08.11.2011,  09:25:25 | 1 comentariu | 632 vizualizari
În comisia de cultură-sport a Consiliului Local Vulcan s-a făcut voia sa. A lui Ile, adică: / Pentru că a dat pe faţă afacerile penale de la fotbal, consilierului Aurelian Enache i s-a luat funcţia de preşedinte
de Ziarul Vaii Jiului
â–º Ruşine!!! La Vulcan, PSD a devenit o anexă a PD-L â–º Cu foarte puţine excepţii, consilierii locali au devenit slugile primarul Ile â–º Doamna consilier Bărbiţă (PD-L) e prea ocupată pentru a mai avea timp să-şi exercite mandatul de consilier local. Îi recomandăm să se ceară afară până nu ne apucăm de nişte dezvăluiri care să o treacă în boxa acuzaţilor, lângă penalul Dragoş. â–º Campania cotidianului nostru nu va înceta decât în momentul în care PSD îi va retrage din Consiliul Local al municipiului Vulcan pe consilierii compromişi, deveniţi slugi ale cuplului Ile - Stoica â–º Dacă se mai face că plouă, Florin Cazacu, preşedintele PSD Hunedoara, va zbura şi el.
 
Chestiunea s-a soluţionat în bună tradiţie românească. Dacă, de bună credinţă fiind, încerci să faci lumină într-o activitate susţinută cu bani de la buget, transformată de ani buni în vacă de muls sute şi sute de milioane de lei, pe loc eşti luat în colimator. Chiar de către ai tăi, cei din consiliu. Plus că, dacă eşti şi pe-o funcţie, are grijă cineva să te nu mai prindă zile multe pe ea. Confirmarea celor zise o avem de la ing. Aurelian Enache, fost până mai ieri preşedinte al comisiei de cultură-sport a Consiliului Local al municipiului Vulcan.
Sigur, se va găsi cineva să mă contra­zi­că şi să spună da, de unde, schim­ba­rea lui
Au­re­lian Enache era pe ţeavă mai de demult. De când grupul de consilieri locali PSD a trecut în terenul celor de la PD-L, ca să întărească zidul din faţa porţii primarului Gheorghe Ile. Dar, să fim cinstiţi, nu ştiu cine nu va admite că ceea ce a catalizat procesul a fost ştirea-bombă din “Ziarul Văii Jiului”. Cea cu facturile false şi neregulile penale peste care a dat Aurelian Enache când a săpat în actele contabile ale secţiei de fotbal a Clubului Sportiv Vulcan. Descoperiri care, după unii consilieri, era mai bine să fie ţinute la fereală de ochii presei, până când problema era discutată în plenul consiliului. Vă întreb pe dumnea­voastră, stimaţi aleşi locali, ştirea aceasta ar fi avut acelaşi impact după ce frauda financiară de bani publici (mulţi dintre dumneavoastră v-aţi ferit să-i spuneţi aşa) se discuta în consiliu? Ar mai fi ajuns ea nealterată la cetăţea­nul de rând, aşa cum a fost dată la ziar? Daţi-mi voie să mă îndoiesc.
Asta a fost principala cauză pentru care liberalul Aurelian Enache a devenit incomod ca preşedinte al comisiei cultură-sport şi a trebuit să fie înlocuit. Fapt consumat în ziua de sâmbătă, 14 fe­bruarie 2009. Să scanăm vo­tul fiecărui con­silier din cei cinci care compun co­mi­sia respectivă. Aurelian Enache, cel căruia i s-a pregătit schimbarea din funcţie, a votat, fireşte, împotrivă. Domnul profesor Simion Spiridon, consilier PSD, care, cu doctoratele sale, i-ar putea acoperi cu şcoală pe ceilalţi, a zis că se abţine. Åžtie dumnealui ce ştie!
Domnul consilier PD-L Barbu Pompiliu - care, în mandatul trecut, a deţinut funcţia asta de la început şi până la capăt - a fost clar pentru schimbare. Nu-i de mirare. Un semn de întrebare vine din partea doamnei Eugenia Bărbiţă. Dacă, până acum, atitudinea pedelistei părea că-l încurajează şi că îi dă dreptate lui Aurelian Enache în demersul său, în extraordinara din 12 februarie s-a văzut altceva. Că doamna Jeni - căreia-i plac mult activităţile culturale organizate de primărie şi ţinute la restaurantul ei - stătea ca pe jar şi tot o dădea că ea are treabă şi că nu are timp de pierdut la şe­dinţă. Doamna Jeni, păi dacă vă presează afa­cerile firmei, nu vă ţine nimeni cu forţa în consiliu! Mai sunt şi alţii pe lista de aşteptare a PD-L! Fireşte, votul doamnei a fost, şi el, pentru ca în locul lui Enache să fie altcineva. Pe tânărul consilier PSD Cristi Merişanu îl înţelegem. Cum să voteze el altcumva, decât la unison cu cei doi pedelişti din comisie, din moment ce soţia lui e funcţionar public la primărie?
Odată faptul consumat, e, totuşi, bine că, în fruntea comisie cultură-sport, a ajuns un consilier căruia nu cred că Gheorghe Ile o să aibă curaj să-i pună piciorul pe grumaz, ca să-l manevreze cum vrea el. Mi-a ajuns la urechi cum că domnul Simion Spiridon, căci despre domnia sa este vorba, i-ar fi zis, în particular, penalului de Ioan Dragoş că ”măi, băiete, eu nu ştiu, ai făcut ce-ai făcut, trebuie să plăteşti”. Corect. Atenţie, însă, dom’ profesor, la miliardul acela şi ceva pe care - în anul ăsta de criză financiară, când toţi edilii localităţilor strâng punga - primarul şi l-a propus să-l spargă, la vară, pe Nedeia vulcăneană! Cineva vorbea că sunt trei persoane interesate ca, la fel ca-n anii trecuţi, suma asta să rămână bătută-n cuie. Åžtiu ele de ce. Ia aflaţi şi dumneavoastră, să vedem dacă-i adevărat.         
P.S.: Ziarul Văii Jiului solicită condu­cerii PSD Hunedoara să retragă de urgenţă sprijinul celor cinci consilieri locali vulcăneni deveniţi vasali ai cuplului Ile – Stoica. Până când PSD Hunedoara nu îşi face ordine în ogradă, cotidia­nul nostru se va transforma în publicaţie anti-PSD.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (1 )

#1 ioi03.09.2012,  15:41:09
Ile...da banii la sportivi!...sau nu mai sunt pt ca nu mai poti baga tu mana?...nesimtitule!..in plus o mai tii si pe incapabila aia de Luminita...care nici macar legislatia in vigoare nu o cunoaste, mai trimite.o la cursuri, ca va baga in rahat...!


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 9 ori 7  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Pe aceeasi tema
Statutul de consilier local independent îi cam incomodează pe colegii lui de consiliu local vulcănean, rămaşi înre[..]
30.03.2015, 20:21   |    13 comentarii
La sfârşitul lunii februarie, consilierii locali vulcăneni au aprobat „modificarea HCL nr.89/ 2012 privind desemnare[..]
02.03.2015, 20:11   |    7 comentarii
Deşi, pentru moment, în aşteptarea dinţilor celor noi, e chel în gură, consilierul local independent Aurelian Enac[..]
16.02.2015, 20:05   |    12 comentarii
Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *

* * *


* * *

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter