24.11.2015,  01:42:42 | 4 comentarii | 2098 vizualizari
O telenovelă PP-DD cu vedetele Răzvan Mareş şi Haralambie Vochiţoiu / Culisele retragerii actualului lider PSRO Hunedoara din politică
de Mihaela PETROŞAN
 Mareş: „Bodyguarzii domnului Vochiţoiu m-au scos afară”
 
La ultima conferinţă de presă a PSRO Hunedoara, preşedintele interimar al organizaţiei, Răzvan Mareş, a ţinut să clarifice traseul său politic, explicând implicarea actualului senator UNPR Haralambie Vochiţoiu în îndepărtarea sa de PP-DD.
 
Banii sau... valea!
Răzvan Mareş a dat detalii despre culisele activităţii în fostul său partid, PP-DD, cu presiunile şi manevrele oculte care au avut loc în timp.
„Eu n-am plecat din niciun partid de dragul funcţiilor sau a poziţiei sociale. Am preluat împreună cu Alin Suciu, şi de aceea noi am fost consideraţi de multe ori la pachet, inclusiv în structura de început. Am preluat PP-DD-ul când în judeţul Hunedoara existau 14-15 organizaţii. În trei luni am reuşit să aducem organizaţia la 68 de filiale, mai puţin la Bătrâna nu am avut organizaţie. Cu două luni înainte de demararea campaniei electorale, am fost chemat la Bucureşti să mi se spună că dacă nu fac o sponsorizare însemnată nu voi mai fi preşedinte. Am spus că suma sponsorizării pe care trebuia să o fac nu o deţin, nu am de unde să fac acea sponsorizare”, a povestit preşedintele PSRO Hunedoara.
 
Vochiţoiu a furat caşcavalul
Mareş mai povesteşte că lui i se datorează accesul lui Haralambie Vochiţoiu în structurile de vârf ale PP-DD, promovare care, se pare, nu i-a fost de bun augur actualului lider PSRO Hunedoara. „La acea întâlnire de la Bucureşti, prima întâlnire a lui Haralambie Vochiţoiu cu conducerea de la PP-DD a fost făcută de (mine - n.r.) Răzvan Mareş, împotriva voinţei domnului Suciu, care a spus nu-l du la Bucureşti. 
Am spus: îl duc, pentru că îl cunosc, să-l punem prim-vicepreşedinte şi să-i dăm responsabilitatea Văii Jiului”, a spus Mareş.
Preşedintele PSRO Hunedoara spune că l-a prezentat pe Vochiţoiu la Bucureşti şi totul s-a întors împotriva lui, inclusiv runda de alegeri interne care, conform declaraţiilor sale, a fost măsluită grosier.
„M-am trezit chemat la Bucureşti (ca şi o curiozitate, şedinţele la PP-DD se făceau de la opt seara la cinci dimineaţa). Am fost chemat la unu noaptea la şedinţă la Bucureşti, am făcut antecameră o oră (până atunci aşteptam cinci-zece minute), a intrat domnul Vochiţoiu înaintea mea, a ieşit, apoi m-a chemat pe mine şi mi-a spus: aveţi două variante – de astăzi domnul Vochiţoiu este preşedinte, puteţi alege varianta prim-vicepreşedinte sau secretar general. N-am vrut să accept niciuna dintre ele din două considerente: prim-vicepreşedinte îi promisesem domnului Sanda pe care eu îl înlocuisem la conducerea partidului că atâta timp cât eu voi fi, el va fi prim-vicepreşedinte şi nu am dat înapoi la acest lucru, iar secretar general era domnul Suciu şi am zis că nu pot să-l schimb pe Alin, cu el am plecat la drum. (...) Au urmat alegerile în organizaţia judeţeană, până la urmă am candidat pentru prim-vicepreşedinte împreună cu Marian Muntean, l-am bătut zdrobitor, doar că am plecat câştigător, iar a doua zi dimineaţa am pierdut cu trei voturi. Mi s-a spus că o persoană a fost ameninţată şi bătută în secţia de numărare a voturilor de la Casa de Cultură, bodyguarzii domnului Vochiţoiu m-au scos afară, au măsluit toate alegerile şi am ieşit cu trei voturi mai puţin decât Marian Muntean. Eu câştigasem cu peste şase sute de voturi la o sută şi ceva. Am sunat la Bucureşti, vicepreşedintele de la Arad care fusese la alegeri a spus că a fost sunat, că Marian Muntean trebuie să fie şi m-a rugat să nu fac scandal”, a povestit Răzvan Mareş.
 
Mai bine s-a retras
Răzvan Mareş spune că, după toată povestea cu trucarea alegerilor interne din PP-DD Hunedoara, deşi putea să iasă public şi să dea la iveală totul, a preferat să se lase de politică.
„Aveam atunci ocazia să fac o conferinţă de presă şi să arăt procesul verbal şi ce s-a întâmplat în detrimentul stricării organizaţiilor. Pentru că dacă ieşeam şi spuneam cum s-au falsificat alegerile, că mi-au bătut omul în secţia de numărare a voturilor, mi l-au scos afară cu forţa din comisie, era un subiect pentru dumneavoastră, pentru cei din presă, dar m-am gândit, fiind înainte de alegeri, că e munca noastră, a celor care am creat organizaţiile. Dar am fost scârbit, iar din momentul acela n-am mai făcut politică. Asta a fost istoria PP-DD-ului”, a mai spus Mareş.
 
„Dacă i s-a cerut vreo sponsorizare, nu am fost de faţă. Domnul Mareş este un băiat deosebit, nu vreau să spun nimic negativ la adresa lui”, ne-a declarat Haralambie Vochiţoiu.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (4 )

#1 Ioan Budai Deleanu24.11.2015,  08:56:23
Buna articol! Un tablou al jegoasei noastre politici, al jegurilo PE care le alegem!
#2 Ppdist pur24.11.2015,  11:23:13
Am fost in sala ,a fost un adevarat circ de aceia avem acum o clasa politica care au intrat pe usa din dos pentru interesul lor nu pentru popor ,chiar m-am mirat atunci cum de dl Mares a cedat asa usor avea probe incontestabile
#3 Voluntar28.11.2015,  20:15:59
EXACT AȘA SE VA FACE " PARTIDUL SAU PARTIDELE "STRĂZII", DE CĂTRE MAFIOȚI, CARE VOR SPUNE CA ȘI DAN DIACONESCU , CĂ " TOATE PARTIDELE ACEIAȘI MIZERIE", si că luptau împotriva CIOCOILOR , CA PÂNĂ LA URMĂ NE-AU PĂCĂLIT PE TOȚI, LA FEL ȘI ACUM VOR VENI CU VRĂJELI, CHIPURILE DIN "CIVILĂ SOCIETATEA", MAFIOȚI SAU FRUSTRAȚI , CARE CU PROPAGANDĂ PLĂTITĂ DE EI, SPRIJINIȚI DE SERVICII, VOR MANIPULA TINERII, ȘI-I VOR MINȚI , SPUNÂND CĂ TOȚI SUNT HOȚI, NUMAI EI SUNT BUNI ! Groaznic, cum încă sunt manipulați tinerii români, prin propagandă mincinoasă, și oameni dornici să JUMULEASCĂ tot ce pot.
#4 alegator03.12.2015,  12:27:56
Ar fi cazul ca cei vechi sa plece si sa lase locul celor mai tineri. Ne-am saturat de gargara politicienilor corupti. De ce nu se mai aplica legea lustratiei?


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 3 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *

* * *


* * *
Anunt GAL Cheile Sohodolului- prelungire apel selectie MCS 7.2

Anunt GAL Cheile Sohodolului- prelungire apel selectie MCS 7.4

Anunt GAL Cheile Sohodolului - prelungire MCS 7.2-15.04.2019

Anunt de selectie 7.4 simplificat 2019 - prelungire

Anunt de selectie MCS 7.2 simplificat prelungire mai 2019

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter