23.05.2016,  11:44:40 | 0 comentarii | 6450 vizualizari
Concursul de angajare de la SUP a adus la start 66 de candidați pentru 11 posturi
de Alina PIPAN

Spitalul de Urgenţă Petroşani a scos în data de 3 mai -11 posturi la concurs, 7 dintre ele sunt pentru  asistent medical şi 4 pentru registrator medical. Pentru cele două posturi sunt înscriși la  concurs 66 de candidați. Este bătaie mai mare pentru posturile de registrator, care nu pretind studii în domeniu și nici alte specializări specifice. Sunt depuse 36 de dosare pentru acest post, adică 9 concurenți pe post.

Pentru postul de asistent medical au fost depuse 30 de dosare, adică mai mult de 4 candidați pe post. Vestea bună este că la noi, în Valea Jiului, mai sunt persoane interesate să profeseze în acest domeniu, în țară. Pentru posturile de asistentă medicală nu se pretinde vechime, deci absolvenții colegiului Carol Davila au o șansă mare să lucreze în domeniu.

Proba scrisă va avea loc în data de 25 mai, iar în data de 27 mai, cei admiși vor trece de proba interviului. Managerul Alin Vasilescu obișnuiește să participe la toate selecțiile de personal. Cei care au concurat spun că probele sunt dificile și managerul pretențios.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 10 ori 7  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter