01.07.2013,  21:49:36 | 0 comentarii | 332 vizualizari
Deşi drumul de centură din Petrila e gata, / Mai aşteaptă o rezolvare birocratică a ministrului Vosganian
Articole de acelasi autor
de Corneliu BRAN
Multă lume din Petrila aşteaptă ca drumul de centură al oraşului să fie deschis, astfel ca maşinile de tonaj greu să nu mai încurce circulaţia prin localitate. Şi administraţia publică locală aşteaptă acest lucru, nu de puţine ori primarul Ilie Păducel declarând că acest drum va descongestiona traficul din localitate, mai ales de pe strada principală.
 
În primăvară, când mai erau doar câteva lucrări la acest drum, primarul Ilie Păducel ne-a declarat că în această vară drumul va fi deschis, imediat ce se vor finaliza lucrările. Lucrările  sunt gata, dar liber la circulaţie încă nu s-a dat. Pentru că am fost întrebaţi de mai mulţi petrileni când se va întâmpla aceasta, l-am întrebat pe primarul localităţii Petrila.
„Drumul e gata, dar nu-i predat încă de Conversmin. Ca să-l poată preda către administraţia publică locală din Petrila, drumul trebuie să fie prins în lista de investiţii din acest an. Nu mai e vorba de bani, e vorba doar de chestiuni birocra­-tice. Sper ca dl. ministru Varujan Vosganian să rezolve repede această problemă. Noi am trimis o adresă la Ministerul Economiei şi Comerţului. Aşteptăm un răspuns cât mai rapid şi cât mai favorabil, ca să-l putem prelua şi să-i dăm liber la circulaţie”, ne-a declarat primarul Ilie Păducel.
Dacă rezolvarea problemei stă doar în pixul ministrului Vosganian, soluţionarea celeilalte probleme, respectiv construirea unui sens giratoriu la Dărăneşti (unde acest drum se intersectează cu drumul naţional), se află în mâinile primarului Tiberiu Iacob-Ridzi. Fiindcă zona respectivă aparţine de Petroşani, primăria şi consi­-liul local din municipiu trebuie să aloce bani pentru această lucrare.
„Ne-am pus de acord cu dl. primar Iacob-Ridzi să facă acel sens giratoriu. Mi-a promis că se rezolvă, astfel că atunci când vom da drumul circulaţiei, acolo să nu fie probleme”, ne-a mai informat primarul Ilie Păducel.

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


     3 plus 8   = ?  

Pe aceeasi tema
Adrian Câmpeanu, fost căpitan al echipei campioane a judeţului Retezatul Haţeg, va juca la echipa lui de suflet, Inter Petrila, &icir[..]
18.08.2014, 22:21   |    0 comentarii
Până la viitoarele acţiuni concrete, care vor cerne adevărul în ceea ce priveşte sprijinul dat sau nu pentru ortac[..]
17.08.2014, 21:26   |    4 comentarii
Administraţia publică locală petrileană anunţa, acum câteva luni, într-o conferinţă de presă, că din vară vor &i[..]
10.08.2014, 22:04   |    0 comentarii
Aidoma primarului Uricaniului, Dănuţ Buhăescu, primarul Ilie Păducel doreşte să scape într-un timp mediu de traficul g[..]
10.08.2014, 21:15   |    0 comentarii
►Marea actriţă Ana Colda se odihneşte la cimitirul din Taia 
►Biserica din Ta[..]
07.08.2014, 20:28   |    0 comentarii
După ce primarul Ilie Păducel le-a reproşat celor de la drumurile naţionale că DN 7A a fost lăsat de izbelişte şi nu a fos[..]
05.08.2014, 19:57   |    0 comentarii
Ultimele Comentarii
eugen serban(cheudeanu):
Mai stimati ortaci,din vale,nu va mai lasati manip
21.08.2014 15:47
Publicitate
Newsletter