28.01.2009,  11:01:27 | 0 comentarii | 1097 vizualizari
La Lupeni, l-am întâlnit pe “ultimul tăietor adevărat sub limbă din Europa”
de Corneliu BRAN

Naturistul Cornel Ciobanu din Lupeni tratează boli nevindecabile, sau parţial vindecabile

La prima vedere, tăiatul sub limbă pare o simplă amăgire, cum în zilele noastre există atâtea altele. Iar pentru unii răutăcioşi, lupeneanul Cornel Ciobanu pare, probabil, doar un simplu naturist, ca atâţia alţii în zilele noastre… Numai că, sub această perdea de neîncredere se ascund fapte, mii şi mii de fapte, care nici pe departe nu mai pot fi contestate! Sunt reale, iar oamenii vindecaţi sau amelioraţi în anumite boli, trăiesc şi pot depune oricând mărturie! Cornel Ciobanu, “ultimul tăietor sub limbă, adevărat, din Europa”, cum singur se cataloghează, este deja faimos în România cu vindecările sale, iar numărul pacienţilor săi din întreaga ţară a ajuns deja la câteva mii pe an! După ce a apărut în zeci de emisiuni de televiziune la unele posturi TV centrale, inclusiv şi în câteva emisiuni locale (dar tocmai acum câţiva ani!), sau, recent, în diverse publicaţii centrale (Taifas, Formula AS, Libertatea, Click, Jurnalul Naţional, Medicina naturistă etc) am considerat că acest om trebuie să apară şi în Ziarul Văii Jiului. Din simplul motiv că, înainte de toate, cel mai important lucru pentru o persoană, oricum s-ar numi ea, este sănătatea. Mulţumim omului Ciobanu că şi-a găsit timp şi a avut amabilitatea de a ne acorda acest amplu interviu. Rămâne ca în urma a ceea ce citiţi dumneavoastră singuri să decideţi dacă să îl veţi căuta sau nu pe Cornel Ciobanu, la cabinetul său din Lupeni, din Cartierul Vâscoza. Să ne înţelegem din start, noi nu vrem să-i facem reclamă (oricum deja o are suficient, faptele bune se aud repede prin diverse canale de comunicare), ci dorim doar să dăm posibilitatea  celor bolnavi din Valea Jiului să mai aibe o variantă de speranţă, bineînţeles acolo unde medicina tradiţională nu prea a dat rezultate, sau le-a dat, în timp, într-un mod insuficient.
Reporter: Înainte de toate, domnule Ciobanu, este adevărată vorba “Nimeni nu-i profet în ţara sa”?
Cornel Ciobanu: Câteodată da şi unii o simt pe propria-i piele… Nu este neapărat vorba de mine, dar există destule cazuri. Se spune despre mine că sunt ultimul tăietor adevărat sub limbă, care a mai rămas în Europa. Aşa sunt catalogat la televiziunile din ţară şi la unele publicaţii centrale.
Reporter: Da, ştim că aţi apărut la multe emisiuni de televiziune, la unele posturi centrale, inclusiv anul acesta, dar aţi apărut foarte rar, ca să nu spunem deloc, în presa şi la televiziunile locale…
Cornel Ciobanu: În presa locală am apărut mai puţin, în orice caz, nu din vina mea. Dar nici din vina ziariştilor, care din câte se observă au ce scrie mereu. Cert este că relaţia cu presa locală se poate îmbunătăţi, iată, primul pas a fost făcut, prin interviul de faţă. Consider că din această relaţie cel mai mult au de câştigat oamenii, sănătatea lor, deoarece, să fie clar, nici ziarul dumneavoastră şi nici eu nu mai avem nevoie de publi­citate, deja suntem cunoscuţi. Am avut câteva apariţii la televiziunile de aici din Petroşani, acum câţiva ani şi cam atât în această privinţă. Dar să ştiţi că acele câteva apariţii ale mele au prins atunci la pu­blicul din Valea Jiului, după emisiunile respective căutându-mă mai mulţi pacienţi din Valea Jiului, mai ales din Petroşani. Iar rezultatele privind ameliorarea stării sănătăţii lor au fost mulţumitoare.
Reporter: Domnule Ciobanu, concret, mai ales pentru cititorii care încă nu vă cunosc prea bine, ce faceţi pentru pacienţii care vă trec pragul?
Cornel Ciobanu: Aplic o tehnică veche, moştenită de la tatăl meu, perfecţionată în timp de mine, prin studiu şi practică. Prin tăierea sub limbă, de care sunt sigur că cei mai mulţi au auzit, sunt eliminate pe cale naturală toxinele care nu pot fi eliminate prin altă cale. În momentul în care se întrerupe circulaţia sanguină de sub limbă, unde sunt două vase de sânge care au comunicaţii directe, în partea dreaptă cu fierea şi ficatul, iar în partea stângă cu inima, splina şi pancreasul, omul elimină aceste to­xine din organele respective, iar sângele i se subţiază imediat, organele şi organismul simţind acest efect benefic la scurtă vreme. Concret, omul care are colesterol mare ajunge cu el la limitele normale. Sau un om când are o tensiune ridicată (hipertensiune), tensiunea îi scade la parametrii aproape normali. La fel se reglează glicemia şi aşa mai departe. Dar tehnica tăierii sub limbă nu înseamnă neapărat doar operaţiunea propriu zisă, incizia… Faptul că am tăiat pe cineva sub limbă nu înseamnă că respectivul poate apoi să mânânce aiurea, să bea în continuare alcool, sau să fumeze ca turcul. După această tăiere, eu le fac oamenilor şi nişte recomandări, cum şi ce să consume şi ce să reducă sau să elimine din consumul de zi cu zi. În privinţa consumului de ţigări, alcool, prăjeli şi grăsimi, eu sunt total împotrivă, asta să se ştie clar! Tot după această operaţie de tăiere sub limbă, pe lângă aceste recomandări, dau şi anumite reţete de medicamente naturiste şi recomand ceaiurile care nu trebuie să lipsească din tratamentul respectiv! De asemenea, pacienţii pot primi de la mine, după tăierea sub limbă, şi o cură de dezintoxicare, sau de detoxifiere a organismului, cură care durează câteva ore, într-o singură zi, şi prin care poţi pierde rapid şi circa 4-5 kilograme, fără a fi afectat orga­nismul în niciun fel. După aceste operaţiuni, tăiatul sub limbă şi cura de detoxifiere, metabolismul pacientului se va schimba în bine, iar rezultatele se vor simţi încă de la început. Să vă dau şi un exemplu. Există foarte multe persoane care suferă de constipaţie. Am văzut din experienţa mea profesională de peste 25 de ani (de când tai sub limbă şi studiez), că practic din această constipaţie pleacă toată boala omului! Eu am spus demult, la toţi prietenii şi la cei dragi ai mei, că din cauza aceasta se declanşează în organism toate bolile. Un om trebuie să aibă lejer cel puţin două-trei scaune pe zi.
Mulţi îmi spun la cabinet sau când merg să tratez prin ţară, unde sunt solicitat: “Ah, eu am un scaun pe zi…”. Le răspund glumind: “Da? Înseamnă că mâncaţi doar o dată pe zi…”. Exact ca la copilul mic şi maturii, de câte ori mănâncă trebuie să aibe măcar la jumătate câte un scaun. Dacă mâncăm de cinci ori pe zi, nu trebuie să avem cinci scaune pe zi, dar măcar două-trei, dar în funcţie şi de ce mâncăm, bineînţeles. Altfel se fac depuneri în colon, care se va încărca cel mai repede. Iar de aici, încet, începe dezastrul în organism. La noi, în Valea Jiului, se mănâncă încă foarte multe prăjeli şi foarte multă carne sau slănină de porc, fapt care se vede pe sănătatea oamenilor. Aceste alimente sunt criminale pentru organism, mai ales când sunt consumate în cantităţi mari şi în mod permanent.
Reporter: Poate nu întâmplător în anul 2008, în întreaga ţară, a fost la modă, dacă se poate spune aşa, cancerul de colon?
Cornel Ciobanu: Da, cancerul de colon, dar şi alte tipuri de cancer, cât şi alte boli grave, au năpădit toată ţara. Şi asta, în mare parte, din cauza alimentaţiei prost făcute de români. Revenind la problema numărul unu, constipaţia, oamenii trebuie să ştie că primul efect care se vede din cauza acesteia sunt hemoroizii, care trebuie să-i pună pe gânduri pe toţi acei care suferă de constipaţie. Este ca un semnal şi nu e de glumit. Repet, cred sau nu cred unii, din cauza alimentaţiei proaste apare constipaţia, se încarcă colonul cu tot felul de toxine, care afectează apoi, prin diverse căi, tot organismul. De aici se declanşează boli la care nici nu te aştepţi…
Reporter: Ne spuneaţi de un tratament naturist post operatoriu şi de anumite medicamente naturiste şi ceaiuri pe care le recomandaţi pacienţilor. Aceste tratamente şi produse sunt studiate îndelung de dumneavoastră, verificate practic, în timp, sau sunt secrete moştenite de la tatăl dumneavoastră? Ori pur şi simplu le-aţi descoperit întâmplător, iar probarea se face acum, ca pe cobai, fapt ce ar fi extrem de dăunător…? Întrebăm asta din mai multe motive. În primul rând, pentru a-i asigura pe eventualii pacienţi că dacă fac acest pas, nu poate fi nimic dăunător, ci din contră. Apoi, suntem convinşi că acest interviu îl vor citi şi medici, care, pro­babil, nu vă împărtăşesc toate părerile dumneavoastră, ceea ce pare absolut normal, diversificarea ideilor şi complexitatea lor fiind probabil cheia descoperirilor ştiinţifice în paşii dezvoltării clasei umane.
Cornel Ciobanu: Păi, în primul rând, sunt chestiuni arhistudiate de mine în cei peste 25 de ani de când mă ocup cu aşa ceva. Altele sunt moştenite de la tatăl meu, care peste 30 de ani s-a ocupat tot cu aşa ceva, cu rezultate foarte bune, dovedite, verificate într-o perioadă în care me­dicina nu evoluase atât de mult. Deci, sunt chestiuni concrete, verificate şi de mine, dar şi de cei peste 50.000 de pacienţi care i-am avut până acum, marea majoritate a lor trăiesc, deci pot depune mărturie. În niciun caz,  ceea ce fac nu este nociv pentru organism, cu siguranţă este doar prielnic sănătăţii organismului uman. Şi să ne înţelegem, eu nu fac nimănui concurenţă! Omul vine la cabinetul meu cu analizele gata făcute şi de multe ori după ce la spital sau la ca­binetul medical boala lui nu a fost vindecată sau ameliorată. După ce trece prin mâna mea, eu îl îndrum ce să facă, îi fac recomandările de alimentaţie, îi dau cura de detoxifiere, ceaiurile pentru o lună şi jumătate. Dacă mă ascultă, pacientul respectiv va fi pe un drum bun. După trei săptămâni de la tăierea sub limbă şi după ce a urmat paşii recomandaţi de mine, acel om poate să-şi repete analizele, după care poate să meargă cu ele la acelaşi medic, care i le-a citit şi înainte. Medicul îl va întreba imediat: “Domnule, ce ai făcut, că analizele sunt de 10 ori mai bune decât erau înainte!”. Normal, unii îi spun adevărul, alţii ţin ascuns faptul că au fost la mine. Genul ăsta de discuţii între pacienţi şi medici, după ce au trecut şi pe la mine, îl ştiu de ani de zile, pentru că oamenii vin şi îmi spun. Îmi spun ce uimit s-a uitat medicul X pe analize. Cum îl întreabă apoi ce şi cum… Din acel moment, unii vin apoi periodic să se taie sub limbă şi să primească ceaiurile mele, deoarece capătă încredere şi observă că sănătatea lor se ameliorează vizibil. Mă bucur că, în ultimii ani, foarte mulţi medici recunosc că ceea ce fac este bine. Ba unii dintre dânşii chiar îmi cer câteodată şi sfaturi. Chiar în direct, la unele emisiuni de televi­ziune, unii medici mi-au spus că nu ştiu dacă tăierea sub limbă face bine pentru organism, dar în niciun caz, rău nu poate face, de aceea trebuie încercat. Eu îi contrazic, în sensul că n-am niciun dubiu, după 25 de ani de practică, tăierea sub limbă face doar bine organismului! Fără niciun “poate”… De altfel, am făcut publice zeci de dovezi în acest sens la emisiunile de televiziune la care am participat, în sensul că am arătat analizele unor pacienţi înainte de a veni la ca­binetul meu şi după trei săptămâni de la data la care au fost tăiaţi sub limbă. Poate şi de aceea unii medici mai suspicioşi au lăsat-o mai moale cu acuzele la adresa metodelor mele de tratament, demonstraţia fiind făcută de atâtea ori. Dar să nu se creadă că din cauza unor medici suspicioşi sau răutăcioşi, un procent mic de altfel, eu nu colaborez cu medicii. Din contră, colaborez chiar foarte bine cu foarte mulţi dintre dânşii. De aceea am făcut chiar şi o şcoală de profil, tocmai ca să fiu cât mai informat şi mai deschis oricărei colaborări în domeniu.
Reporter: Chiar ar fi interesant, pentru ca lumea să vă cunoască mai bine, să ne daţi mai multe amănunte despre istoricul activităţii dumneavoastră?
Cornel Ciobanu: Pe lângă faptul că eu am învăţat de la 13-14 ani de la tatăl meu multe din secretele meseriei, am făcut şi o şcoală de medicină. Cum spuneam, nici nu aveam 14 ani când am învăţat tehnica tăierii sub limbă. Tatăl meu, Dumnezeu să-l odihnească, a tăiat timp de peste 30 de ani oamenii sub limbă. Prin mâna mea au trecut peste 50.000 de oameni până acum şi prin mâna lui tata la fel. Veneau atunci, ca şi acum, oameni din toată ţara la el. Oare de ce veneau? Tehnica o învăţase şi el de la nişte bătrâni din satul lui, care tot aşa învăţaseră de la alţii. Numai că atunci, când tata tăia sub limbă, erau alte timpuri. Atunci se tăia omul sub limbă, şi apoi li se spunea că pot mânca şi bea orice… Dar acum, această medicină natu­ristă a evoluat şi ea. Pe lângă faptul că am citit foarte multe cărţi de medicină naturistă şi tradiţională, am studiat enorm. Am făcut chiar şi o şcoală de asistenţi medicali generalişti, pe care am terminat-o cu brio. Am preferat să nu mai merg mai departe pe această cale şi nici să lucrez într-un spital, deoarece mi-am dat seama că un cabinet medical naturist propriu, care să respecte tehnica medicinii naturiste, mă reprezintă cel mai bine, în acest fel eu putând aplica, în mod practic, toate cunoştinţele mele în domeniu. Poate în toate acestea există şi o doză de har, moştenită la naştere, poate aceasta a fost calea care mi-a fost hărăzită. Aceea de a ajuta oamenii, de a-i vindeca. Eu ofer oamenilor tratamente 100% naturiste, nimic pe bază de chimicale. Tratamente pe care unele popoare le folosesc de mii de ani, dar care, multe, s-au pierdut în timp, fiind uitate sau minimalizate. Tratamentele pe bază de pătlagină, de coada calului, de sfeclă, sau din tărâţe etc. sunt extrem de eficiente atunci când ştii să le foloseşti. Dar foarte important, ceea ce trebuie să ştie orice pacient al meu, este faptul că nu accept compromisuri sau jumătăţi de măsură! Nu accept scuze de genul: “Am băut că a fost ziua mea…”.  Tratamentul este tratament, iar cine nu îl face exact aşa cum îl recomand eu, atunci ne pierdem vremea reciproc. La mine nu există loc de ţigară, băutură sau alimente prăjite!
Reporter: Care este procentajul de vindecare, după rezultatele pe care
le-aţi avut în timp?
Cornel Ciobanu: Pacienţii care respectă tot ceea ce spun eu se vindecă 100%. Din pacienţii care mi-au trecut pragul, 90% au scăpat de virusul hepatitei B, sau de virusul hepatitei C. Peste 90% au scăpat de hipertensiune, colesterol sau diabet, dar şi de impotenţă sau alte boli interne. Impotenţa, de exemplu, este tratabilă prin tăiatul sub limbă. Apoi urmează detoxifierea organismului pe cale naturală, după care trebuie urmată o cură specială de produse exotice: kiwi, mandarine, stafide, curmale şi smochine. Este numai un exemplu. Cancerul nici eu nu-l pot trata 100%, dar pot ameliora boala şi încetini procesul respectiv.
Reporter: Pentru cei mai fricoşi, cât durează operaţiunea de tăiere sub limbă şi dacă apar complicaţii în timpul ei?
Cornel Ciobanu: Îmi vine să râd… Operaţia în sine durează o jumătate de secundă. Nu este vorba de o durere, ci doar de o simplă usturime. Apoi, în 2-3 minute se opreşte sânge­rarea. Acesta este un sânge stricat, stagnat cum îi spun eu. Este un sânge care se depune sub limbă şi care nu mai circulă prin organism. Unii spun: “Domnule, am tot timpul dureri de cap!” Normal, durerile de cap pot să apară de la o fiere leneşă, o fiere strangulată, cu nisip sau mâl tot acolo, sau de la o sinuzită ori o deviere de sept. Dar şi de la alte boli interne. Prin eliminarea acestui rău de sub limbă, se elimină practic tot răul şi din organele afectate. Dacă omul a avut accident cerebral, sau infarcturi, acesta poate să prevină următorul accident cerebral sau infarct prin eliminarea sângelui stricat. De ce? Pentru că prin această tăiere, eu ce fac? Subţiez sângele. Dacă omul ajungea la mine înainte de îmbolnăvirea gravă a inimii, să zicem, omul nu mai ajungea la operaţia de by-pass. Dar chiar dacă s-a îmbolnăvit, probabil dacă respectivul era mai calculat se gândea înainte de operaţia chirurgicală şi la metoda naturistă, care îi putea schimba total stilul de viaţă, metabolismul şi toate celelalte, şi nu mai ajungea să facă infarct. Foarte important este ca aceia care ajung la mine să vină foarte bine mâncaţi! Iar, dacă se poate, nu este neapărat obligatoriu, să aibă analizele făcute la zi. Celor care sunt cu diabet le recomand să aibă făcută deja insulina când ajung la cabinetul meu, iar celor care fac tratament medicamentos – vorbesc de diabet – să-şi ia medicamentul înainte.
Reporter: Credeţi că ceaiurile naturale pot fi alternativa la “bombardamentul” actual de tratamente pe bază de medicamente chimice, unele deosebit de nocive pentru imunitatea organismului?
Cornel Ciobanu: Ceaiurile au fost de mii de ani o alternativă şi vor fi şi în viitor. Numai că, reţineţi, pe lângă faptul că sunt foarte eficiente la toate bolile, ele pot fi şi dăunătoare orga­nismului, dacă nu sunt administrate cum trebuie. Nu e de joacă! Există chiar persoane care nu suportă anumite plante, deci nici anumite ceaiuri. Atunci, trebuie să evite acel ceai. Eu, pe lângă ceaiurile naturale tradiţionale româneşti, lucrez şi cu o firmă americană, specializată în ceaiuri şi plante, de foarte mulţi ani, cu tratamente pe bază de aloe vera. Am avut rezultate spectaculoase cu aceste produse, combinate cu tăierea sub limbă şi detoxifierea organismului. Dar multe tratamente diferă de la caz la caz şi de la orga­nism la organism. De aceea, este bine ca omul să vină la mine cu ana­lizele făcute şi să ştie exact ceea ce îl supără, sau ceea ce simte că îi face rău. În urma discuţiilor şi după incizie, ştiu atunci ce recomandări am de făcut şi cu ce îi pot ajuta organismul afectat.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter