01.10.2008,  10:37:46 | 0 comentarii | 378 vizualizari
Interviul sãptãmânii. Gheorghe Ile – primarul Vulcanului: / „Consilierii de la PSD sunt consilieri mai vechi şi îşi respectã titulatura. Astfel, ei voteazã ceea ce este bun pentru comunitate.”
de Anamaria NEDELCOFF

Ziarul Vãii Jiului: Circulã zvonuri cã necazurile lui Dorel Şchiopu, preşedintele PRM Vulcan, referitoare la faptul cã nu mai are sediu, i se trag de la dumneavoastrã. Motivul ar fi cã el a fost piesa cea mai importantã în alegerea viceprimarului, iar dumneavoastrã vã rãzbunaţi acum.

Gheorghe Ile: Bine aţi spus, zvonuri. Pe mine capitolul „România Mare” nu mã intereseazã. Pentru mine, cei din partidul respectiv nu reprezintã nimic, sunt nuli. Şi dacã sunt nuli, nu am cum sã mã rãzbun pe ei, fiindcã nu au importanţã. Eu nu am avut nicio contribuţie la faptul cã PRM nu mai are sediu. Spaţiul acela este spa­ţiul Almaserv-ului, iar angajaţii de acolo şi-au fãcut datoria. Şi, aşa cum mã acuzã ei pe mine, aşa îi pot acuza şi eu pe ei cã sunt tâlhari şi anarhişti. Pe mine nu mã intereseazã de ce mã tot acuzã ei. Nu cred nimic din ce spun ei. Mai mult ca sigur ei fac asta, pentru cã sunt pe ducã şi încearcã sã se agaţe de tot ceea ce pot. Dar, repet, pentru mine ei nu mai existã.
Ziarul Vãii Jiului: Referitor la doamna viceprimar, Alina Cîrstoiu, sunt unele voci care susţin cã nu vã purtaţi foarte prietenos cu ea, punând-o sã semneze condica ori de câte ori vine sau pleacã din pri­mãrie, încercând sã îi gãsiţi nod în papurã.
Gheorghe Ile: Acesta, 
într-ade­vãr, nu este un zvon. Am pus-o sã facã asta pânã se obişnuieşte cu programul. Deci, pânã se obişnuieşte cu programul, ea este la dispoziţia primarului. Eu aşa ştiu cã se face, dacã ştiţi bine legile. Ea trebuie sã se subordoneze primarului, cã aşa este regula şi trebuie sã semneze condica. Este un lucru real şi unde ar fi problema, cã eu nu vãd niciuna. Cât despre Angela Stoica, ea a fost viceprimar, nu a fost şi consilier ca sã voteze împotriva primarului.
Ziarul Vãii Jiului: Unii membri ai Partidului Social Democrat din Vulcan, care nu au funcţii de consilier, sunt supãraţi, susţi­nând cã partidul din care fac parte s-a coalizat cu PD-ul. Se poate, într-adevãr, sã existe o înţelegere tacitã între PSD şi PD-L?
Gheorghe Ile: Eu cred cã, consilierii de la PSD sunt consilieri mai vechi şi îşi respectã titulatura de consilieri. Astfel, ei voteazã ceea ce este bun pentru comunitate. Iar PNL şi PRM sunt anti-vulcãneni. Aceştia sunt, într-adevãr, hitleriştii. Mie nu mi-a venit sã cred cã existã aşa ceva. Dacã verificaţi, veţi vedea cã ei sunt împotriva tuturor proiectelor de lege care sunt bune pentru comunitatea vulcãneanã. În şedinţele de consiliu, ei sunt „Gicã contra”.
Ziarul Vãii Jiului: Referitor la blocul fantomã din Dallas, care a fost cumpãrat de un cetãţean american, ce a „crescut” în Vulcan. Existã nemulţumiri cum cã i-aţi fi cerut investitorului un impozit prea mare, având în vedere cã el face un bine comunitãţii vulcãnene.
Gheorghe Ile: Ceea ce mã întrebaţi dumneavoastrã sunt nişte chestii scoase de un nemernic, care nu ştie ce este aia documentare. Un om adevãrat vine şi se documenteazã, se intereseazã despre ce este vorba şi stã de vorbã şi cu mine. Dar nu, cei de la România Mare preferã sã facã declaraţii şi sã arunce cu acuzaţii din cratiţa lor de anarhişti.
Ziarul Vãii Jiului: Ce proiecte mari aveţi în plan pentru viitor?
Gheorghe Ile: Foarte multe. Dar nu vreau sã dau detalii, fiindcã urmeazã o campanie electoralã şi nu vreau sã divulg nimic, deoarece existã posibilitatea sã ne fie furate ideile. Acest lucru s-a şi întâmplat. Spre exemplu, mi-au cerut sã fac un ziar al primãriei. Pentru cultura lor generalã, Primãria Vulcan are ziar. Şi ziarul ãsta a fost ideea lui Ile, „Vulcanul” a fost prima broşuricã scoasã de Ile. Deci, le-am demonstrat cã ceea ce cer ei sunt lucruri învechite.
Ziarul Vãii Jiului: Cât de greu vã este sã faceţi treabã în acest mandat?
Gheorghe Ile: Foarte greu. Nu existã grad de comparaţie cu ceea ce a fost în mandatul trecut. Dar vã spun eu cã lumea va vedea cine vrea, într-adevãr, sã facã ceva pentru Vulcan şi cine nu.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 6 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


* * *
Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter