17.03.2013,  21:18:53 | 0 comentarii | 678 vizualizari
15-22 martie - „Zilele Asistenţei Sociale” / „Responsabilitate, Comunitate, Participare Socială”
de Alina PIPAN

În luna martie a fiecărui an, Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România sărbătoreşte „Zilele Asistenţei Sociale”, oferind oportunitatea asistenţilor sociali de a-şi celebra profesia lor.
Evenimentele organizate în cadrul Zilelor Asistenţei Sociale 2013, sub egida „Responsabilitate, Comunitate, Participare Socială”, readuc în atenţia publicului larg faptul că asistenţii sociali sunt persoanele care aduc plus-valoa­re societăţii prin activitatea profesională desfăşurată, activitatea acestora având o importanţă socială în stabilirea echilibrului social. La Petroşani, va avea loc la 22 martie, în Biblioteca Universităţii din Petroşani, conferinţa „Asistenţa Socială. Realizări şi perspective", organizată de Felicia Andrioni. Doamna Andrioni este de părere că a venit momentul să cunoaştem mai bine activitatea şi efectele implicării acestora în societate. Tocmai de aceea vom pătrunde, prin intermediul ziarului, în această lume străină multora dintre noi. Organizarea Zilelor Asistenţei Sociale, la nivelul judeţului Hunedoara, revine sucursalei teritoriale Hunedoara a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România. 

 Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 5 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

* * *
Locuri de muncă


* * *
Publicitate


* * *
Anunt GAL Cheile Sohodolului - prelungire MCS 7.2-15.04.2019

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter