06.11.2013,  19:47:04 | 0 comentarii | 759 vizualizari
Prin implicarea la timp a directorului general Costel Avram a fost posibilă o / Intervenţie promptă a SC Apa Serv Valea Jiului SA în cartierul Paroşeni-Intervenţii
de Gheorghe OLTEANU
Totul nu a durat decât două zile. Luni, 4 noiembrie, un locatar din bloc a sunat la SC Apa Serv Valea Jiului SA, a cerut să vorbească cu însuşi Costel Avram, directorul general al societăţii, i-a spus ce a avut de spus, iar, marţi, lucrătorii de la Ape erau deja la blocul 2 din cartierul Paroşeni-Intervenţii. 
 
Asta este, pe scurt,
ceea ce s-a petrecut, la începutul acestei săptămâni, la Paroşeni-Intervenţii. Problema locatarilor din blocul 2, legată de presiunea apei care le ajunge la chiuvetă, e de ceva vreme, cauza nu era greu de dedus: vechimea de câteva zeci de ani buni a ţevii pe care aceasta vine din conducta principală. Oamenii tot şi-au zis că vor sesiza şi vor cere să le fie înlocuită, dar niciunul nu a făcut nimic concret în acest sens. 
 
Asta, până când
domnului Lică Vieru i-a venit o idee. „Acum, dacă tot se sapă la noua reţea de canalizare, şi-a zis omul, şi tot e deranj în faţa blocului, ar fi momentul să încercăm să vedem şi ce-i cu ţeava aia de apă!”. Zis şi făcut. A telefonat la Apa Serv Valea Jiului, a vorbit cu directorul general Costel Avram, iar a doua zi, marţi, lucrătorii erau prezenţi în faţa blocului. Şi, ca să arate locatarilor de la Paroşeni-Intervenţii că el le tratează problema lor cu maximum de seriozitate, directorul general Costel Avram l-a trimis, ca să vadă cum stau lucrurile, pe însuşi şeful departamentului de investiţii, ing. Florin Donisa.
 
Miercuri, 6 noiembrie,
după ce i s-a raportat finalizarea lucrării, Costel Avram a mers personal la faţa locului, pentru a vedea cum stau lucrurile. După ce au săpat, cei de la Ape au consta­tat că vechea ţeavă de doi ţoli prin care apa venea până atunci la bloc era ciuruită ca o strecurătoare. „Era doar găuri şi pământ”, a remarcat cineva dintre cei de acolo. În locul ei a fost pozată subteran, pe o distanţă de 30 de metri, o conductă din polietilenă cu diametrul de 63 de milimetri. „Asta o să ţină o mie de ani”, a remarcat, cu umor, domnul Lică Vieru, o veche cunoştinţă de-a mea. Care, apoi, nu m-a lăsat până nu a văzut că-i consemnez pe hârtie şi următoa­rele cuvinte: „Noi, cei din bloc, îi aducem mulţumiri domnului Avram şi celor de la Ape care au venit să facă lucrarea şi, neapărat să scrii asta, fetelor de la casieria din Vulcan. Cărora, întotdeauna când le-am sesizat ceva, a venit cineva şi s-a rezolvat!”.
 
Vizibil măgulit
de cele auzite, directorul general Costel Avram a fost sincer în răspunsul pe care l-a dat: „În asemenea situaţii nu pot nicidecum să rămân insensibil la solicitările oamenilor. Operaţiunea de faţă de la Intervenţii-Paroşeni este făcută pe investiţie proprie de către SC Apa Serv Valea Jiului SA. Am purces la înfăptuirea ei, cu toate că încasările şi starea financiară ale societăţii nu sunt dintre cele mai bune. Mă bucur că, acum, cei de aici sunt mulţumiţi. Dacă o situaţie asemănătoare se va constata şi la blocul nr. 1, cel dinspre Vulcan, şi acestuia i se va schimba ţeava de alimentare cu apă potabilă”.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 6 ori 7  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Pe aceeasi tema

Ieri, de la ora 11:30, la sediul PNL Petroşani a avut loc deja tradiţionala conferinţă de presă. Au participat Costel Avram (co[..]

27.03.2014, 22:46   |    12 comentarii

► Operatorul de apă a încheiat anul trecut cu profit

Anul trecut, societatea Apa Serv Valea Jiu[..]

03.02.2014, 20:12   |    7 comentarii
Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter