28.01.2016,  21:26:13 | 1 comentariu | 1592 vizualizari
S-a supus voinţei majorităţii
de Gheorghe OLTEANU
I s-a dat de înțeles că nu are nicio șansă, ca să renunțe la funcția de președinte al Asociației Pasul Vâlcan. Cât despre demisia pe care și-a depus-o în urmă cu o lună, nici vorbă.
 
Asta a auzit, alaltăieri, 
Alexandru Kantor de la căbănuțarii, peste treizeci la număr din șaizeci înscriși ca membri, convocați la aduna­rea generală a asociației. Acestora li s-a prezentat situația financiară a asociației, problemele cu care ea se confruntă, iar președintele a ținut ca toți să afle că el s-ar cam vrea afară din funcția asta. Colegii lui nici nu au vrut să audă și, cum niciunul dintre cei prezenți nu se înscrisese în cursa alegerilor, toate mâinile s-au ridicat atunci când Alexandru Kantor a fost propus să-i reprezinte pe mai departe.
 
“Ce să fi făcut?”,
a zis modest realesul pus într-o asemenea situație. “Și cât va ține mandatul ăsta?”, am fost eu curios să aflu. “Până sar în ladă!”, a venit prompt și sincer răspunsul prietenului meu Sandu Kantor. Tot în adunarea generală de miercuri s-a vorbit despre blocarea sau nu a accesului auto, în timpul iernii, pe porțiunea asfaltată a drumului județean din Pasul  Vâlcan și despre linia de înaltă tensiune furată. În acest context, s-au făcut cunoscute demersurile pe care asociația le-ar putea iniția, pentru ca primăria vulcăneană să le faciliteze accesul căbănuțarilor la linia electrică de alimentare a telegondolei.

Comentarii articol (1 )

#1 marian04.02.2016,  15:46:01
drumul asfaltat la cabana Vulcan este "drum Judetean", sub nici o forma partie de skii, doamne fereste de un incendiu, interventie SMURD, cum va scoate camasa cel care decide inchiderea drumului ????


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 5 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter