16.11.2014,  20:35:52 | 0 comentarii | 647 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Referitor la articolul / „D-na Bodea de la ITM a uitat să menţioneze în Declaraţia de avere un credit contractat în 2009. Un motiv în plus ca Agenţia Naţională de Integritate să-i analizeze în detaliu veniturile şi activitatea”
de Ziarul Vaii Jiului
Drept la replică
Pentru o mai bună informare a opiniei publice vă rugăm să publicaţi dreptul la replică în acelaşi format.Dumneavoastră luaţi în calcul două variante, ori că nu am luat niciun credit, ori că am luat credit şi nu l-am menţionat în Declaraţia de avere pentru anul 2009.
Dar, domnule Docea, există şi a treia variantă, cea reală şi legală şi, dacă dumneavoastră ne-aţi fi cerut punctul de vedere, nu aţi mai fi dezinformat opinia publică.
Dacă studiaţi toată Declaraţia de avere pentru anul 2009, constataţi că familia Bodea avea şi depozite bancare, pe care le-a declarat în conformitate cu prevederile legale.
Pentru achitarea maşinii la care faceţi referire familia Bodea şi-a lichidat depozitele bancare avute la BRD şi BCR şi, în plus, a mai avut nevoie de un credit de 18.000 lei, valoare care nu depăşea 5.000 de euro şi deci nu trebuia menţionat în declaraţia de avere.Toţi cei care ne cunosc familia ştiu că o viaţă am muncit cinstit şi am pus mai presus de orice respectarea legii.
Să încerci discreditarea unei familii spunând neadevăruri, despre un necaz al familiei, este lipsit de deontologie profesională şi chiar de credinţa în Dumnezeu.
În plus, pentru a onora profesiunea şi deontologia profesională ar fi trebuit să solicitaţi un punct de vedere personal pe care ar fi trebuit să-l menţionaţi în cuprinsul articolului. Neexistând o atare solicitare din partea dumneavoastră înclin să cred că aţi făcut un act cu rea-credinţă.
Pentru a înlătura orice dubiu asupra creditului contractat de familia Bodea vă trimit alăturat contractul de credit încheiat în 07.07.2009.
Ileana BODEA
 
Nota redacţiei: 
Precizăm că Dreptul la replică al d-nei Bodea a fost recepționat în cursul zilei de joi, după ora închiderii ediției. Acesta este motivul pentru care nu l-am publicat în ziarul de vineri, ci doar în cel de astăzi. D-na Bodea a anexat Dreptului la replică și o copie, în mod cert autentică, a unui contract de credit. Nu publicăm respectivul document deoarece conține date cu caracter personal. Însă, repetăm, documentul este absolut autentic și confirmă cele arătate în rândurile de mai sus de către d-na Ileana Bodea.
Dincolo de informațiile publicate de cotidianul nostru și susținerile d-nei Bodea, pe care le-am publicat integral, considerăm că instituția abilitată să facă lumină în acest caz, cu privire la veniturile realizate de d-na Bodea de la societăți private și creditele sale, respectiv Agenția Națională de Integritate, va lămuri pe deplin – la momentul oportun – toate aspectele aflate în discuție.
Informațiile publicate în ediția de joi, săptămâna trecută, a cotidianului nostru au fost fundamentate și pe faptul că, în luna septembrie 2009, moment de referință în raționamentul informațiilor publicate de cotidianul nostru, pe numele d-nei Bodea Ileana figura în AEGRM (Arhiva Electronică de Garanții Reale Mobiliare) o înscriere (având drept identificator 2004-1097518398078-VPM). Respectiva înscriere menționează un credit acordat de către BRD – Agenția Petroșani, garantat cu un bun acceptat în garanție în sumă de 7.261 de euro. Faptul că respectiva garanție a fost evaluată la suma de 7.261 de euro (deci o cifră peste pragul legal de 5.000 de euro, sub care creditele nu se menționează în Declarația de avere) ne-a determinat să considerăm că era necesară o mențiune în acest sens în Declarațiile de avere ale d-nei Bodea.
Informațiile publicate au fost fundamentate pe informații și înscrieri obținute din resurse publice oficiale, precum Arhiva Electronică de Garanții Reale Mobiliare, și nu sunt rodul unor presupuneri ale autorului. Facem cuvenitele precizări pentru o corectă și completă informare a opiniei publice.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 5 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Pe aceeasi tema
Așa cum am arătat deja în cotidianul nostru, Agenția Națională de Integritate (ANI) analizează din punct de vedere leg[..]
12.11.2014, 20:40   |    10 comentarii
Este angajată ca să aplice legea, dar a uitat să o respecte! Vorbim despre Ileana Bodea, șef SSM Petroșani în cadrul IT[..]
29.10.2014, 18:50   |    8 comentarii
Teoretic, având în vedere faptul că acest caz a fost deja detaliat în presa locală, ar fi fost firesc să nu-l[..]
27.10.2014, 20:42   |    4 comentarii
Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227


Publicitate
Newsletter