11.08.2013,  22:12:54 | 0 comentarii | 753 vizualizari
Senatorul Vochiţoiu demască epurările politice de la minele din Valea Jiului şi îndeamnă la lupta cea mare!
de Ziarul Vaii Jiului
* Comunicat de presă
 
Având în vedere situaţia economică din ce în ce mai grea generată de lipsa politicilor economice ale actualului guvern, condus de dl. Victor Viorel PONTA, lupta pentru putere derulată în interiorul USL, care atinge pe zi ce trece cote alarmante şi interesele de grup care devin tot mai evidente, constatăm că viitorul Văii Jiului este compromis. Contrar asigurărilor generale şi laudelor personale ce ne sunt „servite” la adunări populare sau de comemorare a faptelor înaintaşilor noştri, reprezentanţii actualei Puteri ne oferă acelaşi circ ieftin pentru a abate atenţia publică de la adevăratele probleme din economie. Din păcate, Valea Jiului este din nou printre zonele din România care resimte în mod direct efectele luptelor pentru influenţă duse de liderii celor de la putere, atât la nivel naţional cât şi judeţean.
Din lipsa altor idei sau proiecte, Guvernul a decis finalizarea programului de înfiinţare a CE Hunedoara demarat de PDL. Acesta a fost asumat de toţi liderii marcanţi din judeţ. După ce, în prima parte, au împărţit funcţiile conform algoritmului între PSD şi PNL, acum constatăm că luptele interne conduc la divergenţe fundamentale şi tratamente discriminatorii nu numai între activităţi miniere similare, cum ar fi cele din SNH şi SNIMVJ, dar şi între angajaţi, membri sau simpatizanţi ai celor două partide.
De parcă nu erau suficiente incompetenţa, lipsa de viziune, de idei şi de voinţă politică reală, peste acestea, liderii politici judeţeni şi locali încearcă acum o acţiune mârşavă de epurare politică a angajaţilor din cele două societăţi minere pe sistemul divide et impera sau pe româneşte dezbină şi condu, pentru a-şi acoperi faptele viitoare. Mai mult, cu un tupeu revoltător, actualii lideri ai PSD, care conduc după bunul plac destinele noii structuri numită 
CE Hunedoara, au început prigoana împotriva propriilor angajaţi, a sindicatelor şi sindicaliştilor, astfel încât cei care îndrăznesc să ceară de muncă ori drepturile pentru munca prestată, ori recunoaşterea meritelor în muncă sunt ameninţaţi făţiş şi fără ruşine, ajungându-se chiar la imputaţii pentru acoperirea aşa ziselor „prejudicii” de la oamenii deveniţi neputincioşi după numărarea voturilor şi închiderea secţiilor. Mai mult, pe fondul reorganizării CE Hunedoara, din evenimentele deja derulate (vezi înlocuirea directorului general de la SNIMVJ), dar şi informaţiile descoperite şi publicate în presă, constatăm că în interiorul USL s-a început epurarea politică a membrilor Partidului Naţional Liberal, care sunt înlocuiţi cu PSD-işti, începând de la şefi de formaţii de lucru, de sectoare, de birouri şi terminând cu inginerii şefi şi directorii. ROŞU până la capăt! pare a fi noul slogan USL, uitând că a primit în decembrie votul, cu promisiunea că nu va abuza de încrederea cetăţenilor şi de puterea pe care aceştia i-au dat-o.
În fapt, se pregăteşte ceea ce am adus la cunoştinţa opiniei publice în repetate rânduri, prin luări de poziţie în care atrăgeam atenţia că se doreşte eliminarea din piaţă a cărbunelui din Valea Jiului, vânzarea activelor şi a fierului vechi şi aprovizionarea pe o anumită perioadă, probabil până vor fi schimbaţi, cu cărbune din import, în folosul unei clientele politice şi a baronilor. Lăcomia, ce le-a luat mintea liderilor USL, parcă se amplifică pe măsură ce populaţia sărăceşte, sufocată de tot mai multe taxe şi impozite, unele chiar aberante, precum cea denumită „taxa pe nevastă”. În această „căsătorie” contra naturii numită USL, PNL a devenit o simplă anexă la o căruţă şubredă şi cu roţile înţepenite şi plăteşte din plin taxa pe nevastă.
Stimaţi cetăţeni, constatăm cu regret că prin vot masiv s-a certificat o monstruozitate, având acum un lider evident în formaţiunea numită PSD.
În calitate de senator, doresc să fac cunoscute cetăţenilor abuzurile conducerii PSD-iste şi chem toţi membrii oneşti ai Partidului Naţional Liberal să se delimiteze de liderii lor responsabili de trădare şi de cârdăşie în aplicarea acestor acţiuni neprofesioniste, şi să se alăture celorlalţi cetăţeni în lupta pentru recâştigarea demnităţii românilor. De asemenea, atrag atenţia liderilor USL să înceteze epurările politice de orice fel, să înceapă să guverneze responsabil, aşa cum s-au angajat în faţa electoratului, şi să apere locurile de muncă existente dacă altele noi sunt incapabili să genereze.
 
Senator
Haralambie VOCHITOIU


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 7 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Anunt GAL Cheile Sohodolului- prelungire apel selectie MCS 7.2

Anunt GAL Cheile Sohodolului- prelungire apel selectie MCS 7.4

Anunt GAL Cheile Sohodolului - prelungire MCS 7.2-15.04.2019

Anunt de selectie 7.4 simplificat 2019 - prelungire

Anunt de selectie MCS 7.2 simplificat prelungire mai 2019

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter