22.02.2013,  02:34:57 | 0 comentarii | 950 vizualizari
SNÎMVJ SA caută firmă pentru monitorizarea depozitelor de explozivi / Să fie Axis favorită în cărţi pentru câştigarea contractului?
de Alina PIPAN

Societatea Naţională de Închideri Mine Valea Jiului SA caută firmă pentru monitorizarea şi întreţinerea sistemelor de alarmare împotriva efracţiei la depozitele de explozivi ale sucursalelor sale. Firmele care vor să participe la licitaţie trebuie să se raporteze la valoarea estimată a contractului, între  99.750 și 144.083 lei. Valoarea minimă a intervalului reprezintă valoarea estimată până la 31.12.2013 (în functie de care se vor elabora şi evalua ofertele), iar valoarea maximă reprezintă valoarea estimata ce conţine şi valoarea posibilei suplimentări. Cuantumul garanţiei de participare precum şi nivelurile impuse pentru cerinţele de calificare se vor raporta la valoarea minimă a intervalului (ce nu conţine suplimentări). Se va alege cel mai mic preţ oferit, iar modalitatea de desfăşurare a licitaţiei este offline. Vestea bună pentru unii participanţi, cei cu datorii la stat, este că nu se exclud din procedura de atribuire ofertanţii care nu şi–au îndeplinit obligaţiile de plată a impozitelor, taxelor şi contribuţiilor de asigurări sociale către bugetele componente ale bugetului gene­ral consolidat. 

16 persoane cu funcţii de decizie din cadrul SNÎMVJ SA se vor ocupa de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire, inclusiv persoane care aprobă bugetul aferent achiziţiei în frunte cu directorul  Petru Drăgoescu. Ofertantul trebuie să depună Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comerţului şi să îşi asume răspunderea că informaţiile din acest document sunt reale şi valabile la data limită de depunere a ofertei. Din certificat trebuie să rezulte obiectul de activitate al operatorului economic, iar obiectul contractului trebuie să aibă corespondent în codul CAEN din certificat. Se cere licenţa de funcţionare a societăţii specializate în monito-ri­zarea şi întreţinerea sistemelor de alarmare, eliberată de IGPR cu avizul prealabil al SRI (licenţa să fie în termenul de valabilitate de 3 ani) şi Regulamentul de organizare şi funcţi­onare a dispeceratului de monitorizare a sistemelor de alarmă împotriva efracţiei a societăţii specializate, avizat de IGPR. 
Dacă ne gândim bine şi verificăm, Axis Corporate Security, care se ocupă de paza obiectivelor SNH, îndeplineşte aceste condiţii, iar licenţa o are din 2011, deci este perfect valabilă. Dar şi datorii la stat, 486.431 lei, restante din 25 ianuarie 2013, pentru care se află în curs de executare silită. 
Capacitatea economică şi financiară a ofertantului trebuie dovedită de ultimul bilanţ contabil vizat de Direcţia Generală a Finanţelor sau alte documente edificatoare. 
În ceea ce priveşte capacitatea tehnică, trebuie transmisă pentru licitație lista cuprinzând subcontractanţii, acordul de asociere, lista cu mijloace materiale, tehnice, de transport, de comunicaţii, cu mijloacele audio-video, aparatura de recunoaştere şi identificare, sistemele de alarmă împotriva efracţiei, sistemele de cronometrare şi numărare, cu centrele de supraveghere şi dispeceratele, tehnica de calcul şi softul utilizat, cu armamentul şi alte mijloace tehnice care fac parte din dotarea societăţii, poliţa de asigurare pentru evenimente, plus avizul Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi al SRI pentru conducătorii societăţii. 


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 2 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Pe aceeasi tema
După cum se ştie, Societatea Naţională de Închideri Mine Valea Jiului (SNÎMVJ) are de încasat de la CEH, pentru [..]
07.07.2014, 21:06   |    0 comentarii
Săptămâna aceasta, preşedintele Traian Băsescu a promulgat Legea de aprobare a Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.[..]
10.04.2014, 21:56   |    1 comentarii
► De ce îşi ascunde Dan Cârlan, administratorul special al Complexului Energetic Hunedoara, veniturile reale î[..]
26.11.2013, 19:59   |    2 comentarii

* * *
Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter