acum incolo.
#13 MYKY11.04.2012,  09:09:26
vintan campion national la pupincurism. flamand,ipocrit,vesnic in cautare de indivizi care sa-i permita introducerea limbii...jigodia asta infecteaza zona cu mirosul lui pestilential.gat lung,ochi holbati,uscat ca o grisina (de-a dracului ce este)minte ioc si prostie cat incape piticania se da ziarist....piei drace !
#14 mirela11.04.2012,  09:17:24
un limbist si o infractoare...placerea si obsesia lui vintan. ce cauti sa ne dovedesti vintane ? cat de idiot esti ? ne-ai convins de multa vreme...
#15 X-Ulescu11.04.2012,  09:45:54
C-A-M-P-A-N-I-E
#16 Peneş Curcanul11.04.2012,  13:27:53
Văd că slugoii lui Moloţ, Nistor şi Simota se întrec în invective. Băi, ţucălarilor. Monica a făcut ceva pentru Valea Jiului, comparativ cu paiaţele voastre Nicula şi Ruşanu, care vin la Petroşani o dată la patru ani. Dacă nu era Monica, nu prindeaţi voi telegondole şi domenii schiabile. Voi credeţi că Elena Udrea a venit în Vale, cu fonduri de sute de miliarde, pentru inteligenţa lui Buhă sau pentru fleicile pipăite de toţi ale Angelei Stoica? Barabomomârle fără creier! În loc să votaţi oameni din Vale, aţi votat escroci din Deva şi Bucureşti, pe care îi doare de voi exact acolo unde meritaţi. Adică în cur...
#17 Mihaita11.04.2012,  13:56:31
Intotdeauna cand un politician face ceva pentru comunitate trebuie sa se ridice slujitorii politicienilor ofticosi sa comenteze. Asta e fratilor! Unii muncesc si au cu ce se lauda, altii se perinda pe la televizor si bombane verzi si uscate numai numai vor culege si ei cateva voturi fara a fi realizat nimic. Rusine!
#18 Alti ca astia au aratat ce pot11.04.2012,  15:28:28
Mai Curcane dar cand a furat sute de mi de euro ca sa o faca pe EBA europarlamentar, a furat din banii nostri sa puna o "paiata" sa ne reprezinte in Europa, cum vine asta cand este vorba de ai tai au voie orice. Iar cu telegondolele banuiesc ca au fost facute in primul rand ca sa umple conturile Monicai si a celor de langa ea printre care probabil te afli si tu. Asa ca scuteste-ne.
#19 Aflac11.04.2012,  15:55:52
Nu avem nevoie de telegondole ca sa-si angajeze Ile neamurile, nu vrem sa ne jefuiti sub pretextul ca ne vreti binele, daca suntem ţucălai lasa-ne ca suntem multi si stim ce vrem. De ce nu a venit printul Charles sa se dea cu telegontola lu prostituata aia de Udrea si s-a dus la "tucalai" si a promovat zona respectiva care este plina de turisti, pai la cum ganditi voi ati monta aer conditionat si la stana numa sa va iasa voua ceva malai, si dupa aia sa ne scoateti ochii ca ce ati facut voi pentru noi. Nu ati facut nimic pentru noi ati facut numai pentru voi dar s-a nimerit ca interesul sa fie comun cu al nostru uneori iar daca va-ti certat de la cascaval si a-ti devenit penali dati vina tot pe noi ca a-ti riscat pentru binele comunitatii. Mai Penes mai.
#20 gogu tractoristul11.04.2012,  17:40:58
VOTEZ MONICA...SINGURA CARE STIE CE SE PETRECE IN VALEA JIULUI. SUCCES.
#21 Peneş Curcanul11.04.2012,  18:42:58
Monica n-a furat NIMIC! Credeţi ca fraierii o poveste de doi bani. Nişte porci din minister şi-au însuşit nişte contracte în mod dubios, profitând de tinereţea şi încrederea doamnei ministru; Monica nu este acuzată pentru furt, ci neglijenţă în serviciu. Este acuzată pentru că nu şi-a dat seama că porcii aceia, vechi de când ministerul, erau porci! De furat au furat pe rupte jigodiile voastre useliste: condamnatul penal Adrian Năstase, primarul pârnăiaş liberal Anghel, primarul portocaliu de la Vâlcea. Dar nu Monica! Nu vorbiţi cu păcat, că aveţi şi voi copii. Apropierea de EBA s-a făcut tot pentru a face ceva în Vale. Dacă nu te apropii de cei mari din Bucureşti nu poţi face nimic, doar conferinţe de presă. Foarte bine! Votaţi Raj Tunaru, votaţi Vochiţoiu, votaţi Necula. Nişte jeguri nu merită să fie reprezentate decât de alte jeguri
#22 Peneţ Curcanul11.04.2012,  18:46:47
Mirela, limbistă eşti tu. Ai învăţat limba turcă pe şoseaua de centură. Sunt sigur că pe limbuţa ta mai ai ceva păr creţ din blana liberală a lui Moloţ.
#23 Anton Turlacu11.04.2012,  18:53:46
Jecki, vede oricine că tu eşti ţucălarul de serviciu al opoziţiei. Mare greşeală a făcut Ridzi că ţi-a trimis o felicitare de Paşte. O paparudă ca tine merită un şut în fund şi o flegmă în ceafă. Paştile mă-ti!
#24 Victoriţa Babeş11.04.2012,  19:01:00
Mă Praid! În Parlament nu s-a votat închiderea spitalului din Petrila, ci reforma sistemului sanitar. Aşteaptă puţin, băiete, Că vine Raj Tunaru la putere şi vă bagă pe toţi în spital.
#25 Penis Curcanul11.04.2012,  19:10:20
Raluca, de când te-ai făcut aşa deşteaptă? Tu vrei cantine în fiecare şcoală? Sunt cincizeci de şcoli în Vale, Vrei 50 de cantine? Treaba asta cu mâncatul la şcoală e o mare prostie. Îi bagi copilului un sendiş şi un măr în ghiozdan, iar la două, când vine acasă îi pui tu masa. Că tu l-ai făcut, nu Lăutaru.
#26 Raluca11.04.2012,  19:43:27
@curcane, gandesti cum te numesti. Era doar o propunere de ansamblu in cazul in care se doreste a se face ceva pentru copii mai amarati care nu au posibilitati materiale de a le pune parintii sendvisuri si nicidecum pentru cei a caror parinti le pun pachetel. Ca exemplu Scoala nr. 1 are grupa de step by step care iau masa...la Alcatraz, un restaurant a carui patron este chiar viceprimarul Petrilei, Ramascanu Constantin. Se stie ca cine imparte mierea se linge si pe degete. Copii mananca dimineata iar seara stau in acelasi loc zeci de betivi care impart boli. E normal asa ceva?
#27 calfa11.04.2012,  21:50:01
Curcane da sti tu multe amanunte legate de d-na Monica si pui multa patima nu cumva ...
#28 Georgel11.04.2012,  22:06:25
Calfo! Curcanul pare că ştie multe lucruri adevărate despre Monica. Omul s-a documentat, înainte de a vorbi public. Spre deosebire de voi, care nu ştiţi nimic, dar vă daţi de zor cu presupusul. Şi vă mai şi jucaţi de-a procurorii. Iar pe tine, Raluca, văd că te preocupă, nu ce mănâncă elevii la restaurant, ci culoarea politică a patronului. Din momârlanul corcit cu baraba ies, din păcate, asemenea specimene duplicitare. Aşadar, votaţi Vochiţoiu, mînca-i-aţi c...u'!
#29 Pandele11.04.2012,  22:14:02
Eu nu pricep ce aveţi cu Vinţan. Ca orice ziarist, omul a pus întrebări, unele foarte incomode. Merită să fiţi atât de ordinari, pentru o bere primită de la Simota?
#30 Themida11.04.2012,  22:24:33
Scena goală! Ar trebui să-ţi spui Cap gol! Ar trebui să ştii, papagal uselist ce eşti, că justiţia are ritmul ei de lucru. Şi până nu se pronunţă justiţia e valabilă prezumpţia de NEVINOVĂŢIE. Aşa că ciocu mic! N-ai nici o bază, proasto, să vorbeşti de furtişaguri. Uită-te pînă atunci în ograda ta. Vezi că e plină de hoţi. Iar tu eşti unul dintre ei.
#31 Ghiţă Balmoş11.04.2012,  22:31:06
Minerule! Vezi că ţi s-au lipit tichetele de masă pe creier, Ce legătură are mineritul Văii cu magazinul lui Ridzi? Eşti liber să cumperi de unde vor muşchii tăi. Cumpără de la patronii uselişti. Sunt o grămadă. Te-ai trezit vorbind singur, ca prostu la greva lui Lakatos.
#32 scena goala12.04.2012,  07:46:08
@Themida."Desteapto",prezumptia cum ai scris,are un p in plus.CORECT este prezumtia.Acel p provine de la ceva ce-ti dau sa-mi mananci si incepe cu p.PDL-l ar trebui sa va trimita la scoala,"cinstitilor".
#33 Cocolores13.04.2012,  13:20:46
Cornul si laptele! Intrebare: Ce bagi tare si scoti moale si din cap ii curge bale? Raspuns: Cornul in lapte.
#34 Eu cetateanul.22.04.2012,  21:45:51
Frati romani ati auzit cumva de Carol Dvila?
#35 Fata Morgana26.04.2012,  09:58:44
Nu scapam de aceasta individa, ca de raie, este ca un scai… ce a facut ea ptr. oemenii din Valea Jiului??? CONCRET, care sunt rezolvarile???… PDL-ul a inchis spitale, mine, scoli, s-au taiat pensii, salarii… unde a fost atunci??? o initia pe EBA…ar fi cazul sa-si vada de treburile personale,de sedintele foto cu familia (nu mai aveau loc in cutiile postale ), ne-am saturat de atatea minciuni si hotii… oricum nu o mai crede nici dracul…pe cine crede ca mai prosteste??? mult a fost, putin a mai ramas... multe SUCCESURI alaturi de EBA...
#36 necunoscutu26.04.2012,  14:14:57
Doamna de...putat Monica Iacob si Ridzi nu stiu ce rol joaca. Posta ...!!! Stiti voi! Eu nu stiu, dar doamna nu are pic de rusine, pai nu tot ea(partidul mult iubit PDL a inchis spitalul din Petrila, nu toate "bucuriile" ni le-a facut PDL) si acum vine sa se laude ca toate se dau, se rezolva, se..., se..., se...! RUSINE doamna deputat, nu va mai vrem, gata, ajunge!!
#37 păducel27.04.2012,  10:50:21
ce tot aveti cu monica.Cand am fost mici,am fost amandoi bolnavi!
#38 uu29.04.2012,  19:39:56
sa deschis spitalul petrila????????
#39 jecky06.05.2012,  22:29:56
stergeti articolul ca a trecut inceputul de mai si nu sa intamplat nimic cu spitalul din Petrila cum aiurea spunea \"penala\"de Monica Iacob Ritzi.PDL-ul este un hoit deja.
#40 m,e momarlanilor08.05.2012,  11:10:50
cine sunt cei mai prosti oameni:momarlani.numai voi puteti crede ce vb astia
#41 Loati10.05.2012,  08:34:26
Valea Jiului a fost a momarlanilor si a lor va fi.V,am primit omeneste si vă suportăm cu stoicism.Vă eliminati singuri prin incompetentă si nesimtire.Murdariti totul in jurul vostru!Să mă scuze exceptiile.Ele întăresc regula.Normal si noi avem păduchii nostri.
#42 vasi10.05.2012,  21:52:53
suntem la mijlocul luni mai si daca mergi la urgenta de la Petrila o sa primesti un agolcamin pe care il, poti lua si acasa si daca ii trezesti din somn sunt nervosi si iti raspund flegmatic
#43 AllCapone11.05.2012,  00:16:12
la cum s au ocupat posturile pe banuti cu raspunsuri prin sms mai bine sa nu ajungem la spital ca poate fi ultimul drum
#44 bogdan21.05.2012,  14:27:40
Helow Romania trezeste-te cine a inchis spitalul/ nu pdl-isti?
#45 xxx22.05.2012,  23:18:11
curva de riti sa stea acasa
#46 T23.05.2012,  14:23:22
TANTI AI DESCHIS SPITALUL???????????
#47 rty24.05.2012,  15:49:54
PDL-isilor ati inchis spitale si ati taiat salarii sa faceti telegondole si fantani arteziene,parcuri si asa zisul muzeu de la Aninoasa,mai sunteti in stare sa iesiti pe strada sa va uitati in ochii oamenilor?sunteti niste nesimtiti...
#48 mony27.05.2012,  16:56:22
S-A DESCHIS SPITALUL IN PETRILA SA VENITI LA TRATAMENTE IMPOSIBILE ....
#49 maria 21.12.2012,  12:12:50
sa dea domnu sa puteti deschide spitalu avem nevoie de medici si sa fie locuri de munca cum afost posibil sa inchideti asa frumos spital avem multi batrin aveto grije si de noi avem cadre si nau unde sa lucreze .varugam domnul Ponta neati promis vam votat sa fie ceva frumos macar la copiii nostriiiiiiiiii.


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 5 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


* * *
Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter