28.06.2016,  06:34:51 | 0 comentarii | 1499 vizualizari
La Asociaţia Pasul Vâlcan / Conducere nouă
de Gheorghe OLTEANU
Domnul ing. Alexandru Kantor nu mai este preşedintele Asociaţiei Pasul Vâlcan. Chiar dacă, încă o scurtă perioadă de timp, tot el este cu drept de semnătură peste tot pe unde trebuie, el se consideră demisionar.
 
La adunarea generală
a membrilor asociaţiei, desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute, s-a ţinut, în fine, seama de cererea lui, expusă în scris multă vreme, ca s-o vadă toată lumea, alături de un document în care li se cerea părerea căbănuţarilor în privinţa surselor de alimentare cu energie electrică a Pasului. Sandu Kantor, plecat la băi, a telefonat în mod expres şi, pe lângă urările de bine transmise celor adunaţi la şedinţă, le-a reamintit ca nu cumva să uite de cererea lui de demisie.
 
„Am considerat
că sunt depăşit de situaţia creată în Asociaţia Pasul Vâlcan, şi-a motivat el acest gest, plus că am considerat că este vremea să-i las şi pe alţii să se implice. Am plecat din localitate tocmai pentru a nu fi prezent la şedinţă. Nu am vrut să influenţez”. Ca atare, adunarea generală l-a ales ca preşedinte al asociaţiei pe domnul Dan Pardos, fost inginer şef la mina Vulcan. Dumnealui este asistat de un comitet director compus din Alexandru Bucea, Bobi Szoradi, Dionisie Fazakas şi casiera Anamaria Vlăduţ. 
 
Noului preşedinte
şi comitet director le revine, aşadar, sarcina de a rezolva cât se poate de repede problema realimentării cu energie electrică a cabanelor din Pasul Vâlcan. Reamintesc că, după ce, în urmă cu vreo trei luni, s-a ars transformatorul, zona a rămas fără electricitate. Şi nou aleşii, din câte am înţeles, ar agrea ambele variante prin care s-ar putea soluţiona chesti­unea aceasta care afectează grav staţiunea turistică. Şi pe aceea ca alimentarea cu energie electrică să se facă de la reţeaua telegondolei, şi pe aceea de a fi schimbat tran­sfor­matorul defect şi de a fi menţinută, ca alternativă, şi vechea reţea de alimentare. Proprietate a Asociaţiei Pasul Vâlcan.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 3  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter