22.04.2014,  11:41:36 | 0 comentarii | 1278 vizualizari
Confirmare de primire: Mulţumim doamnă Sorana Gorjan
de Cititor ZVJ
Săptămâna aceasta am primit un emoţionant mesaj de la doamna Sorana Gorjan, fiica inginerului Ştefan Georgescu-Gorjan, omul care a glisat Coloana Infinitului din schiţele brâncuşiene în realitate. Vom reproduce câteva rânduri din acesta, nu înainte de a-i mulţumi de gândurile sale bune.  
 
Stimate domnule redactor-şef Boboc,
 
Prin bunăvoinţa domnului Rizopol, am primit nr. 1.414 din Ziarul Văii Jiului, de vineri, 28 martie 2014, cu suplimentul închinat regretatului Ioan Duma, bunicul meu matern. 
Cele 8 pagini din „Prăvălia cu istorii” m-au emoţionat nespus, cu atât mai mult, cu cât am studiat recent arhiva familiei moştenită de la bunici. (…)
Doresc să-mi exprim recunoştinţa faţă de ziarul pe care-l conduceţi, pentru materialele în sprijinul memoriei tatălui meu.
Am o deosebită apreciere pentru Alina Pipan, pe care am întâlnit-o cu mai multe prilejuri. Am aflat că are o minunată fetiţă şi-i doresc tot binele din lume.
Vă rog să comunicaţi toate gândurile mele bune colectivului ziarului, precum şi cele mai frumoase urări pentru Sfintele Sărbători Pascale.
 
Mulţumesc din suflet pentru tot,
Sorana Gorjan
 
P.S. Voi xeroxa cele 8 pagini pentru a le trimite descendenţilor lui Ioan Duma, aflaţi în România, Germania, Bulgaria, Canada, Australia...


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 5 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Anunț
Publicitate
Newsletter