14.10.2008,  15:55:55 | 0 comentarii | 403 vizualizari
Paul Stanciu, şeful Gãrii Petroşani, “rupe tãcerea”?
de Ziarul Vaii Jiului
Cam târziu, domnule Stanciu, foarte târziu...
Bãnuiesc cã s-au prea adunat nemulţumirile privind starea nenorocitei noastre staţii CFR Petroşani, pe care din pãcate o pãstoreşti de prea multã vreme. De fapt nu eşti singurul şef de garã, numai cã dumneata ai stat “ascuns”, adunând articolele cri­tice la adresa situaţiei proaste, bestiale în care a ajuns nefericita garã, peroanele sale a cãror borduri le vãruiai sã se vadã cã acolo e cineva.
Cum ai putut sã tolerezi ani de zile aceastã stare de lucruri, murdarã, ticãloasã, cu felul numai de a sesiza în şedinţe, la Regionala CFR Timişoara, unele în scris...? Foarte interesant. Din declaraţie rezultã cã ultimele note le-ai realizat la 18 ianuarie şi 6 februarie 2008. Acum suntem în octombrie 2008. Dovedeşti o rãbdare diabolicã, lipsã de responsabilitate. Este felul omului de a se acoperi pe cât posibil cu “vorbe”.
De ce nu ai sesizat şi Poliţia CFR, Primãria municipiului Petroşani? De ce nu ai alarmat pur şi simplu lumea, presa? De ce te-ai “ascuns”, de ce ai primit salariu? Prin tãcerea “bine­voitoare” te faci vinovat, responsabilitatea te apasã. Ai chinuit cãlãtorii, nu ai fãcut nimic numai ai sesizat, ai fãcut “propuneri serbede” la Regionalã care nu a fãcut nimic... De ce, domnule Stanciu? Nici primãria, respectiv domnul primar Ridzi nu s-a învrednicit a se ocupa de pro­blemele cam “complicate” ale gãrii CFR Petroşani, deşi trece chiar prin buricul oraşului, ca poartã principalã de ieşire şi intrare prin CFR... Poate co­moditatea, poate nepriceperea, deoarece CFR nu-i subvenţio­nat. Prin atitudinea sa, prin felul în care a “mimat” diferitele intervenţii, propuneri fãcute la Regionala CFR, partea lui de vinã trebuie bine fixatã. A fost şi este principalul responsabil privind starea nenorocitã în care este Gara Petroşani, peroanele sale, iar Stanciu face demersuri în 18 ianuarie şi 6 februarie a.c.??
Bravo, domnule Stanciu. Sunteţi acoperiţi de orice rãspundere, numai cã lucrurile nu stau aşa... nici pe departe. Rãspunderea e una apãsãtoare faţã de cãlãtori, care au fost jigniţi, nesocotiţi prin felul propriu de lucru a unui şef de garã...
Curios cã pentru interesele sale proprii ştie sã se descurce... La Parâng are în construcţie o casã de vacanţã, vezi Doamne, dupã atâta muncã “prosteascã”, lipsitã de rezultate, omul se gândeşte la odihnã...
Şi eu îi mai semnez un material în presã, bãnuiesc ultimul, deoarece fãrã nicio reţinere îi recomand ca repede, cât mai repede sã-şi înainteze demisia şi sã lase locul la un adevãrat ceferist care sã descurce iţele celor 67 de miliarde de care s-a încãrcat cu rãspundere Stanciu precum toţi cei vinovaţi. Sper cã se aude...
Ioan COTOŢ


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 7 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter