04.11.2011,  12:50:51 | 0 comentarii | 1247 vizualizari
Cine sunt cei care-l apără pe Albescu Adrian?
de Ziarul Vaii Jiului

Aşa cum am arătat în articolul „Procesul verbal al lui Albescu Adrian, o poveste cusută cu aţă albă”, cel care-l seconda în efectuarea controlului asupra firmei mele era Bercea Valentin, tot funcţionar public în cadrul AJOFM Hunedoara-Deva.
Observând că nu avea nicio atitudine faţă de ce se întâmpla la aceea dată de 28.11.2005, am îndrăznit cu scuzele de rigoare să-1 întreb de ce nu intervine în discuţiile contradictorii apărute între mine şi Albescu Adrian. Domnul Bercea Valentin mi-a răspuns respectuos, chiar cu timiditate în glas: „Sunt angajat la AJOFM Hunedoara — Deva de puţin timp”, dându-mi de înţeles că cel experimentat în controale este colegul său de serviciu, Albescu Adrian. Acesta a fost dialogul dintre mine şi domnul Bercea Valentin. Revenind la momentul din 28.11.2005, când i-am sugerat domnului Albescu să identifice un martor neutru care să confirme data acelei zile, Albescu Adrian mi-a răspuns că el are martor. Nimeni altul decât colegul Bercea Valentin! Acest răspuns chiar s-a adeverit în data de 18.08.2008 când colegul domnului Albescu Adrian, Bercea Valentin, îi ia apărarea prin declaraţia dată şi semnată la Poliţia Petroşani, copiindu-l pe Albescu şi săvârşind în acest fel şi dumnealui un fals în declaraţii, folosit ulterior în instanţă împotriva mea. Nu ştiu dacă a fost normal să se solicite o decla­raţie unui coleg de serviciu...
Era normal să-l apere pe colegul său, Albescu Adrian, pentru că în acelaşi timp se apăra şi pe el, având în vedere faptul că împreună au făcut controlul asupra firmei mele. La fel pot spune că ar fi fost corect şi firesc să se fi solicitat declaraţie şi din partea unui membru al familiei mele care a fost de faţă la cele întâmplate în 28.11.2005, când domnul Albescu Adrian a venit la mine acasă fluturându-mi prin faţă un înscris antedatat cu 16.11.2005 şi solicitându-mi semnătura. Faţă de cele arătate se poate constata aplicarea unui tratament preferenţial, vizavi de raportul de forţe inegal între mine şi cei doi funcţionari publici, dar sper că aliaţii mei vor fi adevărul şi legea.
Aş dori să fac cunoscute unele pasaje din declaraţia lui Bercea Valentin, cum ar fi: „Conform programului de control aprobat şi atribuţiile de serviciu am procedat la efectuarea unui control de specialitate la SC Acropolis Prestimpex SRL (corect Prestimex) cu sediul în Petroşani, strada Avram Iancu, bl.2A, apartament 23”.
Ceea ce nu am înţeles se referă la efectuarea unui „control de specialitate” de parcă ar exista şi control de nespecialitate! Dar mă gândesc la o variantă salvatoare, cum ar fi că cei care efectuau controlul sunt de specialitate, astfel situaţia devenind clară. În acest caz nu am niciun dubiu.
Fără comentarii!
Dacă mă refer la ce declara domnul Bercea Valentin în continuare, şi anume că efectuarea controlului a avut loc la sediul firmei, pot spune: TOTAL FALS! pentru că sediul firmei mele fusese vândut în urmă cu opt luni, iar acest control s-a desfăşurat la domiciliul meu. Acest lucru nu vor să-l recunoască cei doi funcţionari publici, dar ce mai contează o minciună la un car de baliverne.
În continuare, domnul Bercea Valentin mai declara, copiindu-l îndeaproape pe cole­gul său Albescu, că „Procesul verbal de control a fost încheiat în 16.11.2005 şi depus în 2 exemplare nesemnat de administratorul societăţii la mapa Agenţiei Locale Petroşani, pentru a fi trimis către serviciul Control, Măsuri active din AJOFM HD”.
Păi domnule Bercea, de ce nu l-aţi depus personal la serviciul unde lucraţi, aşa cum aţi scris în declaraţie? De ce a fost nevoie de două săptămâni, din 16.11.2005 până în 29.11.2005, pentru a ajunge la AJOFM Deva? Domnule Bercea, trebuie să recunoaşteţi că nu v-a ieşit pasenţa! V-aş recomanda să spuneţi odată care este realitatea, pentru că orice aţi încerca nu o să reuşiţi să modificaţi adevărul! Dacă nu ştiţi să răspundeţi la aceste întrebări, sunaţi un coleg, poate va ajută! Eu vi-l recomand pe Albescu Adrian, poate împreună, aşa cum aţi făcut controlul şi aţi dat declaraţiile, veţi reuşi să răspundeţi şi la întrebări. Iar dacă nu doriţi să răspundeţi, într-un gest minim de onoare faţă de bunul contri­buabil, braţ la braţ, să spuneţi “pa şi pusi” agenţiei la care
încă mai lucraţi. Un alt angajat al AJOFM Hunedoara - Deva este şefa ALOFM Petroşani, tot funcţionar public, pe numele său de Babţan Iudith. Aceasta doamnă, la cererea nu ştiu cui, numai dumneaei ştie dar deocamdată nu spune nimănui, în data de 11.07.2006 concepe o adresă cu numărul 1482/11.07.2006 pe care o expediază la AJOFM Hunedoara Deva (la centru), adresă folosită ulterior în instanţele judecătoreşti împotriva mea. Consider că şefa ALOFM Petroşani nu ar fi întocmit şi expediat aceea adresă dacă cineva nu-i cerea acest lucru. Asta ar trebui să aflăm de Ia doamna Babţan Iudith! Cine e persoana care a determinat-o să comită o infracţiune, solicitându-i-se un fals, pentru care trebuie să răspundă în faţa legii!
Faptul că această adresă este un fals, l-am demonstrat prin proba cu acte, dovezi evidente pe care le-am pus la dispoziţia autorităţilor de cer­cetare în susţinerea plângerii penale pe care am formulat-o împotriva numitei Babţan Iudith, funcţionar public în cadrul AJOFM Hunedoara, având funcţia de şefă a ALOFM Petroşani. Sper că va veni timpul când adevărul va ieşi la iveală şi va fi pus în drepturi pentru că falsurile săvârşite de unii funcţionari publici ai AJOFM Hunedoara nu mai pot fi acoperite cu minciuni.

- va urma -
Petre LungociInformatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 6 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter