17.07.2016,  19:47:09 | 0 comentarii | 612 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Ştiri de la Universitatea din Petroşani
de Ziarul Vaii Jiului
Decernare titlu DOCTOR HONORIS CAUSA
Astăzi, 18 iulie, de la orele 11, în Amfiteatrul A3, are loc şedinţa extraordinară (festivă) a Senatului, cu un singur punct pe ordinea de zi: Decernarea titlului de DOCTOR HONORIS CAUSA al Universității din Petroșani, domnului  Prof.univ.dr.ing. Gheorghe MANOLEA – Universitatea din Craiova.
 
Karoly (Charles) Kocsis din Nevada la Petroşani
Astăzi şi mâine, Universitatea din Petroşani va fi gazda profesorului universitar dr. Karoly (Charles) Kocsis de la Universitatea Nevada, Reno.
Scopul vizitei îl constituie stabilirea de relaţii de parteneriat şi colaborare pe plan academic (educaţie şi cercetare) între cele universităţi.
Astăzi, la 9,30, universitarul american va fi primit de prof.univ.dr. Radu Sorin, rectorul Universităţii din Petroşani.
De la ora 10, Karoly Kocsis va avea o întâlnire de lucru cu Decanul şi Prodecanii Facultăţii de Mine, directorii departamentelor „Inginerie minieră, Topografie şi Construcţii” şi „Management, Ingineria Mediului şi Geologie”. La discuţiile preliminare vor fi prezenţi coordonatorii Programelor de studii de licenţă „Inginerie minieră”, „Ingineria securităţii în Industrie”, „Construcţii miniere” precum şi directorii Centrelor de Cercetare acreditate instituţional din Facultatea de Mine. 
De la orele 12 profesorul american va fi oaspetele Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Minieră şi Protecţie Antiexplozivă (INCD-INSEMEX), Petroşani.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 2 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter