01.09.2013,  23:19:04 | 0 comentarii | 3708 vizualizari
Gheorghe Clipici, Noul lider al pensionarilor social-democraţi din Uricani
de Ziarul Vaii Jiului
Conducerea oraşului Uricani a dezbătut vineri cu numeroşi pensionari social-democraţi din localitate o serie de aspecte ale activităţii administraţiei publice locale şi despre intenţiile acesteia.
 
În Vestul Văii Jiului, activitatea politică este luată în serios chiar şi în afara perioadelor electorale. Dovadă stă faptul că vineri, la finele săptă­mânii trecute, pensionarii din cadrul organizaţiei locale PSD din Uricani s-au întâlnit în cocheta sală de evenimente situată în apropierea sediului administraţiei publice locale, şedinţa fiind prezidată de primarul în exerciţiu, Dănuţ Buhăescu, viceprimarul Corneliu Braia, alături de consilierii locali Gheorghe Clipici şi Ion Crişan. 
N-a fost o şedinţă de partid în adevăratul sens al cuvântului, ci mai mult o discuţie deschisă, liberă (de aproape două ore) pe teme administrative. 
S-a discutat despre investiţiile majore, pe bulevardele de pe raza oraşului, care vor demara luna aceasta şi vor schimba radical imaginea oraşului. Pe perioada derulării acestui proiect exis­tă şansa de a fi angajate câteva sute de persoane de pe raza oraşului.
De asemenea, la întrebările punctuale ale pensionarilor, primarul şi viceprimarul au comunicat precis perioadele pentru care sunt programate lucrări de asfaltare pe diverse străzi şi străduţe din oraş, modernizări de trotuare şi alei de acces către case şi blocuri, dar şi amplasarea de bănci. Am aflat că există soluţii şi pentru rezolvarea problemei câinilor vagabonzi, întrucât, după cum se ştie, a fost aprobată o investiţie care va deservi Vestul Văii Jiului.
Pensionarii au apreciat, la modul realist, faptul că administraţia a orientat lucrările spre toate zonele oraşului. Unde nu se va asfalta anul acesta şi anul viitor, se vor moderniza trotuarele şi se va pune mobilier stradal. An de an, investiţiile în spaţiile de învăţământ au făcut şi fac ca, la Uricani, condiţiile oferite preşcolarilor, elevilor şi liceenilor să fie la standarde moderne, actuale. 
Alte două informaţii, apreciate de cei prezenţi, au fost acelea că, şi anul acesta, preşcolarii şi elevii vor beneficia de rechizite pentru tot anul şcolar din partea administraţiei, dar şi vestea că, prin efortul administraţiei locale, va fi amenajată o capelă care va deservi gratuit populaţia oraşului Uricani. Tot la Uricani, prin grija administraţiei şi cu aportul comunităţii locale, o comunitate sufleteşte şi financiar ataşată de proiectul bisericii cu hramul „Adormirea Maicii Domnului”, va fi amenajată o cantină socială.
La finalul şedinţei, conform calendarului naţional al Partidului Social Democrat, s-a trecut la desemnarea structurii de conducere a organizaţiei locale de pensionari. Democratic s-a stabilit ca aceştia să fie conduşi de către Gheorghe Clipici, consilier local PSD, foarte activ atât la nivelul alegerilor locale şi generale, cât şi în activitatea de zi cu zi a administraţiei locale.
Structura locală a pensionarilor social-democraţi, condusă de Gheorghe Clipici, numără 9 vicepreşedinţi (Ioan Lujneac, Ioan Şandru, Arpad Szatmari, Nicolae Sanda, Neculai Leoancă, Gheorghe Boroghină, Vasile Firizoiu, Constantin Gherman, Gavrilă Meszaros), un secretar (Nicolae Duc) şi 12 membri (Neculai Baltaru, Mihail Todoran, Constantin Curea, Neculai Cozmici, Nicolae Pavel, Stelian Cristudur, Traian Căilean, Ioan Duc, Nicolae Gal, Nicolae Horvath, Ilie Leţcan şi Ioan Venter). (T. RADU)


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 7 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *

* * *


* * *

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227


Publicitate
Newsletter