11.12.2008,  18:38:46 | 0 comentarii | 364 vizualizari
Generalul de brigadă dr. Ion Crînguş / Apreciază activitatea jandarmilor hunedoreni
de Ziarul Vaii Jiului

Marţi, 9 decembrie, în prezenţa personalului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hune­doa­ra a avut loc „Evaluarea activităţii Inspec­to­ra­tului de Jandarmi Judeţean Hunedoara în anul 2008”.
La acest eveniment au fost invitaţi să participe general de brigadă dr. Ion Crînguş - adjunctul inspectorului general, prefectul ju­deţului Hunedoara, reprezentantul Consi­liu­lui Judeţean Hunedoara, reprezentanţii administraţiei publice locale, precum şi reprezentanţii celorlalte instituţii MIRA din judeţul Hune­doa­ra.
Activitatea a presupus evaluarea tuturor domeniilor de activitate din cadrul Inspec­to­ra­tului de Jandarmi Judeţean Hunedoara, rezultatele obţinute în cursul anului 2008, totodată fiind prezentate şi principalele direcţii de acţiune pentru anul următor.
Dan Aurel Pricăjan, prefectul judeţului Hunedoara, a precizat: „De când sunt înalt funcţionar public, am fost mult mai aproape de jandarmi şi am observat schimbările în bine care au avut loc în cadrul instituţiei. Acestea sunt vizibile, mai ales prin prisma rezultatelor înregistrate. Rezultatele bune obţinute de jandarmi nu sunt întâmplătoare. Am avut ocazia să fiu alături de aceştia la diferite evenimente în anul 2008, convins fiind că am alături profesionişti capabili să rezolve orice problemă. Sunt sigur că pe baza aceloraşi principii veţi conti­nua activitatea şi în viitor. Vă felicit şi vă urez mult succes în anul care urmează!”.
Generalul de brigadă dr. Ion Crînguş, adjunctul inspectorului general al Jandarmeriei Române a precizat: „Îmi face o adevărată plăcere să vin în judeţul Hunedoara datorită faptului că, pentru conducerea Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Hunedoara este o unitate reprezentativă, care, în ultimii ani, s-a situat cu regularitate pe primele trei locuri în ceea ce priveşte rezulta­tul muncii. Apreciez rezultatele obţinute de efectivul unităţii în anul 2008, acestea fiind rodul muncii continue a tuturor celor din această unitate. Este un colectiv tânăr, cu o putere de muncă remarcabilă, bine organizat şi în care există solide relaţii de colaborare. Rezultatele obţinute sunt concludente. Prin felul în care aţi acţionat şi prin efortul depus v-aţi achitat pe deplin de sarcini şi v-aţi adus contribuţia la creşterea siguranţei cetăţenilor”.
În cursul anului 2008, jandarmii hunedoreni au executat 2275 misiuni de asigurare a ordinii publice cu ocazia manifestaţilor de protest, sportive, culturale, dar şi cu ocazia unor vizite oficiale. Comparativ cu anul precedent, numărul misiunilor de asigurare a ordinii publice îndeplinite de jandarmi cu ocazia manifestaţiilor cultural-artistice a crescut cu apro­­ximativ 67%.
În acest an a fost constituită în municipiul Hunedoara o Grupă de Sprijin şi Intervenţie pentru creşterea eficien­ţei misiunilor executate în localitate prin scăderea timpului de intervenţie a jandarmilor şi un post de jandarmi balneoclimateric în localitatea Vaţa de Jos.
Efectivele de ordine publică din structurile mobile au constatat în acest an un număr de 320 infracţiuni cu 850 autori şi au aplicat un număr de 4569 sancţiuni contravenţionale în valoare de  1.832.450 lei.
Jandarmii montani au executat în cursul acestui an peste 2.560 misiuni de menţinere a ordinii publice în staţiunile montane şi pe traseele adiacente acestora. Au participat la salvarea a 26 persoane aflate în dificultate şi au executat 126 misiuni de asigurare a ordinii publice în zona de competenţă cu ocazia diferitelor evenimente ce au implicat participarea unui public numeros. Au constatat 96 de infracţiuni cu 128 autori şi au aplicat 1248 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 213.595 lei.
Jandarmii au executat 582 de mandate de aducere emise de instanţa de judecată sau parchetele de pe lângă acestea, în creştere cu peste 200% faţă de anul precedent.
Jandarmii hunedoreni au intervenit la 341 de cazuri când au fost sesizaţi prin numărul de urgenţă ,,112”, faţă de 231 de cazuri în anul precedent.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 6 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Pe aceeasi tema
Sfârşitul acesta de săptămână va mobiliza, din nou, efective importante ale jandarmeriei hunedorene, oamenii &icir[..]
20.08.2015, 23:57   |    0 comentarii

În prima zi a acestei săptămâni, la Instituţia Prefectului Judeţului Timiş a avut loc o întâlnire de lucru [..]

14.07.2015, 17:51   |    0 comentarii
Reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Hunedoara, parte componentă a Jandarmeriei Române, au prezentat[..]
16.06.2015, 23:04   |    0 comentarii
Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter