02.11.2011,  21:53:26 | 0 comentarii | 519 vizualizari
În urma articolului „Universitatea din Petroşani a dat startul cumpărăturilor de toamnă la suprapreţ” / Primim la redacţie
de Ziarul Vaii Jiului

Răspundem prin prezenta articolului publicat de dumneavoastră în ZVJ din data de 06.10.2010. În urma articolului publicat, Universitatea din Petroşani a cerut firmei noastre notă explicativă cu privire la diferenţa de preţuri dintre oferta adresată societăţii ZVJ şi oferta de preţuri de pe SEAP. Cu acordul Universităţii din Petroşani, vă înaintăm şi dumneavoastră această notă explicativă:

„Domnule rector,
Vă transmit următoarele lămuriri, în urma publicării articolului lui Cătălin Docea în Ziarul Văii Jiului.
Iată câteva motive pentru care există diferenţe de preţ între cele două oferte:
1. Preţurile produselor la cumpărare sunt în EUR sau, după caz, în USD, deci preţul final este influenţat de cursul de schimb din ziua respectivă. Pe SEAP aceste valori nu sunt modificate zilnic şi, ca atare, includ o marjă de risc.
2. Oferta pentru ZVJ era pentru PLATA NUMERAR, după cum reiese şi din facsimil, urmând să existe termen de plată de 15/30 zile în funcţie de istoricul colaborării şi valoare comenzilor.
3. Având în vedere situaţia financiară din toate domeniile, ne-am luat măsura de prevedere ca, în cazul în care plăţile întârzie, să nu fim pe pierdere, aşa încât am luat în considerare şi riscul valutar, ceea ce a dus la o creştere a preţului.
4. În oferta către Universitatea din Petroşani sunt incluse transportul şi livrarea promptă (1-2 ore) la sediul instituţiei, ceea ce nu înseamnă puţin: maşină, combustibil, personal, timp. Aceste detalii sunt scrise în clar chiar pe SEAP, la secţiunea „Condiţii de livrare”. În unele cazuri personalul nostru asigură şi asistenţa la montare, ceea ce conferă o durată de funcţionare prelungită a produselor şi echipamentelor din portofoliul Universităţii.
6. La o scurtă trecere în revistă a preţurilor de pe SEAP, veţi avea plăcuta surpriză de a găsi ofertele noastre printre cele mai bune, atât ca preţ, cât şi ca modalităţi de plată şi livrare.
În încheiere nu pot să nu amintesc de buna colaborare dintre Universitatea din Petroşani şi Digital Vision. În toţi aceşti ani de colaborare nu a fost nici măcar o plângere la adresa produselor sau serviciilor oferite de noi.”
De menţionat că Digital Vision este o firmă privată înfiinţată în anul 1997, recunoscută atât pentru serviciile şi produsele de calitate pe care le comercializează prin intermediul punctelor deschise în Haţeg, Petroşani şi Vulcan, cât şi pentru bunele relaţii comerciale dezvoltate cu diverşi operatori economici privaţi şi de stat.
Am dori ca prin intermediul acestui răspuns să lămurim lucrurile, astfel încât să nu se aducă prejudicii imaginii Universităţii din Petroşani şi capitalului de încredere al firmei noastre şi, în acelaşi timp, să mulţumim ZVJ pentru vigilenţă.
Cu stimă, ing. Marius Nădăşan


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 10 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal

* * *
Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter