30.10.2014,  20:15:05 | 0 comentarii | 692 vizualizari
Mediul - o preocupare permanentă a angajaţilor CEH SA
de Ziarul Vaii Jiului
SOCIETATEA COMPLEXUL ENERGETIC HUNEDOARA S.A. este o organizaţie care urmăreşte creşterea prestigiului şi a încrederii clienţilor în capabilitatea şi calitatea serviciilor furnizate, în condiţiile minimizării impactului activităţilor sale asupra mediului, fără a pune în pericol securitatea şi sănătatea angajaţilor.
Ca instrument al activităţii manageriale în domeniul mediului, Complexul Energetic Hunedoara utilizează monitoringul pentru asigurarea unui flux informaţional, structurat atât pe sectoare specifice, cât şi intersectorial cu privire la sursele de poluare şi calitatea mediului, la folosirea şi starea resurselor naturale. 
Laboratorul de monitorizare a factorilor de mediu din cadrul Sucursalei Diviziei Miniere CNH SA PETROŞANI are ca obiect de activitate efectuarea de analize fizico-chimice şi măsurători asupra indicatorilor de calitate a mediului. 
Monitorizarea continuă a indicatorilor specifici surselor de poluanţi este realizată prin efectuarea unui larg spectru de analize. Prin măsurători la surse, laboratorul analizează permanent funcţionarea activităţilor la toate sucursalele Complexului Energetic Hunedoara SA, permiţând controlul emisiilor de poluanţi în ape şi sol. 
Laboratorul este acreditat RENAR conform ISO 17025 „Cerinţe generale pentru competenţa laboratoarelor de încercări şi etalonări” şi colaborează cu Agenţia de Protecţia Mediului Hunedoara, Administraţia Naţională Apele Române - Direcţia Apelor Jiu Craiova, Sistemul Hidrotehnic Petroşani, Garda de Mediu Hunedoara, Universitatea din Petroşani.
La cele două termocentrale pentru evaluarea nivelului emisiilor de poluanţi în atmosferă (concentraţia noxelor gazoase şi de pulberi) măsurătorile se fac la coşul de fum, pe fiecare canal de gaze arse de la electrofiltrele şi cazanele energetice prin: 
- Măsurare continuă (on-line); 
- Prelevări de probe şi analize de laborator. 
SOCIETATEA COMPLEXUL ENERGETIC HUNEDOARA S.A. recunoaşte rolul important pe care resursele naturale şi mediul înconjurător îl au în asigurarea unui viitor sigur, sănătos al comunităţii în care trăieşte. 
CEH SA depune toate eforturile pentru asigurarea resurselor, inclusiv exemplul personal al top managementului, necesare pentru succesul sistemului de management al mediului organizaţiei şi este dedicată implementării, certificării şi menţinerii unui Sistem de Management Integrat, care stabileşte căile efective de comunicare, identifică ţinte şi obiective măsurabile conform standardelor SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001/2005 şi SR OHSAS 18001:2008, compania fiind certificată în acest sens.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 7 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Pe aceeasi tema

Din această săptămână, Grupul energetic nr.4, din cadrul Sucursalei Electrocentrale Paroşeni a intra[..]

24.06.2015, 18:54   |    0 comentarii
► Toţi politicienii sunt nişte găinari, niciunul neavând decenţa de a ieşi în faţă şi de a spune: n[..]
07.06.2015, 23:35   |    9 comentarii
►O „victorie” a sindicaliştilor: mineritul se separă iar de energie ►Bravo Sindicatului reprezentativ „Mun[..]
27.05.2015, 22:54   |    0 comentarii
Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227Publicitate
Newsletter