01.07.2013,  21:49:36 | 0 comentarii | 350 vizualizari
Deşi drumul de centură din Petrila e gata, / Mai aşteaptă o rezolvare birocratică a ministrului Vosganian
Articole de acelasi autor
de Corneliu BRAN
Multă lume din Petrila aşteaptă ca drumul de centură al oraşului să fie deschis, astfel ca maşinile de tonaj greu să nu mai încurce circulaţia prin localitate. Şi administraţia publică locală aşteaptă acest lucru, nu de puţine ori primarul Ilie Păducel declarând că acest drum va descongestiona traficul din localitate, mai ales de pe strada principală.
 
În primăvară, când mai erau doar câteva lucrări la acest drum, primarul Ilie Păducel ne-a declarat că în această vară drumul va fi deschis, imediat ce se vor finaliza lucrările. Lucrările  sunt gata, dar liber la circulaţie încă nu s-a dat. Pentru că am fost întrebaţi de mai mulţi petrileni când se va întâmpla aceasta, l-am întrebat pe primarul localităţii Petrila.
„Drumul e gata, dar nu-i predat încă de Conversmin. Ca să-l poată preda către administraţia publică locală din Petrila, drumul trebuie să fie prins în lista de investiţii din acest an. Nu mai e vorba de bani, e vorba doar de chestiuni birocra­-tice. Sper ca dl. ministru Varujan Vosganian să rezolve repede această problemă. Noi am trimis o adresă la Ministerul Economiei şi Comerţului. Aşteptăm un răspuns cât mai rapid şi cât mai favorabil, ca să-l putem prelua şi să-i dăm liber la circulaţie”, ne-a declarat primarul Ilie Păducel.
Dacă rezolvarea problemei stă doar în pixul ministrului Vosganian, soluţionarea celeilalte probleme, respectiv construirea unui sens giratoriu la Dărăneşti (unde acest drum se intersectează cu drumul naţional), se află în mâinile primarului Tiberiu Iacob-Ridzi. Fiindcă zona respectivă aparţine de Petroşani, primăria şi consi­-liul local din municipiu trebuie să aloce bani pentru această lucrare.
„Ne-am pus de acord cu dl. primar Iacob-Ridzi să facă acel sens giratoriu. Mi-a promis că se rezolvă, astfel că atunci când vom da drumul circulaţiei, acolo să nu fie probleme”, ne-a mai informat primarul Ilie Păducel.

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


     3 plus 10   = ?  

Pe aceeasi tema
De câţiva ani, de când s-a decis închiderea minei Petrila, Ion Barbu, om de cultură din Petrila, a tot cerut u[..]
30.10.2014, 20:06   |    3 comentarii
Ploaia căzută cu găleata, sub „umbrela” codului portocaliu instaurat de meteorologi, şi un şanţ rămas neastupat[..]
26.10.2014, 19:27   |    0 comentarii
Se caută o clădire dezafectată. De astea Valea Jiului nu duce lipsă. De aceea o şi găseşti chiar în oraşul tău. Se obţin autor[..]
26.10.2014, 19:17   |    2 comentarii
Aşa după cum v-am mai informat, cheltuielile mari pentru participarea la competiţii i-au obligat pe reprezentanţii echipei de [..]
23.10.2014, 21:10   |    0 comentarii
După cum v-am mai informat, toată vara angajaţii firmei de gospodărire locală, SC Edil Urban Serv Petrila, au lucrat la amena[..]
20.10.2014, 21:32   |    0 comentarii
Duminică, aproape de miezul nopţii, un petrilean a căzut pe şosea cu mopedul, ghinionul făcând ca, în acel moment[..]
20.10.2014, 21:17   |    0 comentarii
Voteaza legal!
Publicitate
Newsletter