03.11.2011,  08:38:39 | 0 comentarii | 520 vizualizari
Deputatul Resmeriţă minte cu neruşinare!
de Ziarul Vaii Jiului

În urma aberaţiilor deputatului Cristian Resmeriţă, care a afirmat ieri la Mondo TV şi Mondo FM că Ziarul"Văii Jiului ar încasa lunar 100 de milioane de lei de la Primăria oraşului"Uricani, ne vedem nevoiţi să facem o serie de precizări.
Ziarul"Văii"Jiului a câştigat, în urma unor proceduri de achiziţie publică anunţate prin"SEAP, legal atribuite şi necontestate vreodată la CNSC, o parte din bugetul alocat de Primăria oraşului Uricani pentru servicii de informare şi publicitate.
Niciodată, dar absolut niciodată în existenţa sa, cotidianul Ziarul"Văii Jiului nu a încasat o asemenea aberantă sumă, maximul facturat lunar de cotidianul nostru pentru serviciile prestate neatingând măcar un sfert din suma lansată în emisiune de deputatul"Resmeriţă. Cu alte cuvinte, pentru serviciile prestate, Ziarul"Văii Jiului nu a încasat de când a câştigat acest contract suma de 2.500 de lei într-o lună, nicidecum sume în cuantumul a 10.000 de lei. Nici sumele alocate lunar altor publicaţii din Valea Jiului de către Primăria oraşului Uricani nu au atins vreodată, cumulat, cifra de 5.000 de lei. Cel puţin de când societatea noastră deţine contracte de publicitate legal atribuite cu Primăria oraşului Uricani. Ca să-l liniştim definitiv, mai adăugăm că nici de la toţi beneficiarii serviciilor prestate de societatea noastră pe raza oraşului Uricani (aici incluzând şi societăţile private) nu am încasat vreodată 10.000 de lei într-o singură lună.
De altfel, aşa cum domnul deputat ar fi putut afla şi din Sistemul"Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), nici dacă ar direcţiona toate comenzile de publicitate spre cotidianul nostru, adică dacă ar da la o parte toate publicaţiile locale, Primăria oraşului"Uricani nu ne-ar putea achita vreodată suma de 100 de milioane de lei într-o lună dintr-un motiv cât se poate de simplu: bugetul oraşului Uricani nu a prevăzut, pentru că n-ar fi nici momentul şi nici moral, 100 de milioane lunar pentru publicitate, iar cheltuielile pentru serviciile de publicitate au fost reduse cu 20% faţă de anul trecut. Suma avansată în necunoştinţă de cauză de către deputatul Resmeriţă nu are niciun suport în realitate.
Important de precizat că, având în vedere faptul că priorităţile bugetului local au fost altele, Primăria oraşului Uricani înregistrează restanţe relativ importante la plata facturilor de publicitate, aspect ce poate fi verificat.
Având în vedere afirmaţiile neadevărate făcute de către deputatul Resmeriţă, cotidianul nostru va adresa astăzi o plângere către Judecătoria Petroşani.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 2 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal

* * *
Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter