20.01.2016,  22:25:18 | 0 comentarii | 5728 vizualizari
În Valea Jiului / Noi sesiuni de evaluare a persoanelor cu handicap
de Mihaela PETROŞAN
Având în vedere solicitările persoanelor cu handicap (copii şi adulţi) care au domiciliul în zona Văii Jiului, specialiştii Serviciilor de Evaluare Complexă din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Hunedoara vor efectua, la începutul lunii februarie, deplasări în această zonă în vederea evaluării persoanelor cu handicap.
 
După cum se ştie, evaluarea şi reevaluarea persoanelor cu handicap, adulţi şi copii, se face, în conformitate cu prevederile legale, de către specialiştii din cadrul Serviciilor de Evaluare Complexă, formate din medici de specialitate, asistent social, psiholog, psihopedagog, instructor de educaţie, inspectori de specialitate.
Pentru luna februarie 2016, deplasarea în Valea Jiului va avea loc în datele de 2 şi 9  februarie, programul specialiştilor începând de la ora 10, în următoarele locaţii: Serviciul Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap în Petroşani, B-dul 1 Decembrie 1918 nr. 137 A (Policlinica Petroşani), iar Serviciul Evaluare Complexă a Copilului în Centrul specializat de zi pentru resocializarea copilului predelincvent şi delincvent Petroşani, str. N.Titulescu, F.N.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 3 ori 7  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter