29.10.2011,  12:09:42 | 0 comentarii | 510 vizualizari
La Vulcan / Viceprimăriţei Angela Stoica nu-i convine c-a trecut proiectul pesedistului Marin Coltescu
de Gheorghe OLTEANU

Cred că, dacă ar fi putut, viceprimăriţa Angela Stoica şi ceilalţi consilieri locali vulcăneni PDL, dar şi primarul Gheorghe Ile, ar fi sfâşiat cu dinţii proiectul de hotărâre cu care, marţi, 30 august, după amiază, pesedistul Marin Coltescu a solicitat să fie suplimentată ordinea de zi a şedinţei de consiliu local.

 

Aţi pierdut mult 

că nu aţi fost în sala de şedinţe. Aţi fi văzut ce mutre au făcut consilierii PDL când colegul lor pesedist a trecut pe la fiecare şi le-a înmânat câte un exemplar în copie cu cererea ca proiectul privind scăderea tarifelor de colectare şi transport al deşeurilor menajere din municipiul Vulcan să fie discutat în acea zi.

 

Normal că, imediat,

pedeliştii au început cu strâmbele. Consilierul PDL Daniel Duna s-a interesat dacă proiectul are avizele comisiilor consiliului local. De parcă, vezi, Doamne! ar fi uitat că e acelaşi proiect de hotărâre pe care şi dumnealui, ca membru al comisiei juridice, l-a luat la purecat cu o lună în urmă. 

 

După care a urmat 

încercarea primarului Gheorghe Ile de a sabota admiterea, la discuţii, a proiectului de hotărâre iniţiat de consilierul PSD Marin Coltescu. Suplimentarea se face - a dat-o el la întors, pe un ton savant -, doar dacă sunt chestiuni de strictă urgenţă. “Dar asta, domnule primar, nu este de strictă urgenţă, din moment ce-i priveşte pe locuitorii Vulcanului?”, l-a adus la realitate consilierul PNL Constantin Dragu, preşedinte de şedinţă. 

 

Nu au mai fost

alte intervenţii pedeliste, fiindcă le-a tăiat elanul liberala Alina Anamaria Cîrstoiu. Domnule Coltescu, a întrebat dumneaei, este acelaşi proiect de hotărâre cu aceeaşi notă de fundamentare, ca şi data trecută? La răspunsul afirmativ al pesedistului, liberala a dat verdictul scurt pe doi. Atunci ce mai aşteptăm?

 

Suplimentarea ordinii de zi

a fost supusă la vot şi, normal, că, beneficiind de zece voturi pentru - cinci de la PSD, patru de la PNL şi unul de la PRM - a fost aprobată. Nu s-a mai discutat pe marginea lui, fiindcă toţi ştiau despre ce e vorba. Singura intervenţie a fost a peremistului Ioan Dorel Șchiopu. Care a informat că pe rol mai este încă procesul pe care el l-a intentat atunci când a fost adoptată hotărârea cu scumpirea preţului la gunoi. Proiectul lui Coltescu a fost supus la vot şi a trecut tot cu zece voturi pentru. Consilierii PDL s-au abţinut de la vot. Care, la o adică, echivalează cu vot împotrivă. 

 

Ar fi interesant

de aflat ce anume pierde Angela Stoica prin reducerea preţului la gunoi pe care-l plătesc vulcănenii. Zic asta, fiindcă, la sfârşit de tot, când mi-a căzut din geantă dosarul de şedinţă pe care-l luasem de la un consilier local, viceprimăriţa, referindu-se la de acum hotărârea cu preţul la gunoi de 4 lei, a rostit cu răutate ceva de genul o să vedem noi peste două săptămâni cum o să fie! Mi-am dat seama că se referea la faptul că va ataca, la Prefectură, hotărârea cu pricina, aşa că i-am replicat că poate mai vedem şi altceva peste două săptămâni! Ceea ce nu-i exclus, de vreme ce toată lumea a aflat că îi cam zboară scaunul de viceprimar de sub fund.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 7 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal

* * *
Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter