05.11.2011,  18:52:53 | 1 comentariu | 649 vizualizari
Primim la redacţie. / Primarul oraşului Uricani se dezice de orice acţiuni (anterioare, prezente ori viitoare) ale lupeneanului Mitică Ciubotariu
de Ziarul Vaii Jiului

Aşa cum previzionam încă dinaintea începerii campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, PD-L-ul, prin slugile sale credincioase din Valea Jiului, continuă seria articolelor denigratoare la adresa mea.
Ultima dintre minciunile scornite de aceştia, prin intermediului omului de casă Sanda Sorin, devenit peste noapte ziarist, este aceea că, la alegerile europarlamentare, primarul Uricaniului i-ar fi cerut lui Mitică Ciubotariu, un cetăţean din Lupeni (!!!) apropiat al lui Sanda Sorin, să facă fotografii în momentul votului, promiţându-i în schimb un teren în centrul Uricaniului.

Ca să-şi facă şi mai credibilă aşa-zisa dezvăluire, articolul în cauză este publicat în „Gazeta Văii Jiului” însoţit de fotografii care arată buletine de vot ştampilate.

Deşi consider că nu merită efortul de a răspunde unor asemenea mizerii, menite să dezvăluie potenţialul infracţional al unor indivizi, care nici măcar nu se tem să recunoască faptul că au săvârşit fapte penale, aş vrea, totuşi, să fac unele precizări, tocmai pentru ca cetăţenii de bună-credinţă ai Uricaniului să înţeleagă raţiunile care stau în spatele publicării acestor articole denigratoare la adresa mea (de altfel, Sanda Sorin şi Mitică Ciubotariu s-au ţinut şi ei de cuvânt o singură dată în viaţa lor: atunci când au spus că mă vor ataca prin orice mijloace).

Prima precizare, dar şi cea mai importantă, este că acest Mitică Ciubotariu nu s-a aflat niciodată şi nici nu se va afla în anturajul meu, aşa cum tendenţios afirmă Sanda Sorin, cu atât mai mult cu cât Ciubotariu se află în anturajul celor de la PD-L, urmând zicala: „Cine se aseamănă, se adună” (personajul în cauză chiar a declarat că el „îl iubeşte pe Traian Băsescu” ).

În legătură cu afirmaţia potrivit căreia Mitică Ciubotariu mi-ar fi făcut mie rost de voturi, în schimbul promisiunii că va primi un teren în Uricani, doresc să subliniez că nu aş apela niciodată la asemenea metode de obţinere a voturilor, modelul acesta fiind, după cum se ştie, patentat de către PD-L. Rezultatele foarte bune obţinute de mine şi de PSD în Uricani, inclusiv la alegerile europarlamentare, demonstrează că noi nu avem nevoie de aşa ceva şi că oamenii au votat în cunoştinţă de cauză, aşa cum au dorit şi aşa cum o vor face şi la prezidenţiale. Este clar că Ciubotariu putea face acele fotografii oriunde în ţară (dacă le-a făcut el, aşa cum susţine), în orice secţie de votare, organele de poliţie rămânând să se sesizeze asupra acestor fapte, mai ales că individul şi le asumă deschis.

Mai mult, în perioada alegerilor europarlamentare, relaţia administraţiei publice locale Uricani cu cetăţeanul Mitică Ciubotariu era una tensionată, întrucât fusese deja înştiinţat asupra faptului că Primăria Uricani nu va autoriza ridicarea niciunei clădiri între blocurile de locuinţe, fără îndeplinirea condiţiilor legale şi fără obţinerea acordului cetăţenilor din zonă. De altfel, Ciubotariu nu doar că nu a primit nici până în prezent autorizaţie de construire, dar Consiliul Local a revocat şi hotărârea de concesionare a terenului pe care urma să fie ridicată construcţia. Oricum, în această problemă instanţa judecătorească este cea care va clarifica lucrurile.

De altfel, oricine se poate întreba când a spus dl. Sanda adevărul: când în luna iunie publica un articol în care era de partea cetăţenilor din Uricani, nemulţumiţi şi indignaţi la gândul că Mitică Ciubotariu intenţiona să ridice o construcţie între blocurile lor, sau acum când plânge pe umărul bietului investitor, rămas - chipurile - fără teren?

Este, deci, evident pentru oricine are un dram de logică faptul că aceşti doi nefericiţi, Sanda Sorin şi Mitică Ciubotariu, se hrănesc din minciună, dar au şi visuri de mărire. Spun acestea deoarece, zile trecute, într-un bar din Uricani, împreună cu un lider local al PD-L, aceştia au avut o mică divergenţă, legată de candidaturile lor la funcţiile de primar, respectiv de consilier local, în viitoarele alegeri locale. Șeful PD-L insista ca aceştia să-şi stabilească mutaţia (viza de reşedinţă) pe raza oraşului Uricani pentru a putea candida, ştiut fiind faptul că Mitică Ciubotariu are domiciliul în Lupeni, iar Sanda Sorin în Vulcan. Se pare că „cearta” s-a terminat cu o împăcare, urmând să-şi împartă prin tragere la sorţi candidaturile (eu le-aş propune altă metodă de a lăsa sorţii să hotărască: aruncarea buzduganului în văzduh pentru a vedea în capul căruia dintre ei va cădea, că tot sunt ei personaje de poveste). Dacă la colaborarea unor astfel de oameni a ajuns PD-L-ul să apeleze, înseamnă că disperarea lor este foarte mare, iar misiunea noastră, a celor de la PSD, devine mult mai uşoară. Diversiunile PD-L nu mai sunt crezute de nimeni, căci într-o ţară adusă de aceşti demagogi în pragul disperării, din cauza incompetenţei şi a scandalurilor politice continue, oamenii nu doresc altceva decât linişte, siguranţa vieţii de zi cu zi, un nivel de trai decent şi, desigur, un preşedinte normal şi responsabil.

Dănuţ Buhăescu
primarul oraşului Uricani

 Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (1 )

#1 sorin17.01.2012,  06:40:41
ACERST SANDA SORIN ACUM LIDER PP-DD ESTE DUPA CAT VAD UN MARE SMECHER CARE CU AJUTORUL UNUI FOST LIDER AL UNPR AU SCHIMBAT STRUCTURA SI OAMENII DIN ORGANIZATIA PP-DD. NISTE CRIMINALISI HOTII OAMENII DE LA PD-L CARE ACUMA FUG DE LA PD-L LA PP-DD POATE MAI PRIND CIOLANUL. DAR FIIND UN FOST LIDER PP II DEMASC CA OAMENII SA NU MAI CREADA ASEMENEA ELEMENTE DE HOTII CARE SAU INFILTRAT LA VARF SI VOR SA FURE DIN NOU.


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 2 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


* * *
Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter