03.12.2013,  21:20:52 | 0 comentarii | 2575 vizualizari
Din scrisoarea a II-a a lui Juglea către comandantul Brăgaru: / „Eşti un păduche, şi nu ai relaţiile mele!”
de Cititor ZVJ
Domnule comandant,
Subsemnatul, Juglea Darius Adrian, domiciliat în satul Ponor, comuna Pui, judeţul Hunedoara, vin din nou pe cale ierarhică, adresându-mă dumneavoastră în cazul sechestrării mele, deoarece am tot felul de ameninţări prin mesaje telefonice de la respectivii domni de la boxele de carne din Piaţă.
Aceste ameninţări continuă şi verbal de către numitul Gîrgă Nicolae, care în data de 19.11.2013, mi-a trimis mai multe mesaje, printre care şi acesta: „Eşti un păduche, şi nu ai relaţiile mele!” (aceste mesaje vi le pot arăta de pe telefonul meu).
Vă mai menţionez că tot numitul Gîrgă Nicolae o pune pe minora Murgoi Valentina (prietena lui), domiciliată în comuna Pui, sat Federi, jud. Hunedoara, să-mi dea tot felul de telefoane şi îmi trimite mesaje ca să o sun, să mă întâlnesc cu ea, că-mi oferă orice vreau eu, numai ca eu să-mi retrag plângerea de la poliţie, cu cazul sechestrării, ea spunând că-i distrug fericirea cu Nicuşor. De asemenea, vă mai menţionez că eu fac naveta la serviciu de la domiciliul meu la Petroşani şi de fiecare dată mă simt ameninţat şi urmărit.
Vă mai pot menţiona, de asemenea, că tatăl minorei Valentina, prieten cu fam. Gîrgă, numitul Murgoi Ioan, domiciliat în sat Federi, comuna Pui, jud. Hunedoara, trecând prin satul Ponor şi intrând într-un birt din sat a spus că o să-şi vândă tot de acasă şi pe mine tot o să mă împuşte (acesta deţine o armă de vânătoare).
Vă mulţumesc.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 5 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Pe aceeasi tema

Pentru că şefii săi îl cam luaseră la ochi, comandantului Brăgaru a fost medaliat Pro Urbe de către administraţia publică locală [..]

06.04.2014, 21:49   |    0 comentarii

La nivelul anului 2010, pentru „activitatea depusă în slujba cetăţenilor”, Consiliul Local al municipiului Petroşa[..]

23.03.2014, 19:28   |    6 comentarii

Luni, pe un frig de crăpau pietrele, la câţiva paşi de sediul Poliţiei municipiului Petroşani, o individă (căci „[..]

28.01.2014, 20:24   |    5 comentarii

Publicitate
Newsletter