30.09.2008,  11:47:55 | 0 comentarii | 300 vizualizari
Se pare cã, la Petroşani, / Romtelecom-ul îşi cam bate joc de Poşta Românã…
de Corneliu BRAN

Fiecare dintre noi a intrat mãcar o datã în clãdirea poştei din Petroşani. În ultimii ani, impresia tuturor este cã spaţiul destinat funcţionãrii Poştei Române este ne­adec­vat, ba, chiar, acest spaţiu lasã impresia ca fiind neîngrijit total.

Surse din cadrul funcţionarilor acestei instituţii, care de frica schimbãrilor din funcţii nu vor sã declare oficial nimic, spun cã vina, cel puţin pentru spaţiul de la Petroşani, aparţine de fapt Romtelecom-ului, care este proprietarul acest spaţiu. În timp ce poşta plãteşte o chirie lunarã, deloc mãruntã. Dupã trecerea Romtelecom-ului din proprietatea statului în proprietatea unei cunoscute firme greceşti, care o diriguie şi astãzi, clãdirea poştei mari din Petroşani a fost împãrţitã în douã. Marele stãpân al clãdirii, adicã Romtelecom-ul, 
şi-a fãcut un sediu modern, într-o parte însemnatã a clãdirii, cu intrare proprie, delimitându-se astfel de tot ce ţine de scrisori, mandate poştale, colete etc. Poşta a rãmas pe loc, într-un cadru mai restrâns, bine delimitat, dar în aceleaşi condiţii de acum 20 de ani, cu foarte mici schimbãri în zona ghişeelor şi a sãlii. “Condiţiile” sunt cele cunoscute de tot românul, de pe vremea lui Ceauşescu: frig cât cuprinde în anotimpul rece, sufocare vara, aglomeraţie în orele de vârf aproape în orice zi a sãptãmânii, iar în spatele clãdirii, spaţiile pentru depozitarea şi expedierea coletelor aratã ca vai de mama lor… Culmea este cã Poşta Românã şi-ar face renovarea, mo­der­nizându-şi astfel singurã spaţiul alocat, dar cu o singurã condiţie: sã fie scutitã de la plata chiriei pentru o bunã perioadã de timp. Adicã, exact cât se va investi în lucrãrile respective. Chestiune de care Romtelecom-ul nici nu vrea sã audã. Dar nici nu vrea sã investeascã în spaţiul respectiv. Cine suferã cel mai tare din aceastã cauzã sunt, fireşte, cetãţenii. O totalã lipsã de respect din partea Romtelecom-ului.
Rãmâne de vãzut cum vor evolua lucrurile şi când se va gãsi cineva sã rezolve,  totuşi, cât mai repede, situaţia de la poşta din Petroşani, situaţie de care şi funcţionarilor de-acolo le este jenã, dar care nu prea au ce face.
Şi nu numai la Petroşani stau lucrurile aşa. Nici în celelalte localitãţi din Valea Jiului, locaţiile acestei instituţii nu sunt de invidiat. 


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 10 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter