12.11.2012,  21:32:13 | 0 comentarii | 1087 vizualizari
Haralambie Vochiţoiu, candidatul PP-DD pentru Senat în Valea Jiului: / Îmi doresc un parteneriat cu primarii celor şase localităţi, cu societatea civilă şi cu mediul de afaceri în favoarea locuitorilor Văii Jiului
de Ziarul Vaii Jiului

În startul campaniei electorale, candidaţii diverselor formaţiuni politice au împânzit localităţiile Văii Jiului cu afişe, pliante şi bannere în care promit vrute şi nevrute. Haralambie Vochiţoiu, candidatul PP-DD pentru funcţia de senator al Văii Jiului, a refuzat să intre în acest joc al promisiunilor deşarte, venind în faţa locuitorilor Văii cu un program de soluţii care să răspundă aşteptărilor oamenilor.

„Eu propun un Parteneriat pentru Valea Jiului în care invit primarii celor şase localităţi, societatea civilă şi mediul de afaceri să conlucreze pentru a schimba în bine viaţa oamenilor. Dacă suntem o sngură voce, dacă vom vorbi aceeaşi limbă, nu vom putea fi ignoraţi. Pentru ca problemele noastre să fie luate în seamă e nevoie să ne facem auziţi. Iar atunci Valea Jiului va conta cu adevărat şi ne vom putea impune proiectele care să aducă locuri de muncă, să atragă investitori şi să crească nivelul de trai pentru locuitorii Văii Jiului”, a punctat Vochiţoiu.
Referindu-se la modul în care va implementa Parteneriatul pentru Valea Jiului, liderul PP-DD a ţinut să precizeze că „acest parteneriat nu poate fi înţeles decât de cei ce locuiesc în Valea Jiului, de oamenii care se confruntă zilnic cu problemele de aici. Sigur că pentru unii este uşor ca o dată la patru ani să vină de la Deva şi să cerşească voturi, povestindu-ne câte au făcut pentru Valea Jiului când, de fapt, nu au realizat nimic pentru cei de aici. Acest parteneriat de care vorbesc se referă la noi, cei care locuim şi muncim în Valea Jiului”, a explicat Haralambie Vochiţoiu.
„Pentru a se dezvolta economic, Valea Jiului are nevoie de două elemente esenţiale: resurse economice obţinute din investiţii şi locuri de muncă corect plătite. Ca senator, mă voi implica, alături de primari, societate civilă şi mediul de afaceri pentru a atrage investiţii şi pentru a stimula crearea de locuri de muncă. Sunt angajamente pe care mi le asum şi locuitorii Văii Jiului vor vedea că mă voi ţine de cuvânt”, a concluzionat liderul PP-DD, Haralambie Vochiţoiu.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter