02.12.2012,  22:55:43 | 0 comentarii | 641 vizualizari
A început ultima săptămână de campanie / Vochiţoiu, candidatul PP-DD la Senat în Valea Jiului: „A venit vremea schimbării: tineri sau vârstnici, femei sau bărbaţi, de la Petrila până la Uricani, veniţi şi votaţi schimbarea în Vale pe 9 decembrie”
de Ziarul Vaii Jiului

Odată cu intrarea în ultima săptămână de campanie, candidaţii pentru Parlament vin în faţa electoratului pentru a-i convinge să fie votaţi pe 9 decembrie. Unul dintre candidaţii care a dovedit implicare şi seriozitate pe parcursul întregii campanii electorale este Haralambie Vochiţoiu, preşedintele filialei judeţene a Partidului Poporului – Dan Diaconescu, angrenat în competiţia pentru colegiul senatorial din Valea Jiului. Spre deosebire de contracandidaţii pentru funcţia din Senat care fie au prezentat idei năstruşnice, fie au lipsit din dezbaterea electorală, Vochiţoiu şi-a asumat o serie de proiecte pe care ţine să le concretizeze de îndată ce va fi ales senator în Parlamentul României.

Vochiţoiu ieftineşte apa...
Una dintre iniţiativele pentru care Haralambie Vochiţoiu se luptă încă din prima parte a anului este proiectul de ieftinire a apei pentru locuitorii din Valea Jiului. În acest sens, candidatul PP-DD a depus o iniţiativă cetăţenească, semnată de peste 5.000 de locuitori din toate cele şase localităţi ale Văii Jiului (Petrila, Petroşani, Aninoasa, Vulcan, Lupeni şi Uricani), prin care solicită autorităţilor judeţene să reducă preţul la apa potabilă pentru utilizatorii casnici cu 25%. Conducerea CJ Hunedoara a evitat deocamdată votarea proiectului, însă Haralambie Vochiţoiu a mărturisit că nu va renunţa şi că va merge până în pânzele albe pentru dreptate. „Veţi vedea că nu voi renunţa la proiectul de ieftinire a apei în Valea Jiului, chiar dacă va trebui să mă lupt cu toată conducerea judeţului. Voi susţine acest caz şi în Senat, iar până la urmă tot voi reuşi!”, a subliniat candidatul PP-DD.
Vochiţoiu a explicat că reducerea preţului la apă se va resimţi direct în scăderea costurilor facturilor la întreţinere, în condiţiile în care locuitorii din Valea Jiului sunt şi aşa împovăraţi din cauza gradului mare de sărăcie, a numărului mare de şomeri şi a costurilor de viaţă tot mai mari.
 
...şi se luptă pentru mărirea pensiilor, atragerea de investiţii, crearea de locuri de muncă
Pe lângă proiectul privind ieftinirea apei potabile în Valea Jiului, Vochiţoiu şi-a susţinut de-a lungul campaniei electorale o serie de soluţii care vizează creşterea nivelului de trai, atragerea de investiţii, crearea de locuri de muncă. Cele mai importante sunt creşterea pensiilor pentru pensionari minieri, atragerea de investiţii ca alternative la minerit, neînchiderea niciunei mine din Vale, anveloparea blocurilor din toate oraşele Văii, cu fonduri provenite din surse guveramentale şi finanţări europene, cre­area de locuri de muncă şi şanse pentru tineri. „Pentru mine nu există «nu se poate». Dacă vrei cu adevărat, dacă te lupţi pentru ideile tale, vei reuşi. În acest sens se înscrie parteneriatul meu pentru Valea Jiului cu primarii, societatea civilă şi mediul de afaceri. Pentru că deciziile importante pentru Vale trebuie luate de comun acord, în interesul locuitorilor”, a arătat Vochiţoiu.
 
Vochiţoiu, un om din Vale pentru schimbarea în bine a Văii Jiului
„Pe tot parcursul campaniei electorale am prezentat locuitorilor din Valea Jiului planurile mele pentru o schimbare în bine. Eu vorbesc aici despre proiecte realizabile, demersuri concrete, nu promisiuni fără acoperire, aşa cum aţi văzut în ultimii patru ani la senatorul în funcţie, Cosmin Nicula. Valea Jiului este casa mea, aici m-am născut, aici mi-am întemeiat o familie, aici mun­cesc, aici locuiesc. Ştiu care sunt preocupările oamenilor, ştiu ce-i apasă şi vreau să muncesc ca senator pentru prosperitatea Văii Jiului. 
Oamenii de aici mă cunosc şi ei ştiu că sunt un om de onoare care îşi respectă angajamentele. Ca senator, uşa mea va fi deschisă pentru orice locuitor al Văii Jiului. Pentru că eu sunt din Vale, sunt un politician tânăr şi vreau să demonstrez că pot face treabă bună”, a adăugat Haralambie Vochiţoiu.
În final, candidatul PP-DD pentru funcţia de senator al Văii Jiului, Haralambie Vochiţoiu, a adresat un apel tuturor locuitorilor din Valea Jiului, încrezător în dorinţa oamenilor de a avea o viaţă mai bună. „A venit vremea schimbării: tineri sau vârstnici, femei sau bărbaţi, de la Petrila până la Uricani, veniţi şi votaţi schimbarea în Vale pe 9 decembrie. E timpul să spunem stop generaţiilor de sacrificiu, e nevoie să ne gândim la viitorul nostru şi al copiilor noştri. Valea Jiului poate fi schimbată. Cu votul dumneavoastră, din 9 decembrie, eu, Haralambie Vochiţoiu, mă angajez să vă reprezint interesele în Senat”.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 10 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *

* * *


* * *

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter