03.11.2011,  11:23:04 | 0 comentarii | 448 vizualizari
Din ciclul “Care-i mai bărbat la Mina Livezeni”, azi, directorul Sienerth: / „Am fost bărbat tot timpul şi ce am avut să-i spun i-am spus în faţă!”
de Ziarul Vaii Jiului

Referitor la articolul publicat vineri 14.05.2010 în publicaţia „Ziarul Vaii Jiului” (Pe bună dreptate, Jurca îi bate obrazul directorului Sienerth: „Omul acesta a reuşit să piardă atâţia bani cât jumătate din bugetul Primăriei Petroşani pe un an. Nu ştie să fie bărbat şi este deranjat de faptul că-l acuz de incompetenţă...”) fac următoarele precizări:

Nu cunosc care este bugetul Primăriei Petroşani, dar cunosc şi pot să justific orice cheltuială făcută la EM Livezeni. Afirmaţia că am reuşit să pierd aceşti bani este nefondată, domnul inginer Jurca Adrian având cunoştinţă de faptul că EM Livezeni la ora la care vorbim investeşte în utilaje şi forţă de muncă în vederea punerii în funcţie a unui complex mecanizat.
Rentabilitatea acestor lucrări se va materializa după punerea în funcţie a acestei capacităţi şi realizarea producţiei planificate, recuperându-se astfel şi pierderile din primele luni ale anului. Pentru cunoscătorii în ale mineritului pot să le spun că acest abataj are o extindere pe direcţie de 520 m, lungime de front de 130 m şi o rezervă exploatabilă de aproximativ 390 000 tone.
În decursul ultimelor 5 luni s-au desfăşurat numeroase lucrări care nu au generat venituri (nu s-au extras în plus tone de cărbune) lucrări executate cu forţe proprii, şi din punct de vedere economic consider că am făcut chiar economii în pregătirea acestui abataj (reparaţii la secţiile SMA2 din componenţa complexului mecanizat şi a combinei de abataj precum şi a transportoarelor cu bandă).
Angajaţii EM Livezeni au înţeles această situaţie de fapt (în urmă cu 3 ani am mai trecut printr-o situaţie similară) şi împreună depunem eforturi pentru punerea în funcţie a acestei capacităţi.
Referitor la acuzaţia că eu aş fi autorul unui mail incriminator la adresa domnului ing. Jurca, pot spune ca nu practic asemenea metode şi ca să folosesc afirmaţia din articol pot spune că am fost bărbat tot timpul şi ce am avut să-i spun i-am spus în faţă.
Pentru mine, în relaţia cu dânsul completul de judecată este format din angajaţii EM Livezeni, chiar dacă aş avea ceva dovezi referitoare la activitatea sindicatului, cei mai în măsură să judece ar fi angajaţii EM Livezeni, şi nu voi admite să duc o bătălie în presă din două motive:
- nu am timp de pierdut (majoritatea timpului mi-l aloc activităţii de la mină);
- nu am experienţa necesară unei lupte mediatice cum o are domnul ing. Jurca, un obişnuit al televiziunilor locale şi al presei scrise
Logic şi normal mi s-ar părea ca domnul ing. Jurca să reflecte asupra celor relatate în ziarul dumneavoastră şi să înţeleagă că şi dânsul are o responsabilitate majoră în ceea ce priveşte activitatea E.M. Livezeni, fiind reprezentantul a cca. 550 salariaţi şi are obligaţii multiple faţă de aceştia.
Având în vedere perspectiva EM Livezeni, şi anume că urmează reabilitarea activităţii, gândirea unora este că ar fi bine ca pe munca şi eforturile noastre (a celor 1.250 angajaţi) să vină şi să culeagă roadele. 
Vă mulţumesc, Ing. Sienerth Valter.
 


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 6 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal

* * *
Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter