14.04.2013,  23:16:19 | 1 comentariu | 3062 vizualizari
Primim la redacţie de la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul” Vulcan un punct de vedere la articolul / Liceu „la mâna” Interlopilor (publicat în Cronica Văii Jiului în data de 12.04.2013).Cântecul de lebădă la „Amurgul Zeilor”. Sau cine zice… acela este… interlop
de Cititor ZVJ

Acesta nu este un drept la replică. Este punctul de vedere al adminis­traţiei locale din Vulcan şi al conducerii Colegiului Tehnic “Mihai Viteazul” adresat tuturor acelora care se întreabă în mod firesc: Cine doreşte să se răzbune pe cei ce educă elevii Colegiului? 

Articolul, semnat (de cel căruia îi este frică pentru ceea ce îi va aduce viitorul) cu anonimul „Amurgul Zeilor” şi publicat în Cronica Văii Jiului, este expresia stării de frustrare şi de furie personală şi, probabil, şi „actul de justiţie” tot personală a unui nemulţumit. 
Am putea chiar spune că tot ceea ce înşiră acest individ ca fiind în percepţia lui „negativul” Colegiului Tehnic „Mihai Viteazul” este ca şi cum ai privi într-o oglindă în care nu se vede nimic. Nici unul dintre cei ce îşi fac meseria cu dăruire şi competenţă în cadrul acestui colegiu, nu se poate identifica cu aceste descrieri cu puternice accente schizoide şi paranoice. La fel cum nici elevii excepţionali ai colegiului nu au nici un reper de recunoaştere în această prezentare. De aici se ridică o întrebare: despre cine vorbeşte acest individ laş şi rău-voitor, atunci când face referiri la adresa acestui locaş de educaţie şi învăţământ? În virtutea unei înţelegeri simple cine judecă, se judecă. Deci, „Amurgul Zeilor” este el însuşi un interlop, un degenerat, un factor de dezechilibru şi de regres social, un individ care nu produce nimic bun în societate. Amalgamul de informaţii eronate prezentate tendenţios vorbesc despre un individ cu comportament puternic anti-social, pentru care vendeta în anonimat este cea mai potrivită armă. Bâta cu care crede că loveşte în imaginea colegiului nostru şi, implicit, în imaginea comunităţii Vulcanului - are două capete, ca orice bâtă. 
Ceea ce dorim să se cunoască foarte bine este că nu poţi distruge fără să fii distrus. Că nu poţi lovi fără să fii lovit. Că nu poţi judeca fără să fii judecat. Noi toţi, cei ce susţinem colegiul cu toate rezultatele acestuia, facem front comun în jurul oamenilor minunaţi de aici. Facem front comun în jurul tuturor rezultatelor excepţionale ale elevilor care ne reprezintă comunitatea cu mândrie în concursuri, competiţii, festivaluri, olimpiade. Suntem uniţi în jurul acestui simbol de educaţie al comunităţii noastre şi nimeni nu va reuşi să altereze prin minciună, calomnie şi răzbunare acest simbol, care înseamnă zeci de generaţii de profesori devotaţi meseriei lor şi elevi cu performanţe deosebite în toate disciplinele şi materiile predate aici. Acesta este adevărul în care credem şi îi invităm pe toţi oamenii cu bun-simţ să îmbrăţişeze acest adevăr.
Singurul lucru pe care îl putem recunoaşte în limbajul acestui individ este cântecul de lebădă al unui interlop din ce în ce mai mic şi mai slab.
Administraţia Publică Locală şi Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul” Vulcan


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Comentarii articol (1 )

#1 NEUTRA15.04.2013,  12:09:53
EU SUNT DIN EXTERIOR SI DIN ALT ORAS , DAR CITIND ABERATIILE DIN ,,AMURGUL ZEILOR,, AM AVUT LA FINAL SENTIMENTUL CA DOAR UN INDIVID CU COMPORTAMENT ANTISOCIAL ,DEVIANT SI SUFLET MURDAR POATE SCRIE ASA CEVA DESPRE O INSTITUTIE SCOLARA!ACESTA NU ARE CE CAUTA INTRE ELEVI!


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 9 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Pe aceeasi tema
Spectacolul „Taina Mănăstirii'”, adaptare după John Pielmeier, în regia lui Marius Oltean, realizare hune[..]
23.11.2014, 20:32   |    0 comentarii
Cu ocazia sărbătorii de Sfânta Maria, astăzi 14 august 2014, de la ora 19:00, în sala de spectacol a Teatrului de A[..]
13.08.2014, 21:27   |    0 comentarii
Mâine, sâmbătă, 8 februarie, la Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu” din Petroşani va avea loc premier[..]
06.02.2014, 20:58   |    0 comentarii

Publicitate
Newsletter