07.11.2011,  19:49:45 | 0 comentarii | 697 vizualizari
Consiliul Local al oraşului Uricani
de Ziarul Vaii Jiului

DOCUMENTAȚIE DE ATRIBUIRE pentru concesionarea prin licitaţie publică a spaţiului (staţie de autobuz) în suprafaţă de 27 mp situat în Valea de Peşti, aflat în domeniul public al oraşului Uricani, în vederea comercializării de produse agroalimentare

1.  Informaţii generale privind concedentul

Concedentul: oraşul Uricani, cu sediul în Uricani, str. 1 Mai, nr. 6, cod fiscal: 4634647.

2. Instrucţiuni privind organizarea şi desfăşurarea procedurii de concesionare.

 

OBIECTUL LICITAȚIEI

Obiectul licitaţiei îl constituie spaţiul în suprafaţă de 27 mp, aparţinând domeniului public al oraşului Uricani, situat în Valea de Peşti, în vederea desfăşurării unor activităţi de comercializare produse agroalimentare.

Concesionarea imobilului se face de către Consiliul Local Uricani în baza Hotărârii nr. 13/2009, cu obligaţia din partea concesionarului de a realiza activităţile aprobate, respectiv comercializare produse agroalimentare.

Redevenţa minimă stabilită de concedent este de 20 lei/mp/an.

 

CRITERII DE ELIGIBILITATE

La licitaţia pentru concesionarea spaţiului în suprafaţă de 27 mp situat în Valea de Peşti, în vederea desfăşurării unor activităţi de comercializare produse agroalimentare, poate participa orice persoană fizică sau persoană juridică de drept privat română sau străină care poate desfăşura activitate comercială, dovedită cu documente legale.

 

PREZENTAREA OFERTELOR

Pentru desfăşurarea procedurii licitaţiei publice deschise este obligatorie participarea a cel puţin trei ofertanţi.

Ofertele vor fi redactate în limba română.

Ofertele se depun la sediul concedentului în două plicuri închise şi sigilate, unul exterior şi unul interior. Ofertele vor fi înregistrate în ordinea primirii lor, într-un registru special, ţinut de concedent la sediul său.

Pe plicul exterior se va indica licitaţia publică deschisă pentru care este depusă oferta. Plicul exterior trebuie să conţină:

- o fişă cu informaţii privind ofertantul şi o declaraţie de participare semnată de ofertant, fără îngroşări, ştersături sau modificări;

- acte doveditoare privind calităţile şi capacităţile ofertanţilor, conform solicitărilor concedentului, precum şi garanţia şi taxa de participare la licitaţia publică deschisă.

Pe plicul interior se înscriu numele sau denumirea ofertantului, precum şi domiciliul sau sediul social al acestuia, după caz. Acest plic va conţine oferta propriu-zisă.

Plicurile sigilate vor fi predate comisiei de evaluare în ziua fixată pentru deschiderea lor.

 

PROCEDURA DE DESCHIDERE A OFERTELOR

Ședinţa de deschidere a plicurilor este publică.

În ziua de __________ ora _____ la sediul Primăriei oraşului Uricani vor fi prezenţi membrii comisiei de licitaţie şi ofertanţii care au depus oferte sau împuterniciţii lor.

După deschiderea plicurilor exterioare, comisia de evaluare elimină ofertele care nu conţin totalitatea docu­mentelor şi datelor solicitate de concedent şi întocmeşte un proces verbal, în care se va menţiona rezultatul deschiderii plicurilor respective.

Deschiderea plicurilor interioare ale ofertelor reţinute se face numai după semnarea procesului verbal de către toţi membrii comisiei de evaluare şi de către ofertanţi.

Comisia de evaluare analizează ofertele din plicurile interioare şi poate, atunci când consideră necesar, să ceară ofertanţilor precizări cu privire la conţinutul ofertei lor.

Comisia de evaluare alege oferta pe care o consideră cea mai bună din punct de vedere al satisfacerii criteriilor de selecţie enunţate în instrucţiunile privind organizarea şi desfăşurarea procedurii de concesionare.

Pe baza evaluării ofertelor comisia de evaluare întocmeşte un raport care cuprinde descrierea procedurii de concesionare şi operaţiunile de evaluare, elementele esenţiale ale ofertelor depuse şi motivele alegerii ofertantului câştigător sau, în cazul în care nu a fost desemnat câştigător niciun ofertant, cauzele respingerii.

Raportul întocmit de către comisia de evaluare şi ofertele prezentate sunt transmise de îndată concedentului.

După primirea raportului comisiei de evaluare, concedentul procedează, în termen de 5 zile calendaristice, la informarea ofertantului câştigător despre alegerea sa şi la anunţarea celorlalţi ofertanţi despre respingerea ofertelor lor.

În termen de 10 zile calendaristice de la primirea comunicării de respingere a ofertelor la solicitarea în scris, a ofertanţilor respinşi, concedentul va transmite o copie de pe procesul verbal de evaluare a ofertelor.

În termen de 5 zile calendaristice de la primirea copiei de pe procesul verbal de evaluare a ofertelor, ofertanţii pot face contestaţii cu privire la modul în care au fost respectate dispoziţiile legale care reglementează procedura concesionării prin licitaţie publică deschisă, la se­diul concedentului.

În termen de 10 zile calendaristice de la primirea contestaţiei concedentul este obligat să soluţioneze contestaţia şi să comunice răspunsul contestatarului.

 

CRITERIUL DE SELECȚIE A OFERTELOR

Criteriul care va fi avut în vedere de comisia de eva­luare este preţul cel mai mare oferit ca redevenţă anua­lă.

 

GARANȚIA DE PARTICIPARE LA LICITAȚIE

Garanţia de participare la licitaţie este stabilită la suma de 50 lei.

Ofertantul va pierde garanţia de participare, dacă îşi retrage oferta înainte de desemnarea câştigătorului.

Garanţia de participare a ofertantului declarat câştigător va fi reţinută de către concedent până în momentul încheierii contractului de concesiune.

Concedentul este obligat să restituie celorlalţi ofertanţi garanţia de participare în termen de 7 zile de la desemnarea ofertantului câştigător.

Preţul documentaţiei de licitaţie se stabileşte la 10 lei şi acoperă cheltuielile realizate de concedent cu întocmirea şi multiplicarea documentaţiilor de licitaţie.

 

TERMENUL DE DEPUNERE A OFERTELOR

Ofertele se pot depune la sediul concedentului situat în Uricani, str. 1 Mai, nr. 6 până cel târziu în data de _________, ora _____.

 

TERMENUL DE VALABILITATE A OFERTELOR

Termenul de valabilitate al ofertelor este de 30 zile din momentul înregistrării ofertelor.

 

OFERTA DE LICITAȚIE

Pentru concesionarea spaţiului (static de autobuz) în suprafaţă de 27 mp situat în Valea de Peşti, în vederea desfăşurării activităţii de comercializare produse agroa­limentare.

Redevenţa minimă cerută de concedent este de 20 lei/mp/an. Valoarea redevenţei anuale oferite este de  __________ lei/mp/an.

 

OFERTANT:

Numele şi prenumele:________________________

__________________________________________

Împuternicit:________________________________

Adresa/sediul ofertantului: _____________________ ____________________________________________

Semnătura: _________________Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 7 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *

* * *


* * *

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227


Publicitate
Newsletter