09.03.2014,  22:49:19 | 0 comentarii | 1447 vizualizari
Drept la replică
de Cititor ZVJ

Referitor la articolul „Cât costă o poliţă de asigurare care, în fapt, nu te asigură? Vă spunem noi: 366,27 lei! Se poate încheia la Generali România SA”, publicat la data de 5 martie 2014 de publicaţia dumneavoastră, vă aducem la cunoştinţă următoarele informaţii, pe care vă solicităm să le publicaţi în virtutea dreptului la replică şi pentru corecta informarea cititorilor dumneavoastră:

1. Considerăm că aţi abordat extrem de subiectiv informaţia pe care aţi dat-o publicităţii şi, astfel, v-aţi dezinformat cititorii. În virtutea dreptului la o informare corectă şi respectând nomele etice ale jurnalismului, articolul publicat de dumneavoa­stră ar fi trebui să conţină şi poziţia exprimată de compania Generali România, pe care, din păcate, nici măcar nu aţi solicitat-o. Un articol de presă echilibrat prezintă o anumită situaţie obiectiv, reflectând nepartizan poziţia ambelor părţi implicate.
2. Referitor la acuzaţiile lansate prin intermediul articolului, vă aducem la cunoştinţă că Generali Romania a res­pectat toate condiţiile contractuale. În compania noastră şi în contractele pe care le semnăm există condiţii de asigurare clare care precizează atât riscurile asigurate, cât şi excluderile.
3. O poliţă de asigurare este un contract între părţi, iar clientul/ asiguratul are obligaţia de a citi condiţiile de asigurare înainte de a semna. Toate condiţiile au fost aduse la cunoştinţa asiguratului, dovada acestui lucru fiind semnătura acestuia pe contract. Acest aspect este dovedit de textul de la începutul poliţei de asigurare (prima pagină sus), (al cărui conţinut a fost omis din articol), din care rezultă versiunea de condiţii‚ aplicabile contractului respectiv, care fac parte din contractul de asigurare.
4. Referitor la prezentarea petiţiilor întemeiate formulate împotriva Generali, obiectiv ar fi fost să se menţioneze în articol şi faptul că Generali are cele mai puţine petiţii dintre toţi asigurătorii prezenţi pe piaţă.
În concluzie, articolul publicat sub un titlul profund calomnios aduce grave prejudicii de imagine companiei Gene­rali Romania. De aceea, solicităm publicarea dreptului la replică atât în ziar, cât şi în publicaţia on-line, şi ne rezervăm dreptul de a recupera orice pierdere de la persoane fizice/juridice responsabile, care pot aduce prejudicii Generali.
Biroul de Presă Generali RomaniaInformatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 8 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter