13.10.2015,  20:21:25 | 9 comentarii | 1874 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Aşa da om politic! / Deputatul Resmeriţă va organiza mitinguri până când oamenii vor avea căldură
de Marian BOBOC
Trei subiecte a pus pe tabla conferinţei de presă de ieri, 13 octombrie, profesorul Cristian Resmeriţă, deputat al Colegiului Vest Valea Jiului.
 
Alegerea lui Dragnea
a fost primul punct atacat. De fapt, deputatul a numit această intervenţie: „alegerile interne din PSD”, pe care le-a caracterizat ca pe „un exerciţiu de democraţie”. Din cei 500.000 de membri de partid care au ieşit din casă duminica trecută, 1.050 au fost membrii organizaţiei PSD Lupeni. Din aceştia doar 3 au „defectat”, nevotându-l pe „tătuca Drăgnea”, dar n-a fost bai deloc.
 
Nistor – vicepreşedinte?
Deputatul Resmeriţă a spus că la alegerile de duminica viitoare, care vor definitiva echipa de conducere a PSD–ului, organizaţia PSD Hunedoara îl va propune pe Laurenţiu Nistor ca vicepreşedinte pe ţară a PSD. Vom vedea duminică dacă va fi şi ales.
 
Edilitare din Lupeni,
s-ar putea numi punctul nr. 2 al ordinii de zi al conferinţei. Dar despre noul val de lucrări edilitare din Lupeni, citiţi materialul alăturat al colegei Sonia Liberescu.
 
Dezastrul de la CEH
a fost ultimul subiect expus de deputatul Cristian Resmeriţă. Care crede că actuala criză a energiei termice este generată de incompetenţa trioului Gerea – Ghimpău - Jujan-Floruţ (ultimii doi sunt băgaţi la pachet, căci, „nu ştiu exact cine conduce CEH, Jujan sau Floruţ? Oricum, Jujan ar trebui să se pensioneze, cred”).
Deputatul Resmeriţă a argumentat de ce îl consideră pe ministrul Gerea cel mai prost ministru, mai prost chiar decât celebrul ministru PDL Sandu, care şi-a autodenunţat public prostia.
În fine, deputatul Resemeriţă şi-a anunţat, cu îndreptăţită revoltă, disponibilitatea de a organiza mitinguri ale căldurii, în cele trei municipii ale Văii Jiului, până când agentul termic va porni de la Termocentrala Paroşeni.
 
Concluzia
conferinţei de presă e una singură: deputatul Cristian Resmeriţă este singurul parlamentar din Valea Jiului preocupat de rezolvarea problemei alimentării cu energie termică a locuinţelor şi instituţiilor publice din cele municipiile Petroşani, Vulcan şi Lupeni. Că e singurul preocupat de acest aspect, se vede de pe Parâng… 
 
 
Deputatul îşi ţine cuvântul
Promisiunile deputatului Cristian Resmeriţă prind, rând pe rând, contur. După ce, urmare a numeroaselor sesizări primite la Cabinetul Parlamentar de la cetăţenii din Lupeni şi din celelalte zone ale Văii Jiului care tranzitau municipiul Lupeni, cu privire la starea  drumului de la intrarea in Lupeni dinspre Vulcan, deputatul Cristian Resmeriţă a făcut toate demersurile necesare şi a sprijinit punerea în practică a proiectului Primăriei Lupeni de asfaltare a acestei porţiuni de drum în primăvara acestui an.
Numeroasele plângeri primite la Cabinetul Parlamentar al deputatului de la mame cu copii mici, persoane vârstnice sau persoane cu handicap, dar şi multitudinea de sesizări care aveau ca obiect starea deplorabilă a carosabilului din zona de acces a salvărilor către Urgenţa Spitalului Municipal Lupeni, şi-au găsit, iată, soluţionare. Cu sprijinul deputatului Cristian Resmeriţă, Primăria Lupeni a început în aceste zile derularea proiectului de asfaltare a drumului de acces şi a curţii interioare  din zona Urgenţei Spitalului Municipal Lupeni, proiect care mai  prevede asfaltarea  trotuarelor din oraş şi a unor porţiuni de drum de la intrarea şi ieşirea din oraş. 
Cu modestia proverbială, deputatul Cristian Resmeriţă ne-a declarat motivul implicării sale: „Am primit la biroul meu parlamentar numeroase plângeri venite de la cetăţenii Lupeniului şi în mod deosebit de la mămici necăjite că plimbarea cu căruciorul a micuţilor pe trotuarele din Lupeni a devenit o reală problemă. Aceeaşi problemă a fost ridicată şi de persoanele vârstnice sau persoane cu handicap, pentru care deplasarea prin oraş era din ce în ce mai grea datorită gropilor apărute în trotuare. De asemenea, am primit la birou numeroase sesizări cu privire la starea deplorabilă a căii de acces către Urgenţa Spitalului Municipal Lupeni care îngreunează accesul salvărilor la spital. Având în vedere toate aceste probleme ridicate de cetăţeni, împreună cu Primăria Lupeni, am căutat şi identificat soluţii pentru derularea proiectului care prevede asfaltarea drumului de acces către Urgenţa Spitalului Municipal Lupeni şi  a curţii interioare a acestuia, porţiunile de drum  de la intrarea şi ieşirea din Lupeni, precum şi refacerea trotuarelor pe porţiunile deteriorate.  Informez  şi pe această cale cetăţenii,  că o a treia etapă a  proiectelor ce se vor derula  în municipiul  Lupeni pentru creşterea confortului acestora va avea ca obiect asfaltarea străduţelor interioare dintre blocuri “.
În încheiere îl felicităm pe deputatul Resmeriţă pentru ultima sa ispravă: a devenit a doua oară tătic. Să-i trăiască!


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal

Comentarii articol (9 )

#1 Minerul miner13.10.2015,  21:23:13
Credem ca sar fii pensionat si domnul Jujan daca sar fi revenit cu legea pensilor pentru mineri calculul impartiri la 20 asa cum a promis in campania electorala din 2012 domnul deputat Cristian Resmerita ,ca din 2011 se imparte la 30 si iesim sute de mineri la pensie cu pensii mici fata de cei care au iesit in pensie pana in 2011. Alo domnule deputat Cristian Resmerita faceti legi in parlament de asta vam votat noi mineri (promisiunile electorale in 2012 facute in presa locala), de drumurile locale se ocupa primari si consilieri locali.Oare sa iesim in strada si mineri (cu revenirea calcului impartiri la 20) pe langa batrani si femeile cu copii mici in brate din cauza frigului si saraciei din valea jului apa scumpa,....
#2 Gore14.10.2015,  07:46:28
Domnule Florut sa aveti mare grija ca Jujan si Nica o sa va manance, sunt doua caractere foatre slabe asta sa nu spun fara caracter.
#3 danut14.10.2015,  10:33:42
oare articolul laudativ cit si cenzurarea comentariilor defavorabile deputatului au legatura cu vizita lui de ieri dimineata in zona redactiei zvj si faptului ca la o iesire era parca mai usor decit la sosire?
#4 Axx14.10.2015,  13:01:19
La pretentiile lui Florut si habarnismul lui il poate manca pe paine orice miner.
#5 Caşcaval Moroşan15.10.2015,  00:57:35
Dezastrul de la CEH se datorează în cea mai mare parte habarnistului Drăgoi, omul de casă al familiei deputatului. Să-l aducă şi pe Drăgoi la miting!
#6 ovidiu10.02.2016,  10:51:38
Nu stiu cum se face ca în zvj primarul Lupeniului și fiul sau apar ca niște supereroi ai văii.


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 3 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *

* * *


* * *

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter