28.06.2016,  06:25:20 | 0 comentarii | 5402 vizualizari
În prima jumătate a lunii iulie / Evaluări ale persoanelor cu handicap în Valea Jiului
de Mihaela PETROŞAN
Având în vedere solicitările persoanelor cu handicap - copii şi adulţi - care au domiciliul în zona Văii Jiului, specialiştii Serviciilor de Evaluare Complexă din cadrul DGASPC Hunedoara efectuează deplasări în această zonă în vederea evaluării/ reevaluării persoanelor cu handicap.
 
După cum se ştie, evaluarea şi reevaluarea persoanelor cu handicap, adulţi şi copii, se face, în conformitate cu prevederile legale, de către specialiştii din cadrul Serviciilor de Evaluare Complexă, formate din medici de specialitate, asistent social, psiholog, psihopedagog, instructor de educaţie, inspectori de specialitate.
Pentru luna iulie 2016, deplasarea se va face în zilele de 5 iulie, respectiv 12 iulie, începând cu ora 10, iar evaluările vor avea loc la Serviciul Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap - Petroşani, B-dul 1 Decembrie 1918 nr. 137 A (Policlinica Petroşani) – şi la Serviciul Evaluare Complexă a Copilului - Centrul specializat de zi pentru resocializarea copilului predelincvent şi delincvent Petroşani, str. N.Titulescu, F.N.

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 2 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Publicitate
Newsletter