31.03.2016,  21:59:05 | 1 comentariu | 1940 vizualizari
Consiliul Local Petroşani / 31 de proiecte de hotărâre votate
de Corneliu BRAN
În deschiderea şedinţei Consiliului Local Petroşani de joi, a avut loc o conferinţă de presă susţinută de primarul Tiberiu Iacob-Ridzi. Două au fost temele conferinţei: un proiect referitor la clădirile istorice ale urbei (proiect propus de Consiliul Consultativ al Tinerilor pentru viitoarea şedinţă) şi o pertinentă propunere a primarului ca Zilele municipiului Petroşani să se desfăşoare după data alegerilor locale, pentru a nu fi manevrate electoral de unii sau alţii.
După conferinţa de presă a avut loc şedinţa ordinară a Consiliului Local Petroşani. Pe ordinea de zi s-au aflat 32 de proiecte de hotărâre. Dintre acestea, 31 au fost aprobate, mare majoritate cu unanimitate de voturi, altele cu câteva amendamente. Proiectul „Administraţia publică şi consilierii locali mai aproape de cetăţeni”, iniţiat de consilierul PSD Viorel Pascu, a căzut încă o dată. Iniţiatorului i s-a explicat că tema proiectului intră în fişa postului de consilier local.
În cadrul şedinţei s-a stabilit ca preşedinte de şedinţă până la alegeri să fie consilierul PNL Valeriu Butulescu.
În ediţiile viitoare vom reveni cu cele mai interesante proiecte de hotărâre adoptate în această şedinţă.

Comentarii articol (1 )

#1 Violin12.04.2016,  07:31:12
Proiectul domnului Viorel Pascu presupunea ca cei din administratie si consiliu local sa fie si in teren mai aproape de cetateni.Spuneti dv de cate ori ii vazurati prin cartiere,in afara de campania electorala unde mint de trazneste si sunt urmati de cei din primarie care confirma minciunile.Cica intra in fisa postului consilierilor,pai atunci inseamna ca erau obligati sa faca teren.Ati vazut cum arata domnii Rus,Marza,Dragoescu,Butulescu,Toma,Lupu,Cornea,doamnele Nita si Lucia Muntean perpedes prin oras?Habar nu au pe ce probleme se zbat petrosenenii


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 2 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter