06.10.2008,  14:39:44 | 0 comentarii | 357 vizualizari
Îndemnaþi-i pe copii la meargã la Clubul Elevilor din Vulcan, pentru cã meritã
de Gheorghe OLTEANU
În 1 octombrie, la ora la care, în cantina de la Dincã, primarul ºpreia, cu o leacã de portocaliu, atmosfera din sala de mese, câþiva consilieri P.N.L., P.S.D. ºi cel de la P.R.M. au dat cu un pic de galben, roºu ºi albastru pe la Clubul Elevilor din Vulcan. Aflat câteva sute de metri mai jos de locul în care vârstnicii petreceau de ziua lor.
Motivul pentru care curtea Clubului Elevilor din Vulcan era plinã de copii în dupã-amiaza primei zile din octombrie a fost acela cã, întâmplãtor, Ziua Internaþionalã a Vârstnicilor a coincis cu data la care s-a deschis noul an ºcolar în acest aºezãmânt. Eveniment la care prof. Gheorghe Sanfira, directorul clubului, i-a invitat ºi pe aleºii locali. Majoritari au fost liberalii - Alina Cîrstoiu, Nicolae  Petroi, Aurel Enache, ªtefan Epure ºi Emil Pop -, ºase la numãr, dacã-l socotim ºi pe profesorul Sanfira. De la P.S.D. au dat fuga acolo consilierii Marian Coltescu, Marius Danci ºi Cristian Meriºanu. A venit, cum spuneam la început, ºi singurul peremist din consiliul local, Ioan Dorel ªchiopu.
Prezenþa acestora menþionaþi n-a însemnat, însã, superpolitizarea evenimentului. Dintre cei enumeraþi a vorbit doar viceprimãriþa Alina Anamaria Cîrstoiu. Care n-a dat-o pe politicã, ci i-a îndemnat pe copii sã se bucure de tot ceea ce clubul elevilor le-a adus nou în anul ºcolar 2008-2009. ªi chiar cã sunt noutãþi, dacã þinem seama cã, pe lângã atelierele existente pânã acum, s-au înfiinþat ºi altele. În total, acestea sunt în numãr de ºapte. Le enumãr în ordinea în care mi le-a prezentat profesorul Gheorghe Sanfira: 1) “Culturã ºi Civilizaþie Românã” -  coordonator chiar dumnealui; 2) “Culturã ºi Civilizaþie Englezã” (prof. Lorena Puiu); 3) “Informaticã” (Chiss Cosmin); 4) “Picturã-Desen” (Cuciuc Teodosie); 5) “Gimnasticã Aerobicã (antrenor-profesor Adriana Popa); 6) “Muzicã Popularã” (Ileana Alstanei) ºi 7) “Atelier Interactiv pentru Preºcolari” (Aurora Istrate).
Clubul Elevilor din Vulcan este deschis zilnic între orele 8:00-18:00, fiecare dintre coordonatorii secþiilor fãcându-ºi programul în funcþie de cel al copiilor înscriºi.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 8 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter