21.08.2008,  11:52:12 | 0 comentarii | 460 vizualizari
Mãrginean vs. Tomuş sau / Ghici cine va trage akia Salvamont-ului?
de Anamaria NEDELCOFF

Deşi unele voci susţin cã postul de şef Serviciu Public Judeţean Salvamont Hune­doara (SPJS) este pãstrat pentru Petru Mãrginean, preşedintele Asociaţiei Sal­vital, mai ales cã nu mai face parte din Consiliul Ju­deţean, acesta neagã.

„Se şterge cu oamenii pe picioare”
De altfel, Mãrginean nu este privit cu ochi buni nici de unii dintre foştii colaboratori. Mai mulţi îl acuzã, neoficial, de faptul cã se foloseşte de oamenii din jurul sãu. Singurul care a avut curajul sã spunã ce crede cu adevãrat despre Mãrginean a fost Florin Tomuş, fostul şef al SPJS Hunedoara.
Acesta a declarat cã îi este milã de toţi cei care lucreazã cu şi pentru Petru Mãrginean. „Şi eu am avut o perioadã în care am crezut în el. Dar am ob­servat cã a vrut sã se folo­seascã de mine, dovadã fiind şi faptul cã am fost demis de la conducerea Salvamont-ului. Nu pot spune cã a fost o pier­dere pentru mine, dar modul în care am fost demis mi s-a pã­rut mai mult decât josnic. Sã ştiţi cã Petru Mãrginean este genul de persoanã care are impresia cã toţi oamenii sunt cârpe de şters pe jos. Te folo­seşte, dupã care te calcã în pi­cioare, fiindcã nu mai are ne­voie de tine. Dar nu mai vreau sã vorbesc despre el, cã mã enervez”, declara, cu ceva timp în urmã, Florin Tomuş.
 
„Vã asigur cã nu voi fi şef la Salvamont”
Totuşi, Petru Mãrginean a declarat cã nu vrea sã fie şef la Salvamont în niciun caz: „Vã asigur cã nu voi fi şef la Salvamont”.
Cât despre declaraţiile lui Flo­rin Tomuş, Mãrginean a pre­cizat cã „domnul Tomuş s-a demis singur prin activitatea proastã pe care a desfãşu­rat-o. Dânsul a recunoscut cã nu a ştiut cum se fac anumite licitaţii. Eu chiar mi-am dorit pe cineva care sã se ocupe de Salvamont. Îl stimez din punct de vedere profesional, ca pilot, dar nu a putut sã managerieze situaţia aşa cum trebuia”.
Totodatã, Mãrginean a mai spus cã el nu poate fi liantul dintre Tomuş şi salvamontişti. „În momentul în care lucrezi într-o echipã, trebuie sã te integrezi. Cât despre faptul cã mã folosesc de oameni, nu ştiu cum o fac. Eu l-am adus pe Tomuş în Salvamont şi ar trebui sã îmi fie recunoscãtor. El trebuia sã gãseascã soluţii, a recunoscut cã a greşit”, a declarat Petru Mãrginean.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 8 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter