20.10.2008,  19:02:32 | 0 comentarii | 447 vizualizari
La Apa Serv Valea Jiului / Şefã peste jurişti, cu apartament de la Primãria Petroşani, bãtutã la „funduleţul gol” de un director executiv
de Cristian ANGHEL
În fruntea vestitul serviciu nou înfiinţat la SC Apa Serv Valea Jiului SA - Facturare-Creanţe - a fost numitã o persoanã controversatã. Fãrã pre­gãtirea necesarã, fãrã experienţã, sancţionatã pentru superficialitate, dar agreatã de conducere, cu un apartament de la Primãria Petroşani cumpãrat pe nimic, plus presupusa „prietenie” a directorului executiv al primãriei, Marian Popescu.
A.P. este noul şef Serviciu Facturare-Creanţe, având în coordonare chiar şi juriştii Apa Serv. Aceasta s-a ocupat pânã la avansare cu rãspunsuri la scrisori, reînnoire contracte şi facturare. Dupã ce a fost respinsã de colectivul Centrului de încasãri Petroşani, salariaţii reclamând cã nu se poate lucra cu aceasta, a fost mutatã, prin intervenţia unui fost conducãtor al societãţii, la sediul societãţii în cadrul serviciului comercial. Nici aici nu a fãcut faţã, pentru cã prin decizia nr. 78/26.03.2007 a fost sancţionatã pentru „superficialitate în modul de îndeplinire a sarcinilor de serviciu stabilite prin fişa postului”. Dupã desfiinţarea serviciului comercial şi concedierea unor oameni cu experienţã, sau trecerea lor în posturi inferioare pregãtirii şi experienţei, a fost aleasã A.P. pentru a fi pusã responsabilã peste jurişti şi economişti. De precizat cã A.P. a terminat trei ani de… marketing. 
Un nou scandal a pornit la Apa Serv datoritã comportamentului noii şefe, care se ocupã cu intrigi, pârâciuni pe la direcţiune şi mult servilism. Salariaţii cu vechime, grizonaţi pe la tâmple, s-au revoltat scoţând problema A.P. pe tapet. Cu aceastã ocazie s-a aflat despre alte „aranjamente” ale norocoasei femei.
Deşi se pare cã toatã lumea ştia, s-a vorbit despre cum a obţinut acesta apartamentul cu patru camere, unde a funcţionat Biblioteca municipalã, pentru ca apoi sã-l cumpere cu circa 40 mi­lioane lei vechi. Nu s-ar fi ajuns a i se reproşa relaţiile şi pilele, dacã în presã nu ar fi apãrut un anunţ prin care A.P. anunţa vânzarea apartamentului cu peste un miliard de lei. 
Legat de felul cum a obţinut apartamentul, a fost amintitã prietenia femeii cu directorul executiv al Primãriei Petroşani, Marian Popescu. Cei doi au relaţii de serviciu directe, motivul fiind facturarea apei, în sistem pauşal, la fântânile arteziene din municipiu. A rãmas notoriu mesajul care cicã ar fi fost transmis de directorul primãriei cãtre A.P.: „spuneţi-i cã-i dau chiloţeii jos şi o bat la funduleţul gol dacã…”. Sigur cã se poate interpreta cã omul are o problemã de comunicare. Sau nu?
În ce priveşte eficientizarea Apa Serv, este greu de crezut cã se va putea face cu oameni care au asemenea prestigiu, cu lupte interne datoritã unui management defectuos…    


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 9 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Pe aceeasi tema
Vrând să marcheze o dată istorică, 7 aprilie 1995, pentru firma pe care atât de bine o conduce, Costel Avram, direc[..]
07.04.2015, 19:31   |    1 comentarii
Multe se mai întâmplă în ziua de azi, unele mai triste, alte mai vesele… Fără să vrem, miercuri, 25 marti[..]
26.03.2015, 20:22   |    0 comentarii
Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *

* * *


* * *

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter