26.03.2010,  15:36:33 | 0 comentarii | 871 vizualizari
Scrisoare deschisă, Doamnei Elena Udrea – ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului
de Ziarul Vaii Jiului
Mă numesc Andronache Emanoel şi sunt consilier local în Consiliul Local al oraşului Petrila .
Luând act de ultimele apariţii în presă, conform cărora există intenţia ca actualele locuinţe ANL să  se vândă chiriaşilor la un preţ unic pe ţară, în calitate de ales local, vin cu cererea ca locuinţele ANL din Petrila să aibă alt preţ, mult mai scăzut, după caz.
Un exemplu foarte bun este cel al blocului ANL nr. 6 din str. Tudor Vladimirescu din Petrila.
Acest bloc nu a fost ridicat integral de către ANL, practic el a fost realizat prin reabili­tarea unui  fost cămin de nefamilişti aflat în stare avansată de degradare şi nelocuit, ca urmare a disponibilizărilor din industria minieră.
Menţionez că la darea în folosinţă de către ANL în 2003, acest bloc era racordat la reţeaua urbană  de încălzire (care folosea combustibil solid - cărbune).
În prezent, întrucât firma de termoficare nu mai furnizează agent termic blocul 6 ANL din Petrila nu mai beneficiază de confort termic, ca o comparaţie faţă de alte blocuri ANL din ţară. 
Acest bloc nu a beneficiat de centrală proprie pe gaz metan, pentru a avea asigurată încălzirea şi  apa caldă menajeră iar în 2003, în momentul repartizării blocului acesta nu era racordat la gaz metan. Pentru a avea acest confort, chiriaşii vor trebui pe cheltuială proprie să-şi rezolve aceste probleme.
Întrucât în ţară au fost repartizate locuinţe ANL care au tot confortul mai sus menţionat, consider îndreptăţită motivarea ca blocul mai sus-amintit din Petrila să aibă un preţ mai mic corelat cu situaţia faptică  a condiţiilor oferite.
În speranţa unei analize şi a găsirii unei soluţii legale de rezolvare a cazului prezentat, vă mulţumesc anticipat.
 
Cu deosebită  consideraţie, 
Drd. ing.  Andronache Emanoel

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 4 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter