14.10.2015,  20:09:17 | 0 comentarii | 804 vizualizari GALERIE:     FOTO    
La Deva / Editura „Univers Enciclopedic Gold” vă invită la lectură
de Ziarul Vaii Jiului
Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva organizează în perioada 20 octombrie – 20 noiembrie 2015 un stand de carte cu vânzare al Editurii „Univers Enciclopedic Gold” din Bucureşti. Standul va fi accesibil publicului la Secţia de Artă şi Carte Franceză a Bibliotecii, unde cărţile vor fi puse în vânzare cu o reducere de preţ din partea editurii. 
 
Editura „Univers Enciclopedic Gold” a luat fiinţă în anul 1994, în Bucureşti. De-a lungul celor peste 20 de ani de existenţă, editura a reuşit să se impună în peisajul editorial românesc prin mii de titluri din cele mai variate domenii: dicţionare, enciclopedii, filosofie, religie, mitologie, antropologie, psihologie, antroposofie, pedagogie, istorie, literatură, cărţi pentru copii etc. Acestea au atras aprecierea publicului cititor care ştie că Editura Univers Enciclopedic Gold îi oferă cărţi de valoare şi utile atât pentru formarea profesională, cât şi pentru cultura generală. 
Editura a avut de la început o politică editorială diversificată, primită cu mare interes de publicul cititor, a oferit cititorilor carte de bună calitate, la un preţ accesibil şi cu o prezentare grafică de excepţie. Imediat după înfiinţare, Editura Univers Enciclopedic Gold a participat la toate târgurile importante de carte din România şi străinătate, unde s-au primit distincţii şi premii importante. 
Principalele colecţii ale editurii sunt: Dicţionare şi enciclopedii, care oferă lucrări esenţiale pentru cultura noastră, concepute de prestigioşi autori români, sub auspiciile Academiei Române sau ale unor institute din subordinea acesteia, precum şi dicţionare scrise de specialişti străini; Dicţionare bilingve, instrumente de lucru ideale pentru specialişti, studenţi şi elevi, precum şi un ghid util pentru toţi cei care vor să se familiarizeze cu particularităţile unor limbi de circulaţie universală; Dicţionare domeniale, cuprinzând lucrări de referinţă din diverse domenii ale ştiinţelor umane, alcătuite de autori români sau străini şi apărute sub îngrijirea unor specialişti din mediul universitar şi academic; Cogito, care oferă cititorilor interesaţi opere filosofice clasice traduse în a doua jumătate a secolului al XX-lea, precum şi traduceri, realizate pentru prima oară în cultura română, din operele unor filosofi precum Filon din Alexandria, Toma din Aquino, Siger din Brabant, René Descartes, Boetius din Dacia etc.; Filosofie medievală, cuprinzând tratate ale filosofiei medievale în variantă bilingvă, cu aparat critic şi exegeză moderne. Colecţia îşi propune recuperarea în cultura contemporană a gândirii medievale arabe şi latine, suport şi sursă ale modernităţii filosofice; Biblioteca Rudolf Steiner şi Biblioteca antroposofică, care cuprind scrieri din vasta operă a lui Rudolf Steiner precum şi lucrări ale unor specialişti de reputaţie internaţională care abordează problemele cele mai importante ale cunoaşterii din perspectiva antroposofiei; Arta de a trăi, cărţi care oferă o deschidere către diversele sfere şi dimensiuni ale existenţei omeneşti, cât mai multe abordări ale vieţii, prin care orice om poate regăsi plenitudinea şi bucuria de a trăi; Historia religiorum, cu importante studii de istorie a religiilor, a instituţiilor, experienţelor şi ideilor religioase care au contribuit la constituirea condiţiei umane, din preistorie până în epoca noastră; Psihologie, domeniu de larg interes, cu lucrări de referinţă din psihologia clasică şi contemporană, scrise de autori de mare prestigiu internaţional; Opere fundamentale, colecţie coordonată de Fundaţia Naţională pentru Ştiinţă şi Artă (sub auspiciile Academiei Române), oferind ediţii ştiinţifice, pregătite de specialişti, ale operelor celor mai importanţi scriitori din cultura română. Colecţia se adresează tuturor celor care vor să aibă în biblioteca personală autori reprezentativi în ediţii integrale; Cărţi pentru copii oferă micilor cititori cele mai frumoase poveşti, devenite clasice, cuprinse în colecţii inedite, care pot să le stârnească gustul pentru literatură.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 6 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter