30.10.2012,  19:23:15 | 0 comentarii | 634 vizualizari
Priorităţile lui Vochiţoiu, candidatul PP-DD la Senat în Valea Jiului: / Atragerea de investiţii, crearea de locuri de muncă, salarii decente pentru locuitorii Văii
de Ziarul Vaii Jiului

Haralambie Vochiţoiu, preşedintele PP-DD Hunedoara şi candidatul formaţiunii pentru colegiul senatorial din Valea Jiului, a vorbit despre obiectivele sale şi ale partidului pe care îl conduce în contextul apropierii alegerilor parlamentare din 9 decembrie.

„Partidul Poporului este singura formaţiune politică 
cinstită şi curată, singura care nu a fost niciodată la guvernare şi singura care va readuce încrederea românilor de îndată ce va ajunge la putere. PP-DD este un partid format din oameni muncitori şi cinstiţi care vor lucra doar în interesul şi pentru prosperitatea românilor. Noi mergem în faţa oamenilor singuri, întrucât celelalte partide sunt compromise şi i-au minţit pe hunedoreni.  Singurul parteneriat va fi cel cu poporul”, a explicat Vochiţoiu. 
Haralambie Vochiţoiu s-a pronunţat pe tema locurilor de muncă pentru hunedoreni: „Oraşele din Valea Jiului înregi­strează una dintre cele mai mari rate ale şomajului, situaţia fiind cu adevărat gravă. De aceea, salvarea mineritului, atragerea de investiţii străine şi accesarea de fonduri europene sunt priorităţile mele, dacă voi fi ales senator”.
Liderul PP-DD a mai spus că doreşte ca, prin crearea locurilor de muncă plătite decent, „să contribuie la reîntoarcerea acasă a românilor care au fost constrânşi să plece la muncă în străinătate. Vor fi reîntregite astfel familiile dezbinate, iar tinerii vor avea posibilitatea să lucreze în oraşele natale, fără a fi nevoiţi să plece departe pentru a-şi asigura un trai decent”.
 
Pentru reducerea preţului apei,
Vochiţoiu strânge semnături
 
În calitate de consilier judeţean, Haralambie Vochiţoiu şi colegii consilieri din PP-DD au început deja lupta pentru apărarea intereselor oamenilor din Valea Jiului.
 
„Vreau să le transmit foarte clar atât liderilor de la Deva cât şi celor de la Bucureşti: Valea Jiului nu este bătaia lor de joc! Am început deja demersurile pentru depunerea unei ini­ţiative civice, prin care vom solicita diminu­area preţului apei potabile pentru consumatorii casnici cu 25%. Este inadmisibil ca în zona noastră în care apa este captată direct de pe versanţi să avem preţuri mai mari decât în zone afectate în mod tradiţional de secetă”, a explicat Vochiţoiu.
Candidatul PP-DD în colegiul senatorial din Valea Jiului a dat asigurări că în calitate de consilier judeţean are prerogative limitate pentru a se lupta pentru interesele locuitorilor din Valea Jiului, însă ca senator va dispune de mai multe mijloace pentru a veni în ajutorul celor care trăiesc în Valea Jiului.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227Publicitate
Newsletter