29.10.2011,  19:55:21 | 0 comentarii | 476 vizualizari
De prin Vale
de Marian BOBOC

Azi, / Departe de mine vine la Clubul Elevilor Petrila

Clubul Elevilor Petrila vă invită astăzi, 8 octombrie 2010, ora 17, la proiecţia filmului „Departe de mine”, scris şi regizat de Raluca Bunescu (Paris). Va urma o dezbatere pe marginea celor vizionate.
 
La Belgrad, / „Cercul de Aur” pentru V. Butulescu
La cea de-a opta ediţie a Festivalului internaţional „Satira Fest”, care se desfăşoară zilele acestea în capitala Serbiei, scriitorul Valeriu Butulescu a primit trofeul „ Zlate Krug ” (Cercul de Aur), oferit de Cercul Aforistic de la Belgrad.
Această ediţie a festivalului s-a desfăşurat sub genericul „Cehov 150”, fiind dedicată împlinirii a 150 de ani de la naşterea marelui prozator şi dramaturg rus Anton Pavlovici Cehov.
Au mai fost premiaţi Ana Dagmar Lukovic şi Olga Lalic (Polonia), Ganco Savov (Bulgaria) şi Fabrizio Caramagna (Italia).
Aforismele lui Valeriu Butulescu circulă în spaţiul spiritual sârbesc încă din anul 1987.
În anul 2011, tot la Belgrad,  este prevăzută apariţia unui consistent volum cu aforisme ale acestui autor, traduse în limba sârbă de scriitorul Goran Mrakic. 
 
Fiţi pe recepţie! / Y02UW despre întâlnirea de la Cota 1.740
Inimosul nostru colaborator şi purtător de cuvinte al radioamatorilor, ing. Ilie Breben, ne informează cu operativitate că „în zilele de 9 şi 10 octombrie 2010 va avea loc în Masivul Parâng la Cota 1.740 Întâlnirea Radiomatorilor din România la a VIII-a ediţie în Valea Jiului. Scopul acestei întâlniri: schimb de experienţă directă în domeniul telecomunicaţiilor, comunicări de rezultate şi noii experimentări în curs”. Radioamatori, fiţi pe fază!
 
Pesediştii care nu au primit încă mesaj / Să treacă de urgenţă pe la casierie
Îi informăm pe membrii PSD Petroşani, care nu au primit încă mesajul telefonic, prin care erau rugaţi să-şi achite cotizaţia, că invitaţia rămâne valabilă. Casieriile organizaţiilor rămân în continuare deschise membrilor cotizanţi. Dat fiind faptul că PSD e acum în opoziţie, e lesne de înţeles că nu va fi prea mare înghesuială la cotizaţii. Suntem siguri că atunci când PSD-ul va ajunge la guvernare, va fi înghesuială la casieriile sale. 
 
Ieri, Consiliul Local Petroşani / A votat de îndată 5 proiecte
În şedinţa de îndată desfăşurată ieri, Consiliul Local Petroşani a votat 5 proiecte de hotărâre:
1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de parteneriat între municipiul Petroşani şi Centrul Regional pentru ocuparea forţei de muncă şi protecţie socială, pentru participarea la realizarea microproiectului „Calificarea profesională a tinerilor din municipiul Petroşani” propus spre finanţare prin Agenţia Română pentru Dezvoltarea Durabilă a Zonelor Industriale - Schema de Granturi Mici; 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de parteneriat între municipiul Petroşani şi Asociaţia EDUPRO, pentru participarea la realizarea microproiectului „Amenajare club de recreere pentru tineri” propus spre finanţare prin Agenţia Română pentru Dezvoltarea Durabilă a Zonelor Industriale -Schema de Granturi Mici; 3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de parteneriat între municipiul Petroşani şi „Asociaţia Pentru Promovarea învăţământului European Petroşani” pentru participarea la realizarea microproiectului „Șanse egale pentru toţi” finanţat de către Ministerul Economiei prin Agenţia Română pentru Dezvoltarea Durabilă a Zonelor Industriale; 4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de parteneriat între municipiul Petroşani şi Asociaţia „Thumende Valea Jiului” pentru participarea la realizarea microproiectului „Dialog şi Dezvoltare” finanţat de către Ministerul Economiei prin Agenţia Română pentru Dezvoltarea Durabilă a Zonelor Industriale şi 5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordurilor de parteneriat ale municipiului Petroşani pentru derularea unor proiecte finanţate de către Ministerul Economiei prin Agenţia Română pentru Dezvoltarea Durabilă a Zonelor Industriale.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 5 ori 7  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


* * *
Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter