06.10.2008,  14:48:16 | 0 comentarii | 294 vizualizari
Rãzbunarea e arma... poliþistului / În loc sã se apuce de treabã, poliþiºtii chiulangii trec la represalii
de Cătălin DOCEA
Aºa cum relatam în ediþia de vineri a cotidianului nostru, pe fondul lipsei de reacþie  a structurilor care ar trebui sã îi monitorizeze ºi sã propunã sancþiuni, poliþiºtii „de noapte” din Petroºani nu îºi fac treaba. Mai exact, în loc sã patruleze pe strãzi ºi sã se asigure de respectarea liniºtii ºi ordinii publice, eventual sã mai prindã ºi ceva infractori (capitol la care poliþia în general are mari restanþe), poliþiºtii stau, o freacã în cap ºi se freacã între ei la sediul Euromedic din Petroºani. Susþinem, încã o datã, totala veridicitate a informaþiilor publicate în ediþia de vineri a cotidianului nostru ºi solicitãm conducerii IPJ Hunedoara sã ia mãsuri cât se poate de dure cu privire la acest aspect. Este inadmisibil ca, pentru luni de zile în care au moþãit ºi s-au frecat prin bãile de la Euromedic, poliþiºtii sã fie plãtiþi ºi sã scape basma curatã. Revenim astãzi cu o serie de noi informaþii menite sã demonstreze puternica durere în cot cu care se lucreazã la acest compartiment, de Ordine Publicã, al Poliþiei municipiului Petroºani, solicitând destituirea din funcþie a celui ce ocupã funcþia de ºef peste cei ce freacã menta pe bani publici.
În noaptea flagrantului, miercuri spre joi sãptãmâna trecutã, pentru a vedea meciul, la sediul Euromedic din Petroºani, în timp ce ar fi trebuit sã patruleze, s-au grupat fix 12 poliþiºti, atât cei ce îºi fac serviciul uzând de autoturismele B 49 ZPY ºi B 51 SNE, cât ºi alþii (care nu au privilegiul de a fi motorizaþi, dar îºi permit sã chiuleascã de la muncã). Dupã flagrant au 
ºters-o ca potârnichile, dar au revenit la 4 dimineaþa pentru a completa Registrul de control.  Au revenit ºi în seara urmãtoare, dupã ziua apariþiei articolului, tot pentru represalii.
În perioada decembrie 2007 - septembrie 2008, poliþiºtii au efectuat la Euromedic Petro­ºani un numãr de 5 controale menþionate în Registrul de control, toate aceste controale ne­constatând nereguli. Brusc, dupã ce au fost prinºi cu mâþa-n sac, pe poliþiºti i-a apucat hãrnicia ºi au efectuat douã controale succesive (pe 1 ºi 2 octombrie 2008), completate retroactiv în Registrul de control (probabil pentru a justifica prezenþa lor la Euromedic la data flagrantului efectuat de noi). 
Ca un fãcut, dupã un total de 7 controale fãrã nereguli, dar ºi dupã luni bune în care au moþãit, s-au defecat, s-au frecat ºi s-au distrat la Euromedic, poliþiºtii au gãsit ºi prilej de rãzbunare. Ediþia de vineri a cotidianului nostru a apãrut online în cursul zilei de joi în jurul orei 21. În aceeaºi noapte, poliþiºtii au revenit acasã (la Euromedic, pardon!). Nu pentru a dormi, ori pentru vreun program TV. Nicidecum. Ci pentru a-l controla la sânge pe unul dintre paznicii care, luni de zile, a fost nevoit sã le suporte - de frica represaliilor - comportamentul de neam prost. Rãz­bunarea e arma poliþistului ºi conducerea IPJ Hunedoara dã semne cã e de acord ca poliþiºtii sã o frece în timpul programului. Noi, nu. Drept urmare, vom reveni.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 3 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Pe aceeasi tema
Un bărbat din Petroşani a fost victima unei agresiuni petrecute într-un bar din localitate.
 02.02.2015, 21:38   |    1 comentarii
Poliţiştii din Valea Jiului au tot mai mult de lucru cu tinerii puşi pe hoţie. Aşa se face că duminică dimineaţă au mai f[..]
16.06.2014, 19:48   |    0 comentarii
Poliţiştii din Petroşani şi Vulcan au reuşit identificarea a două persoane care erau condamnate la închisoare, dar se [..]
15.06.2014, 20:14   |    0 comentarii
Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227Publicitate
Newsletter