29.08.2008,  11:09:41 | 0 comentarii | 287 vizualizari
În timp ce primãria portocalie Aninoasa e la pãmânt / Consilierii judeţeni ai PD-L vor sã concedieze… centralista
de Cristian ANGHEL

Cosilierii judeţeni ai PD-L au devenit Gigi-contra la majoritatea proiectelor de hotãrâri din Consiliul Judeţean Hunedoara, fãcând anevoioasã rezolvarea problemelor din judeţ.

Consilierul judeţean PRM, Victor Leu, este revoltat de comportamentul consilierilor ju­de­ţeni PD-L pe care-i învino­vãţeşte cã activeazã în ca­drul consiliului judeţean doar ca sã bage beţe în roate liberalilor, nicidecum pentru binele judeţului, aşa cum au promis cetãţenilor care i-au votat. În ultima şedinţã a CJH, preocuparea consilierilor democrat-liberali a fost concedierea femeii de la cen­trala termicã a instituţiei.
„La şedinţele de pânã acum nu am remarcat nici cea mai micã dorinţã a consilierilor PD-L de colaborare pentru punerea în practicã a unor proiecte pentru judeţ. Vin la şedinţe doar ca sã-i contreze pe consilierii PNL. Nu cu puncte de vedere concrete, ci doar ca sã bage contre. Acest lucru se remarcã la fiecare şedinţã a consiliului judeţean şi nu greşesc când spun cã PD-L s-a transformat de fapt în partidul Gigi-contra. Mãcar dacã ar veni cu propu­neri concrete, pentru cã ne-am sãturat sã pierdem timpul din cauza unor discuţii sterile, pe lângã subiect şi legislaţie, doar de dragul de a bloca proiectele iniţiate de PNL. Sã nu uite colegii mei cã aceste proiecte sunt pentru dezvoltarea comunitãţii iar pentru noi, cei de la PRM, nu conteazã culoarea po­liticã a iniţiatorilor, ci binele hune­dorenilor”, a declarat consilierul judeţean PRM, Victor Leu, om de afaceri care ştie cã timpul pierdut costã bani, iar oportunitãţile trebuie exploatate la maxim. 
Ultima gãselniţã a consilieri­lor PD-L a fost concedierea centralistei Consiliului Judeţean Hunedoara. „Sunt atâtea pro­ble­me de rezolvat la nivel ju­deţean, primãrii care au nevoie de bani pentru cofinanţarea unor proiecte, primãrii care sunt în pragul falimentului, iar singura iniţiativã şi propunere concretã a consilierilor PD-L a fost concedierea centralistei, deoa­rece centrala termicã a fost modernizatã, şi nu mai este nevoie de operator”, a completat Victor Leu nemulţumit cã PD-L nu poate trece peste orgoliile politice şi consilierii PD-L, în loc sã valorifice experienţa pe care o au în administraţie, nu gãsesc altceva mai bun de discutat decât despre concedierea centralistei.
Se pare cã maturitatea în politicã şi asumarea responsa­bilitãţii unor asemenea funcţii mai au de aşteptat.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 3 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter