08.11.2012,  21:41:13 | 0 comentarii | 873 vizualizari
Trebuie întregită echipa pentru susţinerea Văii Jiului!!
de Ziarul Vaii Jiului

Astăzi, miting de debut electoral

Vineri, începând cu ora 17:00, la Petroşani, va avea loc  marşul de debut al campaniei electorale, organizat de USL Petroşani, cu participarea reprezentanţilor din toate localităţile Văii Jiului. Traseul va fi Aeroport-Piaţa Mică, până la Colegiul ”Mihai Eminescu”. 
Cerem scuze participanţilor aflaţi în trafic pentru cele două ore de îngreunare a circulaţiei rutiere. Biroul comunicare al USL Petroşani
 
Ioan Rus, candidatul USL pentru Camera Deputaţilor, pe colegiul Petrila-Petroşani-Aninoasa, crede cu tărie că parlamentarii aleşi de cetăţenii Văii Jiului pot contribui substanţial la dezvoltarea zonei prin susţinerea proiectelor venite din partea primăriilor, Consiliului Judeţean, dar şi din partea societăţii civile. 
”Legile care privesc direct locuitorii Văii Jiului pot fi îmbunătăţite prin crearea unui front comun a parlamentarilor aleşi, cu scopul rezolvării problemelor care afectează grav sistemul de sănătate, învăţământul, sistemul de pensii, încadrarea tinerilor în muncă, economia în general şi mineritul în special. 
Mineritul, atât cât a mai rămas din el, trebuie consolidat!Legile pot fi schimbate, cu susţinerea largă a cetăţenilor şi a specialiştilor. 
 
Dacă există voinţa politică, şi acum această voinţă este vădită, la care să se adauge unitatea şi perseve­renţa parlamentarilor din Valea Jiului, multe se pot rezolva, zona noastră se poate dezvolta gradual, iar pe termen scurt locuitorii vor resimţi o schimbare în bine prin aplicarea programului de guvernare al USL.
Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara a declarat, la Petroşani, că dacă parlamentarii USL nu ar fi făcut lobby la ministere Valea Jiului nu ar fi primit finanţare pentru proiectele iniţiate, cele mai recente fiind drumul către Straja, Pasul Vâlcan, Parâng şi drumul Petroşani -Voineasa. Deci, este falsă ideea că parlamentarii fac doar legi şi ”nu pot repara străzi”. 
Scopul meu, ca viitor deputat, este acela de a susţine continuarea proiectelor începute şi promovarea altora noi, la Petroşani.
Aninoasa ocupă un loc aparte în viitoarele demersuri la nivel înalt, alături de echipa USL. Oraşul trebuie salvat de la degradarea accentuată! 
Petrila trebuie să-şi continue proiectele începute şi să valorificăm zona din punct de vedere turistic. Susţin cu tărie dezvoltarea socie­tăţii civile în toate localităţile Văii Jiului, precum Societatea Cultura­lă Condiţia Română, sau Asociaţia Culturală ”Les amis de la France” din Petrila, care au atras atenţia la nivel naţional şi internaţional asupra valorilor locului şi prin ideile lansate pentru salvarea lor. Reuşitele sunt garantate în demersurile unui deputat care au la bază asemenea forţă şi asemenea oameni.  Împreună putem învinge!”
 ”Valea Jiului şi-a scris istoria cu sângele minerilor şi trebuie să ocupe locul de onoare al eroilor! Pentru a recâştiga acest loc, trebuie să întregim echipa USL pentru a putea avea forţa de a schimba VIAŢA în Valea Jiului ! Haideţi alături de cei 7,4 milioane de români! Împreună putem avea o viaţă mai bună, copiii noştri să nu mai plece în pribegie, românii să nu mai fie umiliţi şi condamnaţi la sărăcie!!” 
– Ioan Rus, candidat pentru Camera Deputaţilor.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *

* * *


* * *

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227


Publicitate
Newsletter