24.10.2012,  21:20:29 | 0 comentarii | 803 vizualizari
Haralambie Vochiţoiu are dreptate: / „Valea Jiului are nevoie de un senator de-al locului, care munceşte şi trăieşte aici, care cunoaşte problemele oamenilor din Vale”
de Ziarul Vaii Jiului

După cum v-am informat, filiala judeţeană a Partidul Poporului - Dan Diaconescu şi-a validat la începutul săptămânii garnitura de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. În ceea ce priveşte confruntarea pentru colegiul senatorial din Valea Jiului, PP-DD mizează pe însuşi preşedintele filialei judeţene, Haralambie Vochiţoiu.

Reamintim că liderul PP-DD a obţinut un scor foarte bun în Valea Jiului la alegerile locale din iunie, când a candidat la şefia Consiliului Judeţean Hunedoara, şi speră să convingă electoratul în competiţia pentru funcţia de senator.
Haralambie Vochiţoiu a intrat în linie dreaptă cu pregătirile de campanie şi a ţinut să exprime motivele pentru care a decis să candideze pentru Colegiul 1 Senat din judeţul Hunedoara: „Oamenii din Valea Jiului s-au săturat de minciuni. În colegiul de Senat în care candidez au fost paraşutaţi de diferite partide, de-a lungul timpului, lideri agreaţi de la Bucureşti sau de la Deva. Nu am nimic cu ei, însă aceşti parlamentari au venit aici doar să ceară voturi, după care au dispărut timp de patru ani. E momentul să spunem stop, pentru că Valea Jiului are nevoie de un senator de-al locului, un om din Valea Jiului care trăieşte şi locuieşte aici, care cunoaşte preocupările de zi ale locuitorilor din Vale”.
Liderul PP-DD a adăugat că vine în faţa electoratului „cu inima deschisă, cu toată puterea de muncă şi experienţa mea pentru a le pune în slujba oamenilor din Valea Jiului. Voi reprezenta Valea Jiului în Parlament, voi lupta pentru aducerea de investiţii şi pentru crearea de locuri de muncă”.
Rugat să prezinte priorităţile pe care le va avea pentru Valea Jiului, în cazul în care va fi ales senator, Haralambie Vochiţoiu ne-a declarat: „Valea Jiului nu se poate dezvolta în afara a două componente fundamentale: atragerea de investiţii şi crearea de locuri de muncă. Investitorii nu vin însă dacă nu îi convingi de oportunităţile zonei, dacă nu le creezi facilităţi Dacă voi fi ales senator în Valea Jiului, mă voi lupta pentru aducerea investitorilor care, la rândul lor, vor crea locuri de muncă. Asta este ceea ce aşteaptă locuitorii Văii Jiului, fiindcă oamenii vor să muncească şi să câştige o pâine în mod cinstit. În egală măsură, mă voi bate pentru salvarea industriei mineritului, pentru turismul din Valea Jiului şi pentru mărirea pensiilor şi a salariilor. Nu în ultimul rând, voi pune toată experienţa acumulată în atragerea de fonduri europene pentru a derula proiecte europene şi pentru a aduce bani europeni în zona noastră. Acestea sunt, pe scurt, proiectele mele pe care voi miza de îndată ce voi fi ales senator”.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227


Publicitate
Newsletter